Soboška koalicija ni kadrovska

|

Ni res, da imamo v Soboti le "kadrovsko" koalicijo v mestnem svetu. Mi se imamo zares radi.
Svetniku Zoranu Kosu (LDS), ki je menda celo podpredsednik soboške stranke LDS, je zares všeč SDS. Ne zato,da bi dobil kakšno kadrovsko mesto!

Zdaj čakamo, da bo Janši všeč Katarina Kresal (LDS). 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Ges_osebno

Ni res, da imamo v Soboti le "kadrovsko" koalicijo v mestnem svetu. Mi se imamo zares radi.
Svetniku Zoranu Kosu (LDS), ki je menda celo podpredsednik soboške stranke LDS, je zares všeč SDS. Ne zato,da bi dobil kakšno kadrovsko mesto!

Zdaj čakamo, da bo Janši všeč Katarina Kresal (LDS). 

Fidel Castol

eh moj zoran. njemu bi bil še hudič všeč, samo da bi imel neko korist od njega.

Mafiozo

Stari Kos je  bil svetnik SD-ja. Sin je ocenil, da bo imel več koristi v LDS-u. Kot podpredsednik soboškega LDS-a je facebook simpatizer SDS-a. Soboški SDS podpira in paktira s soboškimi komunisti. Politični bordel na celi črti. In taki kruhoborci odločajo o naši usodi. 

Mrš 

udbaš

Zdaj samo ne vem, če gre za našega človeka v Modrem zboru ali njihovega v vrhu soboškega LDS-a

Wizeman

Pa ka ga zaj špotate. Človik je pač vsestran(kar)ski. Pravi svetovljan, ali ka bi Mujo pravo - svetski čovjek. Takše nücamo!
 (Štokoli zmaga, je naš press)

Landini

Pa neje samo on takše. Očitno je tao v LDS-je postalo čista normalna stvar (njin je Kresalka že pokazala, kak se dela). V ene  večjih pomurskih občin, kjer je po 16 lejtaj prišlo do zamenjave župana (prišo je SDS-ov), je tüj LDS-ov človek (bivše poslanec, ki bi se toga mogo zavedate) postal podžupan.Pa nej samo tao, celao sodeluje pri vseh pomembnih kadrovskih menjavah (da ne gučin o nadzornon svejte, ki je popolnoma županov), seveda po želji gospoda SDS-ovca.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

V eni drugi debati sem opozoril na župana, ki ne pozna drugega načina vodenja politike kot konfrontacijo, kuhanje zamer in cmizdrenje v  elktronskih medijih. Naj se odpravi na ekskurzijo v to pomursko občino in si pogleda, kako se dela v dobrobit volilcev.  Župan, ki zna na ta način pridobiti podporo občinskega sveta - to je dobra novica za dotično občino.

zblojeni

ajde gujt ne seri pa s tvojimi teorijami naveze LDS+SDS. Stranka SDS de na naslednjih volitvah 2012 fajn popušila zaradi kompanije z LDS. Narod toga ne oprošča. Soboški SDS pa se toga še ne zaveda, ker so sami znalci. Janša preganja levake, soboški SDS pa ma se druži z njimi. To folke nikak neje jasno in de imelo posledice tudi na državnon nivoje. 

Vi v LDS-u pa itak niti v parlament nete prišli. 

Ta ka nej še enoga primera naveze LDS+SDS (Moravske toplice) kazati kak dober primer ampak je to kvečjemu primer slabe presoje, ki je navadni volivec LDS-a, še menje pa SDS-a, razmi in podpira. 

zblojeni, maš kar ustrezni nick; zgleda ka šteš moje poste. In če jih že šteš, te bi si lejko prešto, ka san zaniko ka san Gujt. Ali je tou tebi potrejbno narisati?
Drugače pa ti domišljija dela tudi naprej; ali pa si jasnovidec? Brez veze, ka mo sploj meli volitve; ti vse znaš.
In preveč se obremenjuješ s strankarstvon na lokalnon nivoju; tu je bolj pomembno kera ulica de asfaltejrana ali ge do dobili vodovod, pa ne glede, če tam živijo eldeesovci, esdeesovci ali marsovci....
In s tem se ne ukvarjajo v nobeni slovenski občini, razen del populacije v soboški. In to tisti del, ki za svojo eksistenco potrebuje samo ene možgane.

zblojeni

@buldog

kak pa znaš ka san pisal o tebi, če te niti z besedico nejsan omenil 
Zakoj te ti zanikaš ka nejsi gujt?
Aja Freud, podazavestno in te fore...

Aja, keromi pa se te odgovarjo? Daj napiši konkretno! Si opazo, ka so vsi v kompletu, razen mene in Wizemana tvoje branže? Štihec, ljubljeni vodja...

zblojeni

@buldog

vidiš tisti gezik, ka ti ga kažem na koncu mojoga posta? Še ne kapiraš?

Ka je pa tvoja branža? Štihec, moj sovražnik št. 1, 2, 3,... 15... Evo ti na vedro gnojnice, laži in podtikanj...

Soboški LDS+SDS+SD ma njega rad :) Za vedno :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet