Servis avto klime

|

Zanijmle me či zna što za kakšo firmo, s.p., ka se ukvarja s servisejranjon avto klim v Pomurji.
S klime mi že enčas smrdij in bi nücau nekoga ka mi stvar malo bole podrobno pogledno.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Prozac

Zanijmle me či zna što za kakšo firmo, s.p., ka se ukvarja s servisejranjon avto klim v Pomurji.
S klime mi že enčas smrdij in bi nücau nekoga ka mi stvar malo bole podrobno pogledno.

dominik kerec

Si mogoče prevero filter zraka za potniško kabino?
Čisto slučajno san zadnjič neka delo in  vido, kakšne je bil filter zraka za potniško kabino. Avto redno serviserani, filtra pa do zdaj v 7 letaj neje še nišče menjo. Če se spomnen, kakšen zrak san vdihavo...
Neoriginalen filter košta v GMT okole 7€.
No, to je moje priporočilo  ;)

dupont

filter menjaš pa kupiš detergent za pucanje klime v spreji

Prozac

Klima je bijla dezinficejrana 1x na uradnon servisi lani.
Kabinski filter san pa menjau 2 tjedna nazaj, pa uporabo tisti sprej za pucanje klime. Pomagalo je fejst malo.
Sumin ka je krif uparjevalnik na keron so se najverjetneje nabrale glive pa bakterije. Toga pa načeloma nemreš spucati s ten sprejon. Ali pa kondenz ne odteka vredi.
Zatau bi nücau nekoga ka bi mi tau pogledno pa zriktau.

Landini

Ka se menej osebno tijče, je najboukše servis za klime poleg LJ. BEJA d.o.o. Zavrh pod Šmarno goro.

fs sf

ja, po bencin pa NA TANKŠTELO v Koper na OMW....

Landini

SOVA nej te trbej biti nesramen, samo san pravo svoje mnenje. San znan ka so tan dobri dečke.

Milan H,

Čist enostavno, kupi sprej ( keri pokole bakterije zaradi kerih nastaja smrad ) in pošpricaj zadevo. Na servisi za klimo te skaserajo malo morje naredijo pa isto kak boš ti z ten sprejom.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet