Sobotainfo Radio

|

Ker sem se preveč dolgočasil sem prišel na idejo ,da bi bil morda dober tudi radio Sobotainfo ker se tega še verjetno vodilni niso spomnili sem ga na hitro naredil .
Torej klik za poslušanje (če imate winamp vas preveže takoj in auto) pri drugih playerjih boste pa verjetno mogli vstaviti podatke v player . (najboljša opcija je winamp)
78.159.105.243:18868/listen.pls

Za ostale :  IP:  78.159.105.243  PORT:  18868

Če imate kakšna vprašanja pa kar   :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
L3viatan

Ker sem se preveč dolgočasil sem prišel na idejo ,da bi bil morda dober tudi radio Sobotainfo ker se tega še verjetno vodilni niso spomnili sem ga na hitro naredil .
Torej klik za poslušanje (če imate winamp vas preveže takoj in auto) pri drugih playerjih boste pa verjetno mogli vstaviti podatke v player . (najboljša opcija je winamp)
78.159.105.243:18868/listen.pls

Za ostale :  IP:  78.159.105.243  PORT:  18868

Če imate kakšna vprašanja pa kar   :)

L3viatan

Če slučajno ima kdo glasbeno željo pa naj kar napiše !

čriček

Samo glas je nekam čuden.Kaj je temu vzrok?

L3viatan

Čuden kako misliš to?  jaz poslušam povratni signal in mi vse dela ok

čriček

Pri nekaterih skladbah je tak kot da bi bil premočan in ga duši  čeprav ga prilagodiš tudi na tej tabli.

čriček

NE gre lahko ga stišaš skoraj do minimuma , dvigneš glas na računalniku  pa je oprosti še vedno slabo n e bom pretiraval morda drugi to tudi opazijo pa bodo vedeli bolše objasniti.

L3viatan

Skoraj nemogoče ker poslušam radio ...signal ki ga dobivam nazaj iz servera  vse je ok ...nevem s čem poslušaš če ga ne poslušaš na strani ampak s playerjem ..NASTAVI PRAVILNO PARAMETRE NA  equalizerju.

L3viatan

uzk
A ti si kakšen inspektor ? RADIO JE HOSTAN V FRANKFURTU tak da ni sile ,pa tudi testno teče ...kje piše da bo ostal ?

avtoakustika

radio je super. tu ni treba sazasa, itak kot pravi l3viatan je link v nemčiji. Dobra poteza

L3viatan

Seveda ni delal zdaj sem ga vklopil in je ON - LINE

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet