socialna pomoč
prostih delovnih mest je vsako leto več a potem vidiš da zdravi mladi lepo vlečejo socialno pomoč več let(govorim o nas pavrih belih) ,pa kaj lažejo tem svetovalkam na zavodih da to izkoriščajo ,zakaj so one tam ,je kakšna kontrola,še otroke si privoščijo te manjaki,pa koliko je te višina zneska ka dobijo ,lejko s tem živejo na račun nas zaposlenih?''
Komentarji
Vlozi papire prvo na lepe oci svetovalka tebi nema kaj zriktati
Se zmeraj mi nejde v glavo ka lajate za tej 300 e ka nesce dobi. Pa jebemo vrak edni po 15 jezero place majo pa vas to ne moti? Delajo pa nič oz kradnejo sce ce se ge da
Ni to 300 eur. Tan eni mo pravla ka majo po 5 dice ali vec, se delajo ka so samohranilci... dobijo za enga otroka 200 eur.. zdaj pa si zracunaj
en otork ali vec je tudi financna obremenitev
deca neso zastojn telko o ton
In kako preživijo vse te otroke z 200 EUR na otroka?
Tak ka za deco ne skrbijo... ena trenirka, ene lace pa 2 majci... gesti pripela Karitas,... pomoc pa za luksuz... poznan vec taksih... sicer tej luksuz neje avto pa dopust... so pa lepe cote za mater pa kavice, frizeri in pedikeri...
Smo svobodna socialna država in vsak ma pravico ka se jajca na socialni. Što ti brani? Prijavi se gor. Golaub nan vse zrikta. Zdaj še dobimo šenki nova stanovanja v centri MS ka še to razjebemo.
pa pitam ka pravite svetovalki ka vas ne izpišejo iz evidence a vas ne pošiljajo delat ,sicer pa zakaj bi vam država dajala en euro samo zato ka se vam ne da delati,
Maš priliko pa idi pa preživi s ten či lejko. Ti tak velik delavec, se pravi se tebi bole neda delati, ker ti tou v nos ide. Ovi ka pa v parlamenti sidijo, dosti večjo pomoč dobijo, tisti pa nika?
Samo še soboški pijančki se tou spitavlejo. Lepši bi svet bil či bi se takši kak si ti za sejbe brigali. Maš priliko pa idi...
Eni ne dobijo dela, pa bi radi delali, eni panočejo delati!
ge samo se pitam zakaj zdravi mladi nočete služiti za svoje preživetje pa mi zdaj ne govorte kak drugi kradnejo kak poslanci služijo kak je mala sociala imate priliko pa spravte se delat prostih delovnih mest je polno
Za minimalca ne hvala. Rajše doma sidin pa socialo vlečen plus toga vdaren kakšno sezonsko delo.
HEEY! Ka je zdaj tu sosed Vili kriv?????
Ker ce se zaposlene pa mas deco ti telko nabijejo vrtec pa solsko prehrano telko vec ka se vec ne splaca delate na konce mas od te place, ce je minimalna, isto kak dobra socialna podpora s kaksnimi dodatki pa si fajn doma kak pa ka delas kak crnec za vikende pa pisarniske klovne.. no izjemoma si tiste keri spilajo na samohranilsko karto.. tistin se se mogoce sppaca delate majo bonuse.
ne rabim plačuvati vrteca, nej čekov, dodatnoga zavarovanja. letos dobin novo peč pa drva še
tak se splača biti socialaš
Zakaj bi delala 8ur na dan vsak dan, če lahko živim bolj lagodno in še leta mi dajejo to priliko da sem atraktivna moškim.
Seveda prijateljujem z takimi ki imajo puno keša in dobre avte, jahte, vikende kjer uživam enkrat z enim drugič z drugim.
Včasih nas je več v skupini, pijemo drage šampanjce, koktejle.
Ja, uboga nesposobna ženska.
Kako misliš vlečem?
Upam da ne misliš kaka take moške norosti.
Saj jaz tudi občasno 3,4 naenkrat, odvisno od situacije.
Glej, ko bomo zmagali Demokrati na volitvah, se bo na tem področju uvedel red. Ti pa se rajši malo nauči slovnice.
Nemate za burek, Demokrati!
Vij eni rejsan mislite ka vsak ka je na socialni je zdrav, pa sposoben delati? Ge živite, pa kama gledate?
Se strinjam ovak ka je doste takšnih ka se jim ne da delati, pa so rajše doma, pa bi lejko šli delat.
So pa tudi takšne, ka bi radi šlij delar, pa nemrejo iz različnih razlogov...
