Skrivnost napada

|

@ nikaj nesmijo objaviti o napadu na Melincih a govori se zelo ???

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

@ nikaj nesmijo objaviti o napadu na Melincih a govori se zelo ???

Ka se dogaja????? :O

me

besna ljubica  napadla ženo ..

Hahaha :D svašta :P
pa te jo z hamron vdare po glavej! Tao nemreš bite normalen

me

18 letnica si je život zapravila...

zeiss

Zatau se nika ne guči ka je moški zaradi keroga se je zapletlo vse vkup policaj!! Žalostno je samo tau ka je moglo tau vse vkup malo dejte gledate kak se najstnica mesarsko spravla na svojo mater..

evelyn1

ne zdi se mi fer ka prikrivajo!! oškodovanko poznam osebno in je totalno v šoke... :( žalostno, ka se je to zgodilo taki dobri ženski. upajmo samo,da se ljubica nede hitro iz zapora izvlekla. 

Martina Horvat

Nič nisem zasledila o tem, kdaj se je pa to zgodilo?
Sicer pa dragi moji, pozabljate, da se nič od tega ne bi zgodilo, če bi mož bil toliko pri pameti, da se ne bi zapletal z drugo. Sploh pa ne osemnajstletnico.

evelyn1

tak kak vsaka ženska na svojga partnera pomisli... MOJ PA JE ŽE NEJ TAK! je tudi ona to misla... oziroma nej verjela ka bi lejko drujgo mel.. sploj pa mata sineka komaj 3 leta staroga... @tinka78 nikoli neveš ka tvoj dragi dela?!   

Martina Horvat

Seveda, evelyn, ampak tukaj vsi obsojajo samo to naivno najstnico, nihče pa ne obsoja moža in očeta, ki je vse skupaj zakuhal.

evelyn1

evo megy j. so danes izpustili iz pripora! wtf?!?!?!?! 

countdown

Objavila je ka de se  z hamron zmlatila, či de što kaj razpravlal o ton, tak ka se pazite. Klujč dvakrat obrnite.

Profile picture for user TotenKopf TotenKopf

telko o svobodi novinarstva, niti pod kronikov nič?!?! SHAME ON YOU sobotainfo!!!

Plemeniti

Mislim, da tu ni problem svobode novinarstva, zato ker imajo isto kroniko objavljeno na vseh portalih. Verjetno jo objavlja direktno policija, tako da so očitno oni zamolčali ta napad. Vse skupaj zdaj še precej bolj smrdi!
Sobotainfo pa se naj zdaj izkaže in razišče zakaj se take stvari prikrivajo javnosti!

me

z hamron de una lejko sebe zmlatila kda do njej sodili...mislin ka takšna šmrkla ide pa to napravi...neven sramota! na njenon mesti bi se pogreznola nekan notre..

marianne1789

pa dobro tou vas je zaj tak piknolo al ka? ka bi se za številke v nlb tak gor gemale. vutro (ali pa gnes) pač nete znale povedate v slujžbi pa na kavi ka se je v pm dogajalo gele? mislin narod...

; če bi pa štoj od nas vkradno kokoš te pa pi pijsali o tatvini ali pa ka bi štoj vdaro kakšega bučovana te pa bi objavili ,ker pa je zraven cajkan pa nikomi nič ali vse eno je prišlo na dan skriti in zatafnjati nemrejo .;: 

marianne1789

pa jebala te tatvina pa te napad. če bi se narod zanimo bole za penzije, dokapitalizacije, t.i. varčevalne ukrepe, kak pa za tou ka je micka s pertoče fčera ob osme napravila, bi bila situacija malo načišna v toj državi. samo ja, razen vrejmena si na sok-vodi nete znali kaj drujgoga gučate...

skytec

tu je dosta krif ded njeni pa leko nvn ka što pravi ka pri 30 lejtaj nebi mel pameti očitno je samo z malo glavo razmišljo

me

marianne1789 ka pa te tebe zanima? normalno ka narod zanima ka se dogaja v vase!  tebe pa če nebe zanimalo SKRIVNOST NAPADA nebi sploj teme odprla gor..tak ka takšne komentare zadrži za sebe ka ti nišče nej pravo ka komenteraj..ka takšnih komentarov ka jih ti pišeš zdaj tu nikoga ne zanima!

raskolnikov

Novica o tem dogodku je objavljena na spletni strani pomurje.si..tak da izvolite..
Ostale spletne strani pa bodo veselo prekopirale od drugih...

