Šlogarca

|

Zdravo.

Zanima me, ce sto mogoce pozna kaksno slogarco oziroma vedezevalko eti iz Murske Sobote ali blizine? Razen tisto iz Pusce. Pa ove z 090 tude ne prijdejo v postev.

Fala ze vnaprej

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user Astronaft Astro Rumeni

Zdravo.

Zanima me, ce sto mogoce pozna kaksno slogarco oziroma vedezevalko eti iz Murske Sobote ali blizine? Razen tisto iz Pusce. Pa ove z 090 tude ne prijdejo v postev.

Fala ze vnaprej

>

jao...san ze iz prakse..ze dugo nej nikome slogala, drugace bi se ti ponudila..

Zoltan Durič

Ena je doma v ciril metodovoj ulici v ms. Ženska se baje že dugo z tem ukvarja. Taka malo se tam pozanijmle.

shes

ponavadi nucaš srečo ka naletiš na takšo,kera ti istino povej.. pa še ponavadi ona tebe najde :)

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

,, gor ali doj si gučimo, ale mene je ena gospa šlogarca nazadnje pravla, ka me baje en deklič ma fejst rad in ka majo velko kučo oz. ka nemajo glih malo suske oz. po domače se pravi, ka je hohštaplerca .. .. ah, da njoj baujg zlato rejč dau, če bi ta istina bijla, brez problema samoga sebej si predstavlan fajn v eni prostorni kuče  ..

@she's, pri meni je bilauj po naključje, ka san enome gospode neso en načrt in je te pri njegovoj ženi ta omenjena gospa bijla na obiski in je baje fčasek začujtila na meni velko ljubav z eno diklino etc. .. mhm .. napeto ..

sandra

Astronaft.... ena je baje fejst dobra v Lendavi (starejša gospa) in ena na Tišini
drugače sem slišala za eno iz lendavske ulice (romkinjo), ki se vozi z mega avtojem po soboti...prste back, ker je prevarantka in zelo znana na policiji!!!!!!

Frenk

ka jim šloga što je kaj fkradno?

shes

pravin, moreš meti rejsan srečo :) ovači pa ne vrvlen kaj preveč v tau, čegli se je že dostikrat zgaudelo ka je što resnico čuo

.. jes san šlogarco iskreno pijto, gda mo meu Mercedesa in mi je odločno pravla ka nikoli prej .. no, evo, in te zdaj man ge tau, motivacija pa taka ..

.. nej, samo resno, Anča .. .. prej vse, ka mo si ge lejko gdakole privoščo, de "kinder jajčka" avto  tan za 5-8 tisoč ojro, največ 10 ..

Attila Szabo

Ko je neka britanska vedeževalka za nek lokalni časopis dobila v pismu pisno odpoved, se je prvi stavek v odpovedi glasil:
"As you may have foreseen..." ("Kot ste verjetno sami napovedali...")
LP

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet