Sobna antena
Zanima me, če što uporablja sobno anteno, pa kakše kanale je možno s ten dobiti?
oziroma če zna što za kakšo altenativo?
Komentarji
Heheh... spomin na študentski čas, ko sva z cimrom imela not piknjeno kar eno štrikanco in je zadeva kar dobro lovila (sicer ko sva nabavila pravo anteno, je bila slika kar lepša...). Drugače pa podatek za mb (slo1, slo2, pop tv, kanal a, hrvaška 1 in 2, pa nek njihov mb program je lovilo...)
ps. v opombo še to, da boš moral po novem letu nabavit oni pretvornik, če boš želel gledat še dalje preko antene (seveda, če ga tv nima že vgrajenega).
z dvb-t dobis prinas preci hrvaskih, avstrijskih kanalov. sicer meni doma slovenski prejk dvb-t se ne delajo v lj pa palijo si, vred z HD :D
Alternativa je : dipol
dipol?
lepše imej za 18 dB antenski ojačevalec
Do 1. decembra letos do se vsi analogne oddajnike ugasnile, pa de se prešlo na digitalno oddajanje. Istočasno pa že zdaj oddajajo digitalno, samo še nej vse. Zato, če maš LCD TV ale PLAZMO, pa če ma vgrajene DVB-T sprejemnik lejko s sobno anteno dobijš kar prece programov (SLO1, SLO2, SLO3, POP TV, A KANAL, TV 3, TV PIKA, RTS, TV MB). Pa tude nekaj hrvaških (HRT1, HRT2, RTL, NOVA TV), pa avstrijske....
Sicer je pa v ton primere tak, ka moreš anteno obračate v različne smeri. Če se pa v pritličje pa je vse bole božno. Če pa se ger višje (podstrešna soba) pa dobiš lejko kar nekaj. Seveda je vse skuper odvisno od tvoje lokacije...
Zanima me, če što uporablja sobno anteno, pa kakše kanale je možno s ten dobiti?
oziroma če zna što za kakšo altenativo?