Slovenija ima talent - Murska Sobota

|

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Dani Smej

Posnetek je poskrbel, da sem se danes tak prijetno nasmejal

Marko Hüll

resno čuda......+ toga te ka  so prikazale se verjetno nedo uvrstile naprej, ker to ka so tej pokazale se leko vsake navči potreben pa je samo 1% talenta za posluh ali špilanje kakšoga inštrumenta....pa če že nastopajo z petjon morejo mete svoj stil petja neka ka izstopa, glas, interpretacija itd....... za tiste tri harmonikaše pa be pravo naj so poglednejo ovoga iz celja kak se špila harmonika nej pa ka na golici tirajo to že vsake veške pijanček zna........za bobnara pa to, na navadne bobne se da kamot navčite ka če be probala z kakšeme drugeme inštrumente( npr. kakše piskre kere majo različne barve tonov in z tisten neka napravela to je talent ka poiščeš nekšo stvar in na njo odšpilaš neka ka zdigne poslušalce na noge.....) moj predlog če prideta dale ;)

Najbokše pa so itaq nej pokazale....samo vsak čast vsakome izmed njin ka so vupali sploj ite pred kamero......

peace:)

Istvan Vinetou

Daj samo rejsan!
Gledaj, Sandi, brezveze se tij tu nekaj mantraš s slovenščino pa ne ven kak fajn ščeš vö spadnoti z nikšimi fintami - dečko, nemaš posluha, na žalost in tou je predpogoj za petje. Pa daj dol si sedi pa se poslušaj na ovon posnetki za 24ur kak sta fauš... Pa neman nič proti tebi, samo dobro ti ščen ka se nedo norca delali s tebe... Resno!
Pa še nikaj- če nede šau ov naprej ka rikverc guči, te ne ven što de... Pravi je!
lp
p.s.: nej je te Sandi meu kao nekše grupe?:):):)

En Pač

omg, ka vse ne najdeš...

Glede Sandija je itak že @vinetou zadosta povedal! 
Glede tiste mlade gospodične Melani ... moje osebno mjenje je sicer bole skromno, ampak newen, če je s svojin nastopon kaj preveč pokazala/dokazala. Že to dosti povej, kak "fejst" je besedilo znala na pamet!!
Drugače pa, saka jin čast, ka so si vüpali ite ta, in pokazati, kar so pač ščeli oz. pripravili. Jih poznan eno par, keri so bili (jih sicer nega na posnetkaj) in kelko jes znan, so po mojen mnenji bili (upam) dosti bolši od teh, kere so dobili na kamero. Osebna najbaukše mi je bül Goran, (govorjenje nazaj) in to je pravi TALENT!!

Nataša Sukič

ka se tiče toga Sandija pa toga posnetka bog pomagaj, še pes se je vuja doj držo. ne dela mogoče un na radiju viva? glavno resno VSAKA ČAS TEN KA SO ŠLI TA, če so dobre ale nej mo še vidle prav se veselin toga da de po televizeje. tej ka je rigvec gučo tej ma resno talent, če tej ne pride v finale te nesme nihče prijte

vvv

lansko leto.. so bili definitivno perspektivni prekmurci.. seveda z IZJEMAMI! 1. Nika Zorjan.. škoda, da ni šla naprej... pa tudi skupina Statim; www.youtube.com/watch ... skratka letos pa.. Bobar mi je biu zelo povprečen, glede na tista 2, ki sta dobila NE , zaradi tega, ker pač Branko neje meu kaj za povedati...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet