prostih delovnih mest je vsako leto več a potem vidiš da zdravi mladi lepo vlečejo socialno pomoč več let(govorim o nas pavrih belih) ,pa kaj lažejo tem svetovalkam na zavodih da to izkoriščajo ,zakaj so one tam ,je kakšna kontrola,še otroke si privoščijo te manjaki,pa koliko je te višina zneska ka dobijo ,lejko s tem živejo na račun nas zaposlenih?''
Komentarji (27)
Vlozi papire prvo na lepe oci svetovalka tebi nema kaj zriktati
Se zmeraj mi nejde v glavo ka lajate za tej 300 e ka nesce dobi. Pa jebemo vrak edni po 15 jezero place majo pa vas to ne moti? Delajo pa nič oz kradnejo sce ce se ge da
Ni to 300 eur. Tan eni mo pravla ka majo po 5 dice ali vec, se delajo ka so samohranilci... dobijo za enga otroka 200 eur.. zdaj pa si zracunaj
In reply to Se zmeraj mi nejde v glavo… by Glupo do amena (ni preverjeno)
Smo svobodna socialna država in vsak ma pravico ka se jajca na socialni. Što ti brani? Prijavi se gor. Golaub nan vse zrikta. Zdaj še dobimo šenki nova stanovanja v centri MS ka še to razjebemo.
pa pitam ka pravite svetovalki ka vas ne izpišejo iz evidence a vas ne pošiljajo delat ,sicer pa zakaj bi vam država dajala en euro samo zato ka se vam ne da delati,
Maš priliko pa idi pa preživi s ten či lejko. Ti tak velik delavec, se pravi se tebi bole neda delati, ker ti tou v nos ide. Ovi ka pa v parlamenti sidijo, dosti večjo pomoč dobijo, tisti pa nika?
Samo še soboški pijančki se tou spitavlejo. Lepši bi svet bil či bi se takši kak si ti za sejbe brigali. Maš priliko pa idi...
Eni ne dobijo dela, pa bi radi delali, eni panočejo delati!
ge samo se pitam zakaj zdravi mladi nočete služiti za svoje preživetje pa mi zdaj ne govorte kak drugi kradnejo kak poslanci služijo kak je mala sociala imate priliko pa spravte se delat prostih delovnih mest je polno
Za minimalca ne hvala. Rajše doma sidin pa socialo vlečen plus toga vdaren kakšno sezonsko delo.
In reply to ge samo se pitam zakaj… by corba
što ti je pa kriv ka si na minimalce? učiteljica 3. razreda, bratranec, prodajalka v spari pa oča od sosidovoga vilija? včil bi se pa nebi bil na minimalce...govno
In reply to Za minimalca ne hvala. Rajše… by osmi april (ni preverjeno)
HEEY! Ka je zdaj tu sosed Vili kriv?????
In reply to što ti je pa kriv ka si na… by lejaaaa (ni preverjeno)
Ker ce se zaposlene pa mas deco ti telko nabijejo vrtec pa solsko prehrano telko vec ka se vec ne splaca delate na konce mas od te place, ce je minimalna, isto kak dobra socialna podpora s kaksnimi dodatki pa si fajn doma kak pa ka delas kak crnec za vikende pa pisarniske klovne.. no izjemoma si tiste keri spilajo na samohranilsko karto.. tistin se se mogoce sppaca delate majo bonuse.
In reply to ge samo se pitam zakaj… by corba
Če bodo mene podpirali na Facebooku bom fajtala za njihove viśje socialne. Tudi jaz ne delam nič malo tu pa tam lajam neumnosti tja v en dan pa sem vedno polna denarja. Potujem na eksotične destinacije in se delovnemu ljudstvu smejem v obraz🤣🤣🤣🤣
ne rabim plačuvati vrteca, nej čekov, dodatnoga zavarovanja. letos dobin novo peč pa drva še
tak se splača biti socialaš
Zakaj bi delala 8ur na dan vsak dan, če lahko živim bolj lagodno in še leta mi dajejo to priliko da sem atraktivna moškim.
Seveda prijateljujem z takimi ki imajo puno keša in dobre avte, jahte, vikende kjer uživam enkrat z enim drugič z drugim.
Včasih nas je več v skupini, pijemo drage šampanjce, koktejle.
Kako misliš vlečem?
Upam da ne misliš kaka take moške norosti.
Jaz vlečem, da se vse kadi!!!! 3 na dan
Saj jaz tudi občasno 3,4 naenkrat, odvisno od situacije.
In reply to Jaz vlečem, da se vse kadi!!… by Kiri-želva (ni preverjeno)
Glej, ko bomo zmagali Demokrati na volitvah, se bo na tem področju uvedel red. Ti pa se rajši malo nauči slovnice.
Vij eni rejsan mislite ka vsak ka je na socialni je zdrav, pa sposoben delati? Ge živite, pa kama gledate?
Se strinjam ovak ka je doste takšnih ka se jim ne da delati, pa so rajše doma, pa bi lejko šli delat.
So pa tudi takšne, ka bi radi šlij delar, pa nemrejo iz različnih razlogov...
Vrvlete ka teh 480€ neje za celi mesec zadosti, in bi bli pomoje bole veseli redne minimalne plače.
Tij resan mislis ka vsak ka je na socialni je zdrav, pa sposoben delati? Ge tij živiš?
Se strinjam ovak ka je doste takšnih ka se jim ne da delati, pa so rajše doma, pa bi lejko šli delat.
So pa tudi takšne, ka bi radi šlij delar, pa nemrejo iz različnih razlogov...
Vrvlete ka teh 480€ neje za celi mesec zadosti, in bi bli pomoje bole veseli redne minimalne plače.
Čarni
Odpoved daj pa bos z njimi.