Štihec PMS faso?
http://www.youtube.com/watch?v=GWD7ljjpknA
Glihkar dobo preko FB. Lejko pitan, ka je njegof problem oz. je biu što tan pa zna, za koj se je šlo? Telko ka znan za naslednje volitve kak in kaj.
Komentarji
hahha :D
Robi Celec ne mantraj se, nikdar neboš župan
lp
občani
Nema veze, je Pop TV ze naredo intervju z njin. No comment.
divjejabolko
Pač, župan noče, da se seje snemajo ... kolikor vem npr. v Lendavi seje sploh niso odprte za medije (razen, če jih povabijo). Kaj šele za javnost.
Daj tak je kak kakše klovn
@ divjejabolko,
ta seja je bila javna in na tej seji je bilo dovoleno snemati, kelko je meni znano. Tak ka me bole malo briga, kak majo v Lendavi. Sicer pa, kak san že pravo, je Pop TV napravo intervju z njin, ka je baje neka bilo okoli razpisa ali whatever. Ne glede na vse bi do tehnika lejko meu malo načišni odnos, ker konec koncof je of na tereni nej nika kriv, je res?
Župana je te dečko s televizije kao provocero s ten mikrofonon.Ka pa če bi ga še sliko,te bi župan valda kap trufla.
V Ljubljani se seje nesmijo snemati, svetnike se odstranjuje s sej ali se jih ne pisti v dvorano z varnostniki, v Soboti pa eni delajo halo zavolo mikrofona. Dobro je župan napiso na svoji web strani: predvolilna bitka enih se je očitno že začala.
Što dela halo? Pito san, zakoj se je župan (ŽUPAN! Nej nekši lalek tan za vogalon s pivon v roki, ampak javna oseba, štera vodi našo občino) spusto na nivo 10 letnika in se začno spravlati na tehnika. Ker iz posnetka je jasno vidno, ka tehnik neje bil niti žaljivi niti agresiven, navodila župana JE upoštevo in stvar bi se dalo razčistiti na bole civilizerani način. No, POP TV me je malo bole razsvetlo, ka je bilo v ozadji, kar pa jemi še vseeno ne davle pravice besedno obračunavati z delavci, ali?
Maš pa praf, v Ljubljani se sej nesmi snemati. V Murski Soboti se pa lejko. Ka zaj ščeš povedati? Pa tuj ne razmin, ka je mislo s predvolilno bitko. Razen, či jemi je opozicija vgradila kakši mikročip v glavou, zaradi keroga se v bližini mikrofonov spremeni v primitivca.
http://www.youtube.com/watch?v=GWD7ljjpknA
Glihkar dobo preko FB. Lejko pitan, ka je njegof problem oz. je biu što tan pa zna, za koj se je šlo? Telko ka znan za naslednje volitve kak in kaj.