Sobotainfo Radio
Ker sem se preveč dolgočasil sem prišel na idejo ,da bi bil morda dober tudi radio Sobotainfo ker se tega še verjetno vodilni niso spomnili sem ga na hitro naredil .
Torej klik za poslušanje (če imate winamp vas preveže takoj in auto) pri drugih playerjih boste pa verjetno mogli vstaviti podatke v player . (najboljša opcija je winamp)
78.159.105.243:18868/listen.pls
Za ostale : IP: 78.159.105.243 PORT: 18868
Če imate kakšna vprašanja pa kar :)
Komentarji
Še naslov ,kjer tudi lahko poslušate radio sobotainfo.
sobotainfo.listen2myradio.com
Če slučajno ima kdo glasbeno željo pa naj kar napiše !
Samo glas je nekam čuden.Kaj je temu vzrok?
Čuden kako misliš to? jaz poslušam povratni signal in mi vse dela ok
Pri nekaterih skladbah je tak kot da bi bil premočan in ga duši čeprav ga prilagodiš tudi na tej tabli.
Nastavi EQ v klientu!
NE gre lahko ga stišaš skoraj do minimuma , dvigneš glas na računalniku pa je oprosti še vedno slabo n e bom pretiraval morda drugi to tudi opazijo pa bodo vedeli bolše objasniti.
Skoraj nemogoče ker poslušam radio ...signal ki ga dobivam nazaj iz servera vse je ok ...nevem s čem poslušaš če ga ne poslušaš na strani ampak s playerjem ..NASTAVI PRAVILNO PARAMETRE NA equalizerju.
S SAZAS-om maš vse zmenjeno?
Ali nič neje potrebno? Dvomim..
uzk
A ti si kakšen inspektor ? RADIO JE HOSTAN V FRANKFURTU tak da ni sile ,pa tudi testno teče ...kje piše da bo ostal ?
radio je super. tu ni treba sazasa, itak kot pravi l3viatan je link v nemčiji. Dobra poteza
lol kakso sranje od muzike :D
nekak ne dela :D
Sploj ne dela .
Seveda ni delal zdaj sem ga vklopil in je ON - LINE
Kontaktirate me lahko na :
MSN : [email protected]
Ker sem se preveč dolgočasil sem prišel na idejo ,da bi bil morda dober tudi radio Sobotainfo ker se tega še verjetno vodilni niso spomnili sem ga na hitro naredil .
Torej klik za poslušanje (če imate winamp vas preveže takoj in auto) pri drugih playerjih boste pa verjetno mogli vstaviti podatke v player . (najboljša opcija je winamp)
78.159.105.243:18868/listen.pls
Za ostale : IP: 78.159.105.243 PORT: 18868
Če imate kakšna vprašanja pa kar :)