Soboški dnevi - Ognjemet?
Hello
Torej ognjemet letos oz. gnes bou ale ne? Ob keri uri če de?
Fala
lp
Komentarji
Ognjemeta letos ne bo.
Vej pa čedno, neven zakoj bi še s ten trbelo pejneze zapravlati ka itak nema nikšoga pomena, sploj pa sredi leta. Halo?!
halo, ja?
Osebno sem proti ognjemetu v parku ki je tudi kulturno zaščiten, sem tudi mnenja da bi lepše izpadel kakšen dober laser shov ki bi popestril nastop kakšne od dobrih skupin, v tej smeri bi naj v bodoče razmišlali in bi bilo to tudi privlačno za množice.
Ja samo prvo morejo dobro skupino pripelate.. :D
Ges osebno bole podpiran, ka so denar vložili v boljše glasbene skupine (perpetuum jazzile, smokie...), kak da bi jih zapravili za 5 min ognjemeta. Upan, ka do tudi drugo leto tak napravili
Jaz osebno ga nisem pogrešala in se strinjam z zgornjim komentatorjem. Denar za ognjemet naj raje vložijo v kaj drugega.
Za novo leto pa naj kar ostane, odštevanje in ognjemet ima pač svoj čar.
Za novo leto bi lejko meli samo eno raketo, t.i. simbolično (pa mogoče malo bokšo).
Ostali denar pa za kaj bole pametnoga ali v dobrodelne namene.
Kak je pa s tem, da lahko imaš ognjemet "izven delovnega časa", recimo sredi leta? Kot vemo je ognjemet in pokanje dovoljen samo v času novoletnih praznikov....ali?
Verjetno mora dati upravna enota dovoljenje pa varnost moraš meti porihtano, pa ni problem.
Hello
Torej ognjemet letos oz. gnes bou ale ne? Ob keri uri če de?
Fala
lp