Soboški dnevi - Ognjemet?

|

Hello
Torej ognjemet letos oz. gnes bou ale ne? Ob keri uri če de?
Fala
lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Beno Beno

Hello
Torej ognjemet letos oz. gnes bou ale ne? Ob keri uri če de?
Fala
lp

Abbey Dawn

Vej pa čedno, neven zakoj bi še s ten trbelo pejneze zapravlati ka itak nema nikšoga pomena, sploj pa sredi leta. Halo?!

čriček

Osebno sem proti ognjemetu v parku ki je tudi kulturno zaščiten, sem tudi mnenja da bi lepše izpadel kakšen dober laser shov ki bi popestril nastop kakšne od dobrih skupin, v tej smeri bi naj v bodoče razmišlali in bi bilo to tudi privlačno za množice.

nn nn

Ja samo prvo morejo dobro skupino pripelate.. :D

ponosen_prekmurec

Ges osebno bole podpiran, ka so denar vložili v boljše glasbene skupine (perpetuum jazzile, smokie...), kak da bi jih zapravili za 5 min ognjemeta. Upan, ka do tudi drugo leto tak napravili

Martina Horvat

Jaz osebno ga nisem pogrešala in se strinjam z zgornjim komentatorjem. Denar za ognjemet naj raje vložijo v kaj drugega.
Za novo leto pa naj kar ostane, odštevanje in ognjemet ima pač svoj čar.

just_a_cook

Za novo leto bi lejko meli samo eno raketo, t.i. simbolično (pa mogoče malo bokšo).
Ostali denar pa za kaj bole pametnoga ali v dobrodelne namene.

Nino Škalič

Kak je pa s tem, da lahko imaš ognjemet "izven delovnega časa", recimo sredi leta? Kot vemo je ognjemet in pokanje dovoljen samo v času novoletnih praznikov....ali?

Daddy Cool

Verjetno mora dati upravna enota dovoljenje pa varnost moraš meti porihtano, pa ni problem.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet