Spet delo v tujini
Ste vidli ka je spet nekdo objavo ka mednarodno podjetje išče fizične delavce za tujino .Nej so pa napijsali ka tej delavci nedo dobili plače Ka pravite ?
Komentarji
kanžor
Lejko ideš na ladjo delat - samo neje glij velki penez.
Enkrat sem videl en oglas za delo v Avstriji (delavsko delo) za plačo 4500 euro neto...kar je seveda neka potegavščina...in tam tudi zasledil en zanimiv odgovor na to temo....
>>Na takšno fito sem padel tudi sam,ko neki privatnik objavil oglas,da išče delavce za investitorja v Franciji,kar je tud bilo res.Tako sva se pogodila za višino plače in druge stvari,ki spadajo k vsemu temu za nameček pa sem šel tja z lastnim prevozom.Obljuba je bila,da me bo na prvi objekt vzel na probo,kasneje pa urediva uradne papirje.Tako sem se odpravil delat v tujino brez kakršnega koli dokaza,da sem zaposlen pri njem,tam pa je že bilo šest meni podobnih,ki so verjeli samo na golo besedo tega privatnika.Jaz sem tam ostal 59 dni nakar mi je morala žena poslati denar,da sem lahko prišel nazaj domov.Privatnik se je tam začel izgovarjati,da nam ne more plačati dokler ne dokončamo objekta,kar pa mu nisem več verjel saj ni imel niti za moje stroške vožnje,ki sem jih opravljal z lastnim avtomobilom za vožnjo sodelavcev na gradbišči in sicer 140 km vsaki dan.Po prihodu domov je sledila tožba ker pač nisem imel dokazov nisem dosegel nič.ZATO VSI KI SE SPUŠČATE NA DELO PREKO TAKEGA OGLASA PRVERITE DELODAJALCA TER PODPIŠITE OBVEZNO POGODBO PA ČE JE TA SAMO PROBNE NARAVE.Izvedel pa sem,da je dobil plačano po mesečnih situacijah vse nas 7 pa nič. 4500 evrov pravite?Ne ga srat. <<
TUDI,ČE MAŠ POGODBO IN VSE BOŠ KRATKO POTEGNIL-(če mu nimajo kaj vzeti!!!)
nas je napizdil-180 DELAVCEV-J A D R A N K O C U P A Ć---PREVARANT,..........
MONT-ING, MLADINSKA ULICA 62, 9000 MURSKA SOBOTA prosim vse izogibajte se tega!!!
MONTING se je preimenoval v ROBOTREN 3000
sportal:
zakaj priporočaš da se ga izogibamo ?
( res me zanima )
jes san naleto na dvej takši finti, v bistve je plačuval nekaj mescov te pa iz mesca v mesec čim manj na konci pa nič.
Dve firmi skup sta mi dužni okrog 8000€
Ikova20, a ti pa nisi prevarant? O drugih govoriš, da so prevaranti, sam pa isto počneš, še slabše, sram te bodi. Goljufaš ljudi, ki so invalidi, ki komaj preživijo s svojo malo penzijo in družino, ki ima tri otroke? Kaj praviš na to? Si upaš na glas povedati, kdo je sedaj tukaj pošten, in kdo je prevarant , ker toliko govoriš o poštenju... Večno tega ne boš mogel početi, a ne?
Ste vidli ka je spet nekdo objavo ka mednarodno podjetje išče fizične delavce za tujino .Nej so pa napijsali ka tej delavci nedo dobili plače Ka pravite ?