Še 1x se išče jakna z BR

|

Evo tak je blau: nejsan jo zgibila, ampak kda san dala listek ovi v garderobi ji mi jo je kar nej prnesla, neven komi drugomi dala, ali kakorkoli že. V glavnon črni kratki plašč na gumbe, 2 žepa, št. 36. Upan ka se keri javi ;)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
vesna kerčmar

Evo tak je blau: nejsan jo zgibila, ampak kda san dala listek ovi v garderobi ji mi jo je kar nej prnesla, neven komi drugomi dala, ali kakorkoli že. V glavnon črni kratki plašč na gumbe, 2 žepa, št. 36. Upan ka se keri javi ;)

M S

Zglejda ka si mogoče preveč optimistična, glede toga, gda ideš na takšne žurke, si tou moreš v zakup zejte, ka mogouče neboš več doubila tou nazaj ka si dala z rokej, zatou si pa trbej primerne cunje na sebej date, ka ti je te nej žal.

Zoran Vogrinčič

Samo seeno kda plačaš za garderobo nekak čakaš ka dobiš nazaj to ka je tvoje :D

vesna kerčmar

no saj nej trbej zaj mi tu pridige držati, ka bi mogla napravti; dala san jo v garderobo ge bi naj bila ok, meni je pa vsakše cote žal, pa če jo lejko nazaj dobin telko boukše.

tada80

Točno tak mucika...človik se obrne na forum ker išče pomoč in že ga mlatijo po glavi z vsemi mogočimi stvarmi..pa kje je naša solidarnost...no nažalost ti nemren pomagati...želin ti pa srečo pri iskanju...LP

tomi kolmanič

ČI imaš potrdilo da si dala jakno v garderobo,potem sploh nimaš nobene brige!Greš k njim in jim rečeš da je jakna stala cca 100€ in ti jo na izkeširajo,če ne pa jim zagroziš z odvetnikom. Moje je to mišljenje,ker ti ne morejo izgubiti jakne ki si jo dala v hrambo v dobri veri da je na varnem:

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet