So plešasti moški ,res boljši ljubimci?
Ali drži ta trditev ?
Komentarji
Kakovost ni odvisna od las na glavi, pač pa od čisto drugih kvalitet, predvsem je treba v glavi imet poštimano vse.
*
hah, koja ofucana tema, za modruvanje v kmico.
ok.se strinjam z "analizo"
lekar mo mogo lase ošišati na goulo ka mo te grato super ljubimec.
ajde čelavci, javte se pa povejte, če je tou istina. ka te šibam k frizeri
+dregaj drot nej bot+
drotmantraš
biti plešavi pa na balin doj pobriti nej isto tak btw
Čriček lepou bi te proso, ka upoštevaš dejstvo, da je vejica levostično ločilo (=
ker me nervejra tou =P
Drotmantraš, o tem bi morale pisat ženske, ne moški, ti se bodo tak in tak vsi hvalili na vse pretege. :)
žaže@-ne razmim ka mi ščeš dopovedati ,obrazloži mi .
ka probaj pisati vejico k lejvi besedi.
jocker,ja vej san smotani. s ten ka verjetno testosteroni bole delajo da nega las.
no, oni v glavej ne vejo ka je libido, pa ka bi jih s ten zezno.
analiza, pa valda mo bole znau od ljubavnice, če de bole stano, pa ka de vejkši libido-
če hormouni zatou zbisnejo...nema veze kakša ženska je v pojstli.
+dr.drot&bot+
največja fora pa je, ka v stavki "So plešasti moški res boljši ljubimci?" naj ne bi sploj nikše vejice bilo, či smo že pri ton.
pa ka se še vrnen k temi.. čriček, ti si plešasti mogoče in se sprašuješ, če si resan bokši ljubimec?
Mogoče se pa čriček s ten tolaži?!
Črček je nej plešasti ,pa upam ka nikdar niti nede,če je bokši ljubimec ,kak gda Zakoj je vejica tam ge je pa je znano samo meni ,telko pravopisa pa že obvladam ,okej ?Je pa moj odgovor na to temo sledeči ,plešasti moški so slabši ljubimci ker imajo premalo testosterona ,zato jim tudi izpadajo lasje ,kak je pa s kosminjom spodaj ,pa ne vem ,okej?
e čriček haha ta z vejico zmaga
MOGOČE nekoč .................
@čriček, ne mouti nikoga tou kam ti daš vejico s slovničnoga vidika. Oblikovno pa je pravilno:
čriček, čriček
in nej
čriček ,čriček.
Telko strojepisja pa že obvladan, okej?
Ej ges več sploj ne razmin ka je narobe ,zapiši pravilno celi stavek pa mo te vido ka je nej prav.Pa spravte se rajši na čelave glave,tan tuj nika fali ,pa se nišče ne sekera.Okej?
hehehe
čriček, ne ven ka ti je nej jasno?
Vejice se pišejo takoj za besedo. Nej pa presledek in šele te vejica.
Pravilno:
čriček misli, da ve postavljati vejice.
Nepravilno:
čriček misli ,da ve postavljati vejice.
Opaziš razliko pri postavitvi vejice?
Aja, pa čelavci majo po večini presežek testosterona. Malo za hec:
blisstree.com/feel/6-reasons-bald-men-make-better-lovers-34/
Še en slovenski link:
24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/so-plesasti-moski-res-najbolj-seksi.html
Okej?
Ne opazim razlike ker je nega seveda optično je opazna vendar ,pred in vejica za, ej to pa je že tiskarska napaka ,do zdaj sem nej preveč pazo na to pa upam ka vi ka ste bole navčeni pisati od mene to nete vzeli za resno napako, bom se podučo o tem samo mi smo se v šoli toga nej včili .
VEJICE LEVO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VEJICE DESNO ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-zdaj sam kapero !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čriček napiši kaj, ka mo vido, če so ti jasne vejice hec
Zdaj sam tipko za, vejico v vtrgno tak , ,ljubim vejice .
Evo vam vejice ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tij pa dugo njucaš ka kaj skapejraš.
ka zaj bluziš čriček? :) lepo so ti razložili ka ne postavlaš dobro vejice in namesto ka bi se jim zahvalo jin nekše bedne ''kontre'' davleš :)
resan je skrajno čudno kda nešče za presledkon postavla vejice... ja tudi meni :)
aja pa brez zamere ale nej ti trbej za vsako malenkost odprejti nove zeme! :)
pa ne zemi to zaj kak osebni napad...
Mi, doj visi !
V ton stavki nega vejice.
Hvala vsem za opozorila nič ne jemam osebno, moj namen se je samo družiti.
Tak je, to je pravi odnos.
Čriček ;)
Aja, pa dober nick maš! Čriček!
Pa kaj mate zdaj s temi vejicamo tako delo? Debata bi morala bit o plešastih ljubimcih, ne pa o vejicah.
Jaz pa tu čakam in čakam, pa še vedno ne vem, naj vzamem plešastega ali lasatega.
S ken si plešavi perejo glavo? Žajfo ali šamponon?
S pasto za čevlje si jih glancajo.
Ali drži ta trditev ?