Vrvlete ka teh 480€ neje za celi mesec zadosti, in bi bli pomoje bole veseli redne minimalne plače.
Tij resan mislis ka vsak ka je na socialni je zdrav, pa sposoben delati? Ge tij živiš?
Se strinjam ovak ka je doste takšnih ka se jim ne da delati, pa so rajše doma, pa bi lejko šli delat.
So pa tudi takšne, ka bi radi šlij delar, pa nemrejo iz različnih razlogov...
Vrvlete ka teh 480€ neje za celi mesec zadosti, in bi bli pomoje bole veseli redne minimalne plače.
Čarni
Fajn , fajn 480 evrov, pa doma sedeti. Pijtam se , pijtam, ali pa 41let pa pol delat odite, pa 720 evrov pezije dobijte??? Ka je zdaj bokše? Živelo nedelo in naša država.
Maš kaj za delati, ka si tak glasna?
Mislin, za slujžbe.. ponujaš kaj, ali ka se te neka glasiš? Samo še fali ka povejš nekšo floskulo "del je nešteto". Na telko smo gli razgovoraj bli eni že, ja ...
Sicer pa, od tisoč milijard kere se letno namenijo za orožja, od toga ka so na svejti milijardkratne razlike v premoženjaj in pejnezaj kak pejnezaj, ti najdeš v ka si ti največji problem socialci, ka dobijo teh 470 eur. to je tebi problem človeštva. pa ge kdakoli san delo ali bi delo se ne bi buno ce sto nema ... eni ste rejsan rojeni ka zalajte v nekse fraze "slujzb je nesteto" pa "delat se spravi". Od takših delovnoga mesta še nišče neje dobo.
Mi je svetovalka "pomagala" do zaposlitve prek usposabljanja, pri takšemi, ka da san začno redno delati zdaj že en čas nemam prispevkov plačanih. Tak ka na konci mam jes težave zdaj in bom nosil te posledice. Da bi pa ka pametnoga pomagali najti to pa bole težko, ali pa samo za izbrance najdejo, lejko bi pa malo preverile te vrle ene delodajalce. Telko o tem.
Če ti delodajalec 1 mesec nej plačal prispevkov so njemi zablokirali račun, ti si pa verjetno plačo dobil na roko ali pa nakazano na malo čuden način. Če ti ne plača prispevkov kar je tvoja pravica ga prijaviš inšpektoratu in konec in odpoved in po hitrem drugam... To ka en čas nemaš prispevkov plačanih ... pa to znaš pa dale delaš ... ne delaš prav...
To podpirajo ustanove, ki bi morale skrbeti, da so ljudje zaposleni, da plačujejo davke, prispevke.......
Jaz vem programirati tudi CNC - obdelovalne centre - stroje!!!
Emco - didaktične, Tornos Bechler, Mazak in še in še!
Sramota, upokojenci so delali do upokojitve in ker so pridno delali imajo manjše penzije kot je socialna pomoč. Takoj omejiti na maksimalno 3 mesece. Seveda to ne bo odgovarjalo nobeni politični stranki, ne levi, ne desni, ne socialnim ustanovam, nikomur, ki na ta račun lepo živi. Država Slovenija pa gre v bankrot. Vsako leto zadolževanje, kar je uničevanje.
kdo si ti da odločaš kaj kdo lahko in kaj ne - ti si zrel/a za prijavo in pol odgovarjaj pristojnim,... bolano res
to so samo te cigani ka nika ne delajo pa samo kradnejo po soboti...te pa njegov mali pride v razred z tvojo deco pa ti ga maltretejra...vse bi jih nagnal
v drugo drzavo ?
ge živin od socialne ..zakoj bi šel delat pa život zapravo če lejko doma sedin računalnik plodin celi den pa pomali bluzin... nika mi ne manjka.. meni je zadosta kelko dobin
mogoče mi što ne vrvle ali drugi keden celo na morje iden. enkrat na leto zaprosin drva ka mi folgajo celo zimo, v glavnon resno uživan. delo san včasi ali zdaj bi se najrajsi zglavo nekan zaleto kak san bil nori ka san delo ka bi lejko tisit čas uživo
Fantje ga
Kaj pa mi ki ze dve leti posiljamo prosnje pa na normalna delovna mesta komaj na razgovor pridemo, vse 'nezazdrzat' sluzbe pa takoj na voljo cez leto dni pa na bolnisko zaradi izgorelosti.
#zdravstvo
Odpoved daj pa bos z njimi.