Sex and the City 2
Kak se van je zdelo včeraj? Meni je bilo redno dobro, neven ka enin nika ne paše, dikline so še vedno špica.
Komaj čakan nadaljevanjeeee ;))))
Komentarji
...meni je bil film fenomenalen....dosta boukše od prvoga dela....pa samantha je zakon;)))))))))))
Chevapcic Himself
.. film za ženske .. no, za mainstreamovke .. pač fashion film bi se tome pravlo .. bojte srečne .. in to je to .. načeloma podpiram ..
.. za alternativke je tau sigurno nej film ..
.. no, (delno) šalo na stran ..
.. temu podobne filme se podpira predvsem zaradi brze ekonomije + pa ajd, zmejs ma cilauj film oz. je pak mejla serija mogoče kaj resnejše sporočilne vrejdnosti, v tistih nekaj odstotkih, ostalo pa pač plehko nabijanje, kero se najbole prodaja .. zakoj pa nej ..
.. sicer san dvojke še nej glejdo, ale tau že vnaprej znaš, keri vzorci so uporabljeni in to je to ..
.. so pa pri filme omembe vredne promocijske fotke za film etc. .. uf, dobre slike .. ;-)
.. sicer mo ga gnjes pogledno, ale lejko že vnaprej dan oceno in sicer: .. znosen popcorn filmček, namenjen ženskam, ka si malo poglednejo, kera je mejla kakšno torbico pa čevlje, pa tuniko, pa modne dodatke, pa frizuro, keri odtenki barve las so ali pak bodo IN in bojo potem tekom dni same takoj leteli v trgovince in si nabavile par kosov tega videnega ali pak podobnega, a ne de? .. in to je to ..
Chevapcic Himself
.. GOLD ..
Film je fenomenalen ... pa lehko što pravi ka šče :D
prvi del je že bül zanimivi ampak zdaj te drujgi del ... tau je pa film od filma :)
prvi del san gledo, dvojko še bom ;) vsekakor!
res je da je logičen bil prvo in verjetno je tud drugi, ker ni tak nek zahteven film, ampak tud to je super ;) včasih bolj težki filmih včasih pa takši lažji za dušo :D
če ne drugo pa pogledaš da je boljša polovica srečna ;)!
Kak se van je zdelo včeraj? Meni je bilo redno dobro, neven ka enin nika ne paše, dikline so še vedno špica.
Komaj čakan nadaljevanjeeee ;))))