Seaway Group
Predvčeraj oz. včeraj so poročali, kako se je razdelil "kapital" za vzpodbujanje gospodarstva pa me zanima, če kdo ve, kaj je s projekta Seaway group v Puconcih?
Pred leti se je pisalo, da bi naj gradili v Puconcih (in če ja, kdaj potem?)... ali kaj s tega bo, ali je vse splavalo po vodi? Ima kdo kako informacijo, ki sem jo mogoče spregledal?
Komentarji
Finance:
Japec Jakopin, Seaway Group : "Smo nosilno podjetje tega konzorcija in bomo vanj vložili večino sredstev. Upamo, da nam bo do konca tega leta v Puconcih, kjer že imamo kupljeno zemljišče, uspelo postaviti in zagnati razvojno-proizvodni center. V tem bo najmanj 30 zaposlenih. To bo novi center za kompozitne materiale, za gorivne celice in hibridne tehnologije." Poleg Seawaya so v konzorciju I. D., Nereida , Vsr Lab , Pipistrel , Albatros Fly , občina Puconci in Razvojna agencija Sinergija . Ivo Boscarol, Pipistrel: "Pri tem projektu sodelujemo kot manjšinski partner. Vanj vlagamo 134.500 evrov lastnega denarja in toliko bomo dobili tudi subvencije do leta 2015."
I wasn't aware Puconci had coast line and the sea....................l.o.l.
Predvčeraj oz. včeraj so poročali, kako se je razdelil "kapital" za vzpodbujanje gospodarstva pa me zanima, če kdo ve, kaj je s projekta Seaway group v Puconcih?
Pred leti se je pisalo, da bi naj gradili v Puconcih (in če ja, kdaj potem?)... ali kaj s tega bo, ali je vse splavalo po vodi? Ima kdo kako informacijo, ki sem jo mogoče spregledal?