Unknown User

Poskus umora pa so jo samo tak izpustili? Te kda de pa se ji opet ftrgnolo pa resno koga bujla do pa vsi pametni ka bi lejko to preprečili... No ja glede na to ka je te "ljubimec" policaj... To naj bi se zgodilo ponoči kelko san čul... čudno kak je znala ka je hiša odklenjena pa ge jo more najti..

evelyn1

on je bil v nočni in hiša je bila začuda odklenjena... in najstnica je točno znala v kero sobo more iti.... seveda vsi sumimo toga policaja... v soboto je pa še na njenon rojstnon dneve bil... vgojno ob pau 5 je šla to delat njega je pa zvala ob 4.10 ... mislim... čisto jasno ka sta povezaniva... plus toga pred 1 mesecem je čundra na avtoji brenze v pistila in trampolin prerezala malomi.... komaj čakan ka pride resnica na den

Anubis Anubis

18 let,  pa je znala bremze onesposobit?
No, je vsaj tehnološko ozaveščena..

Duncan McLaud

Kakše psihološki profil more meti oseba, ka ide nekoga z hamrom zmlati?
Napravili so zaslišanje pa so jo spustili vun, zakoj se sodnik nej odločo za pridržanje, do se te spitavali kda še kakšo p**darijo napravi. Se pa to verjetno nebi zgodilo, če bi ga dečko lejko obdržal v hlačaj! Pa tudi preprečiti bi se to dalo samo so nej prlej stvari resno jemali, v takšij primeraj so ponavadi skos prej grožnje!

Unknown User

točno tak evelyn1 & McLaud. Ka bi pa te ona tak "na pamet" šla sredi noči na Melince pa bila tak prepričana ka de najšla odklenjeno kučo... in v kero sobo more iti. Neven ka moreš prinas napraviti ka te zaprejo... zaj je že bil poskus umora pa so jo izpustili, tak ka se nebi čudo če de probala še kaj več, ampak te se vsi izgovarjali ka so toga nej mogli prle znati... ja ka še pa te trbej napraviti ?! Či je pa še tau z premzami pa to ka si napisal te pa tuj...  

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. mhm, prebral malo komentarje .. mhm, če ma deklič psihozo ali drugo motnjo, si ni sama kriva, bo pa potrebno to malo izčrpnejše poročilo .. predvsem me zanima psihiatrična ocena etc., .. je bila?

alan ratnik

1. kak boga te ide ljubica mlatit njegovo partnerico? Neje ponavadi obratno?

2. v so jo pustili zatau, ka še mogoče ma s sodnikon kaj:))

3. moren priznati, ka je za 18 letnico preci dobra:)

Zaj pa malo resnosti. Takših primerov je 432432 samo ka se skous ne končajo na takšen način. Še dobro ka je mlatila s hamron, ka če be mejla sekiro, te bi se verjetno načik končalo. 

Profile picture for user kanžor kanžor

čevapčič na ražnje @@ kakšo psihozo ali motnjo ??? da noge držij narazno in raskaple družino te nema psihozo pa motnje ??najboukše se zagovarjati ka nevej ka je delala luno jo je nej nosila 100 % tij bi lejko bil psihiater  

zeiss

Neven kak lejko 27 letni policaj meu za ljubico 18 letno šmrklo.. Plus toga ka z njau je vkup na skrivaj že od njenoga 14 leta.. Seveda se zaj ona zagovarja kak neprištevna.. Tipično! Pa ka za sodišča tau mi mamo??! Ženska grozi neven kelko časa že, plus toga ide v kučo z namenon ka život nekome zeme in te naše na sodišče ji iz neznanoga razloga podarijo prostost.. Ka mogauče zatau ka je on "vzoren" policaj??! Sami klovni so na ton našon sodišče..

m k

Njo v zapor, njega pa v Ormož!
Moški pri zdravoj pameti, ne bi za takšo skako.
Će sta že tak dugo fküper, te je ža mogo znati kak je pritisnjena.
Najbole pa se mi pri vsen ten smili fantek.

ĐingleBens

ma tou sta oba pritisnjeniva v glavej in tej wanna be policaj in ta neprištevna lubusumna najstnica...nastradajo pa itaq vedno tisti ka so nej nika krive tu... in te se človek pita ka mamo tou mi za policajov, či se takše idejo in majo duma prizorišče zločina in nej v službenon časi vne na ulici al pač nendre ....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet