Slovenija ima talent
Pozdravljeni narod.
Izrazite mnenje o tem šovu, ter povejte, kako se vam zdi, da bodo mesto tričlanske strokovne žirije zasedli: Urška Čepin, Fredi Miler in Damjan Murko.
Komentarji
fajn ka nedo pa nekši iste obrazi not, kak vse posejdi. samo glij tej so mogli zbrati??? neven, je tau žalostno ali smejšno. oni sami so "talenti"
lejko bi vsaj eno osebo izbrali, ka ma pamet
ka se slučajno što norca dela??? Kama smo prišle...
to se ge tude spitavlen :o lidgej, keri se odavlejo v medije..pa nemajo POJMA o muziki..oni do ocenjevali talente? halo.. vepa te do tak samo ovi prednost meli ka do popevali vrag naj vzame..pa vedno si sanjala njEEEga, pa srečen ker sem moški..pa to je nej podobno muziki... ali jebat ga..
Ja po drugoj strani pa sta se oba znala dobro odavati, nej?
Pa za to se ide vse skup...
@cave, ja to maš popolnoma prav..samo tu se ide, za ocenjevanje nastopa..oceno vokala..špilanja... improvizeranja..in o ton resno nemajo pojma.. :D
1. Ka je to? Show? hehehe
2. Što de to vodo? Tri največje medijske prostitutke (vsi od prvoga do zadnjoga brez talenta)!
3. Što de to gledo? Ges že nej!
Te osebe so bile zbrane z namenom. Zajeti tisto najbole dosegljivo in najbole dovzetno populacijo pred TV-jom (najstnki pa babice). Antitalenti do ocenjevali talente hehehe.
NE HVALA!
Jaja ..žalostno je tou..
komedija
ges mislen ka je slovenija tak mala pa se z nekin more promovejrate - poberamo sakši dr.. od drujgeh ali ne zavedamo se ka delamo norce sami iz sebe,kriza tistin ka se prijavijo pa ka do glejali. rejsan škoda časa. :(
heh, gledala nemo, najverjetneje samo preletela, ampak za polepsati dan pa bo (beri roflmao)
žalost
dobro ka so nej šli v vrtec žirijo iskat :)
Tisti ka se v takše oddaje prijavljajo so itak samo sebi "talenti"... in pred takšo žirijo jih bar nede sran, če do glupo vö spadnoli... zatou ka do meli pred sebov "profesionalce" po kerih do si lejko vzgled gemali!:)
Na RTL-u je še v redi bilou, ka sta bila bar dva v žiriji ka sta se v nekaj razmila. TU do pa antitalenti iskali talente? Mogouče sebi enake? Ali? Sranje na obzorju...
Mogoče pa ščejo sorodne dujše najti :)
Nadzornika, keriva bi malo popazila, ka de žirija svoje delo pravila korektno, bi lejko bila Miša Molk pa Boris Kopitar.
Chevapcic Himself
.. tu se ide samo za psihologijo v navezavi z ekonomijo, isti vzorec kak Kmetija, fajn po scenarije, s tau možnostjo, ka de se mogoče rejsan najšo kakšen resnejši talent ..
.. pejnazi se sigurno nedo mali obrnili in to je to, tau vse more biti ..
Nej šinfati prle kak vidite če gli vse vkuper (žirija) v zgleda tak ka druga človek nemre prafti ampak vseeno počakajmo pa da vidimo ka bo...De pa vsaj smešno če druga nej
... moj ajta de tüde šou na avdicijoOOo :)
... konkurenca Fredije, ali naj ma svoje veselđe.
Chevapcic Himself
.. ^^ ..
Ti nejdeš, Čvap?
Evo vam telenta.To se gnes den išče.
Chevapcic Himself
.. Žižek, kak bi ženske o mene pravle: " .. čvap je moški popolnoma brez talentov, to lahko ocenim takoj .. " .. s ten se ges tude strinjan z njimi, kar pomejni, ka ne ven, zakoj bi sploj probo ..
Tu je znankar tak organizator se malo norca napravo z lidij. Takak tej ka so se prijavile na tou odajo kak tej ka so v komisije so klovne štere lidgej radi glejdajo pa se smigejo na njuf račun. Sakše norec rad glejda pa se smigej na račun ešče vejkšoga norca ka ma te občujtek ka je on nej takše kmet. Ali nate ka? Organizatore so pa tu najčednejše!! Znajo ka lidgej rade glejdajo pa ka se dobro odavle! Ta odaja de pa podejrala rekorde - VAN POVEN!!
josko - JAVI SE
Dostakrat gledan Deutschland sucht den Superstar...šteri tou gleda, vidi ka tu dosta somarov ide se pokazat. Ne ven, če se njin splača ka se tan z njih tak norca delajo, ma ne ven. Slovenci pa itak radi se norca delamo, tak ka gledanost je zagaranterana. Zanima me što de v komisiji...ka de se znal tak fajn norca delati...
Neman ges časa za tou ka man drujge posle v živote!
Ges san tuj parkrat glejdo Deutschland sucht den Superstar na RTL pa san vido kakše somare ta odejo se kazat tak ka mi nej trbej tou gučate. Ove čedne pa na njuf račun fajn služjijo mastne pejneze!
Chevapcic Himself
Tu je znankar tak organizator se malo norca napravo z lidij. Takak tej ka so se prijavile na tou odajo kak tej ka so v komisije so klovne štere lidgej radi glejdajo pa se smigejo na njuf račun
Ali nate ka? Organizatore so pa tu najčednejše!! Znajo ka lidgej rade glejdajo pa ka se dobro odavle! Ta odaja de pa podejrala rekorde - VAN POVEN!!
.. psihologi opravljajo svojo nalogo, prvi odzivi nas življa že sledijo po začrtanih cilijh ..
tou je tui talent če ludi znaš nasmijati,či sam kritizeraš,ne vem či si ravno smešen,na kunci je tou cilj med nevem kejku nji smešni najti enuga ki istople
Chevapcic Himself
.. ^^ .. tako tako .. dober point ..
Mene pa zanima kelko de takšnihslike/fckUploads/VIDEO Pomokrio se u hlaÄŤe za vrijeme nastupa - film-glazba-tv.mp4
//swfobject plugin
Takšno stvar bi recimo z veseljon pogledno (če izvzememo kričečo publiko). Samo dvomin ka do se takšni kalibri prijavlali na to sranje, ge de ga Murko lejko ocenjeval. :)
Gnjes je v BTC-ji bijla ova ka se snema nonstop z štajera, pa jo je glij stari slikati mogeu, pa te san se glij zmislo ka bi se lejko se prijavila.
Chevapcic Himself
.. ^^ .. aaa, pa daj .. .. samo meni se smilijo taki primere, ne ven no .. tau so ene vrste dobrovoljčki, ka njin pač ne uspeva etc., ale vseeno .. mhm .. no, sicer je smejšno, ale nej se norca delati no .. isto vala za ovo diklino iz Štajera etc. ..
www.youtube.com/watch
Najprle ga še gledajo pol vre
mogoče de murko kaj takšnega izvajo, mislen ka bi te malo duže "samo" gledale
Glede tej tri čalnske žirije pa no coment..........Pomoje edine čeden je Fredy kak osebnost, Urška veška kelnarca, kera je nabijala Avsenika gda so njo nabijale na wc-je , Murko je pa itaq Gay lord fucker v Sloveniji :)
Tadej Rascan
Nebi vrval, ka so glij tej v žeriji! Folk si zmišlavle!
Jaz tudi ne morem verjeti kako lahko dajo takšno žirijo, ki za strokovnost še ni slišala. Mislim, da imamo v Sloveniji ogromno kvalitetnih glasbenikov, ki bi znali to vlogo boljše odigrati čeprav verjetno organizator že ve zakaj je izbral takšno žirijo.
Evo, talenti so se že zdavnaj začali.
Kak se vam zdi žirija?
Favorite?
Što de zmago?
maestro definitivno ;)
Huh, samo, se ti zdi fer, ka zmaga nekdo, keri že majo naziv svetovnih prvakov in so doosti bolj "naprej" kak recimo Hello Kitty Crew (če smo že pri plese) ali dosti bolj naprej kak recimo Sanja Poljšak Pesan? :)
Maestro so, super, res je. Ampak, mislin, ka nebi bilo gli najbolj fair če zmagajo one.
Moja favoritinja je Sanja P.P ali pa HKC :)
Huh, samo, se ti zdi fer, ka zmaga nekdo, keri že majo naziv svetovnih prvakov in so doosti bolj "naprej" kak recimo Hello Kitty Crew (če smo že pri plese) ali dosti bolj naprej kak recimo Sanja Poljšak Pesan? :)
Maestro so, super, res je. Ampak, mislin, ka nebi bilo gli najbolj fair če zmagajo one.
Moja favoritinja je Sanja P.P ali pa HKC :)
Drugače se mi pa zdijo Drunking Devils super, pa Maja Keuc... :)
Što je bil pa najbole "mimo" ? :D
Ta Sanja je crap .. pa resno .. vseh teh pevcov pa pevk je prek preveč ... zadeva spominja na eno odajo ka je včasih bila na nacionalki pa molkova miša jo je vodila :D ... karaoke ... zadnjo nedelo so mi bili najjači mali reper pa oktet 9 ... tej so razturali .. nej pa tej žgoljavec na kitari (ja najstnice ... napadnite me zaj :D ) pa Sanja ... my oppinion :)
saj zato si pa glij najbole zaslužijo, ker znam ka so ogromno truda vložile v ples! :)
najbole mimo je pa bil tej... :))
http://poptv.si/multimedia/nihce_ni_popoln/ni-zvezde-zate-na-tem-odru.h…
San se spomnila na ovo Karmen Bratož - ta je bila pa resan MIMO :D
Vrede, glede na to, ka je oddaja "Slovenija ima talent" san ge tude pričakovala, ka de več nenavadnih talentov. Za pevce je popstars bil :))
Za toga Petra man pa ge občutek, ka srmaček želi ugajati svojome ateke, keri sanja o tem ka bi bil pevec že odkar misli - žal njeme neje uspelo pa trbej svoj pomladek forserate :/
No, ka pa vsi sodelujoči prekmurci? Žal noben neje uspel priti naprej. Škoda, STATIM so bili preci dobri..
Pozdravljeni narod.
Izrazite mnenje o tem šovu, ter povejte, kako se vam zdi, da bodo mesto tričlanske strokovne žirije zasedli: Urška Čepin, Fredi Miler in Damjan Murko.