Sds ms...parodija

|

malo preštite ete link na strani sds pa se čudite... od teh kekecov itak drugo nejde čakati, samo sigdar najdejo šče večjo bedarijo. pa janša je čudak, samo te dunpeke v ms je mogo prokleto iskati, ker takših likov ne najdeš samo tak

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Falotov Molotov

malo preštite ete link na strani sds pa se čudite... od teh kekecov itak drugo nejde čakati, samo sigdar najdejo šče večjo bedarijo. pa janša je čudak, samo te dunpeke v ms je mogo prokleto iskati, ker takših likov ne najdeš samo tak

alfa Beta

Jurišnikon (SDS) nebi cejli Sobočki proračun folgo za njuve norosti.končno smo pa vsi vidli kakši ljudje so to, pa še njuv podmladek v Ljubljani "sromota za cejlo Slovenijo"

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. tej pomladek v Ljubljani pri jankoviči je rejsan primitivno ven izpadno, te drugi den so se komaj zavedli, ka so narejdile glih kontra učinek + vlijali vodo na mlin Jankoviče .. ojoj .. drugič si naj v ekipo pripelajo sociologa pa psihologa, ka njin začrta taktiko, kak se tau dela in kak se implementejra fina potuhnjenost v takšno namembnost, kak so jo oni ščeli napraviti, šče najbole za sebej ..

nino čep

jebite se komunisteki...sedanja vlada je smešna!!! vračamo se na 100let nazaj!

100 let glih nej, ali za 50 pa gvüšno.

sicer pa moremo priznate ka gda je še SDS bijla na vlade, nan je še preci fajn šlo, zdaj pa toga za SD nemren niti približno pravte!!

Jože Horvat

mislin ka so v SD kar korajžni..v takši situacije kak smo, bi se SDS "pokako"  Neven zakoj samo SDS "jauka" ne narejdi pa nika?!?! SDS vlade ne nucalo, ker te mo še ...

matija prekmurski

prokleta cela koalicija... celi svet je v recesijo mrdnola. ce bi ameriski kapitalisticni bankiri to napravili, bi se z ten se nekak pomero... ali te komunisti ka delajo

Frenk

edino kitajskim komunistom dobro ide. Nino ka pa ti znaš ka so komunisteke. Gda so oni na vladi bili si se ti še v pejski ali v atijovih jajcah špilo.

udbaš

SDS-ov "slovničar" je pa vdaro!!!

Sicer nekaj omenja Cankarja ali ka se z velkof, pa ka z malo piše, pa še ne vej. Ka o vejicah in smiselnih vrinjenih stavkih, ne gučimo.

Zakoj se li eni trucajo za tisto, kar več kak očitno ne obvladajo? Pa zakoj šteri od intelektualcev v stranki, šterih kar "mrgoli"(zlasti po zadnjih 20 izstopih iz stranke), toga pred objavo ne preštej?

Jože Bosanc

Vejpa logično ka ti je blo lepše gda je SDS biu na vladi,či še te nej blo recesije...se je samo nakazovala,pa so meli priliko,ka bi lejko marsikaj napravli,pa so nej!!!! Bajuk je kak finančni minister še par dni,preden je uradno slovenija prišla v recesijo,izjavo ka se to nas nede doteknilo...pa to ti ide izjavit nekši finančni minister...pa ne me jebat....Taka nej vso krivdo valiti na zdajšnjo koalicijo,ka je vmes marsikeri sposoben politik.
sicer pa tak kak je že dexter pravo oz pokazo...
ge bi samo še to dodal....vsi politiki so isti,različni so si samo norci keri jih volijo...

mene sploj ne zanima če je recesija ali nej, poglednete si druge evropske države, majo prave ljudi na vladaj, pa konkretne protirecesijske zakone.

zaj pa vij mene povejte, ka delajo naše prote recesiji. ka van dan odgovor: NIKA!!

pa še ena strvar, če nebe bilau gospoda kosa pa cvikla, bi še zaj SDS na vlade bijla. me pa samo zanima ge te mata teva dva gospoda tak na velko opevane dokumente, ka je bil JJ koruptiven???? zaj gda so volitve gotove, očitno več nika nevejta!
zaj nakraje de Erjavec vse kriv, ka de mogo odstopite. što de pa te zrikto, ka de minimalna penzija 1000 evrov!

Bonifacij Rumpelstilski

nino8, "pride JJ spet na oblast!!"

Tou te pomejni ka mo meli pa komunista na oblasti! Jebemo, mij nigdar nemamo sreče... kak koli se oblast menjavle in kera koli stranka je na oblasti... sigdar so na vrhi bivši komunisti! Ges več resno ne ven koga naj volin, če so pa vse stranke pune bivših komunistov... geli nino8, proklete svinje rdejče... v sakšon grmi so skriti... nemremo več dihati zaradi njih... pa ta recesija je tüdi nej prišla zaradi gospodarskih trendov po svejti ampak so jo povzroučili bivši jugo komunisti pa udbomafija... ka si nouri v kakšni državi mij tou živijmo... kitajci so nula za nas.... pijtaj staroga doma, če ma še rdečo knjižico... mogouče je on tüdi v tou vpleteni!

Bonifacij Rumpelstilski

serif... drüjge evropske države so protirecesijske ukrepe začnole pripravljati že te gda je nas janša z ekipo farbo ka nas kriza nede zavadila... pouleg toga so državo brez potrebe tak dodatno zadužili in sprejeli nekaj takšnih pametnih ukrepov ka tüdi če bi zdaj bijla pri nas nemška ali kera koli drüjga vlada na oblasti bi bilou isto! Zakoj se je janša potuhno te gda je pahor ponüjdo odstop pa njemi ščeo prepistiti vladanje... posro se je na pune... zdaj ma pa puna usta sranja... keroga je v bistvi v velki meri san sküjo! Tak ka tüdi če bi janša biu zdaj na oblasti bi bilij v čistza iston sranji kak smo zdaj in recesija bi glih tak vdarila na pune... tak ka ne bloudite brezveze.

ribon

Dokič mamo razne Janše pa Pahore v politiki, se v Sloveniji nede nika spremejnolo. Osebno resno ne opazin nobene razlike v življenji, či primerjan vladavino obeh genijalcof, razen pač dejstva, ka trenutno idemo skozi recesijo.

anja forjan

Dexter tebi se pa vidi ka si prece strankarsko nagnjene k SD-je. Zaj pa ti mene povej ka je Pahorček naredo za Prekmurje???? 4000 lude je ostalo brez službe, ja to je naredo. Rejsan čestitke. Če pa je za tebej to delo, te pa upan ka sta tvojiva starša bila zaposleniva v Mure ale pa Pomurke pa ka boš sam občuto kak je bite brez pejnez. Samo to je gli fora, ka mate doma pejnez kak blata boli vas pa za siromake kak so ene gratale. Žalostno je tude ka današnja vlada ne podpira študija v Pomurje, ker se bojijo ka de menje priliva v LJ. Lejko mamo ne ven kak nadarjene dijake, pa zarade pomanjkanja pejnez nedo mogle ite študejrat, pa tude če dobijo štipendijo si nedo mogle nika s ten pomagate. Tak ka malo se zamisli pa pogledne okole sebej v Prekmurje kak se zaj kaj razvija pa kak se je v prejšnje vlade razvijalo. Pa ne primerjaj Pomurja pa Ljubljanske regije, ker to je logično ka de se v LJ razvijalo vse ka je možno, ker so poslanci itak vsi iz LJ in okolica. Te pa čuješ 5-7 let staro deco kakše želje majo za božička, Ka bi dobo pejneze ka bi svoji družine kupo hrano. TO je žalostno.

Jože Bosanc

Ah daj Forjanova Ančka,tebi je veseli december malo preveč pod kožo zlezo.

bibaleze

Đoužek Bosanc, Ančka istino guči. Lejko tebe tak dobro ide, ka misleš ka sen ostalen tudi

Jože Bosanc

Mi kar dobro ide...se ne pritožujen no...ampak,zato ka enin ide slabo je pa resno nej vse krijf g.Pahor...te či pa ti misliš ka je,pa nemaš vseh pojmof razčiščenih...ne vrvli vsega ka čuješ po tv pa ka Janezek pove...

anja forjan

ja bosanđero tvoj nikname vse povej....  mane tude nejde slabo, ampak malo okole sebej pogledne kak druge živejo. ge man pojme vse razčiščene,tak ka če jih ti nemaš je pa tvoj problem  lejko ti čez par lejt nede več tak dobro šlo pa boš okole prosjačo, te boš se pa apomno na to...

bibaleze

uf, kama sta vüva vdarila. ge tü kakšen Pahor, pa še što drüjge? nejde se tü o SDS, pa nekše parodije
ale nema veze, v glavnon ka ne ven o kon se ide, ale znan kama se lejko pride Đouže, enen sija sunce - blagor, pa samo tak dale.
Müve z Ančko, pa ve v Sobote držale gor, ka se še držate da

Bonifacij Rumpelstilski

Še ednouk... za vse politike ne glede na strankarsko pripadnost... še posebej za našo ančko.forjan... kera si zaradi svoje zahojenosti nemre kaj ka nebi meni očitala podporo pahori či glij san prvon mojon posti jasno povedo ka si mislin o naših politikaj!

ančka.forjan ges man tebej tüdi rad...

anja forjan

hehehe :)))))  ju3 ide v knjižnico pa si sposodi knjigo OSNOVE BONTONA in si jo temeljito prešte, če pa si nepismene pa si polek eno đolo skadi, ker mislen ka si tak rahlo pod nedovoljenimi substancami in poišči zdravniško pomoč, ter sebof zeme bonton, ka ti ga tan pomore čistilka preštete, ker je še ona bole šolana kak ti.... oz. ti si sploj nej :)))) pa hvala za čudovito sliko, vse me je fascinejrala

Bonifacij Rumpelstilski

Odi mi ga pojtejgni fajn naraji.... pa si svoj bonton nekan zatekni!

S kürami ne debatejran... prešti si ka si mi vse napijsala v tvojon prvon posti... kao ka san ge ges pahora podpejro pa ka san pripadnik SD! Mejne fascinejrajo takšni fanatični prvrženci določenih političnih strank keri se poslužujejo takšne bolane argumetacije pa z namišljenimi izjavami ščejo diskreditejrati tiste keri si drznejo neka povedati prejk njihovih ljubljenčkov!

Še ednouk... naraji mi ga fajn leko potejgneš... ali ga pa lejko ideš potejgnot janši! Pa doj mi visij bonton... za takšne kak si tij se nema smisla fajn obnašati! Jebi se!

anja forjan

hehe, ge man bar takšoga tipa ka njeme lejko potejgnen pa ka ma kaj za potejgnote  ge znan ka san napisala in tan san te nej užalila, ti pa si ena navadna *žaljiva vsebina je bila odstranjena*čina, kere je nej vreden ka sunce na njega svejte pa zalete se z glavo v zid pa se ti mogoče kakše kolešček premekne na bokšo stran :))))))  enaki pozdrav tude tebe

Bonifacij Rumpelstilski

Dexter tebi se pa vidi ka si prece strankarsko nagnjene k SD-je. Zaj pa ti mene povej ka je Pahorček naredo za Prekmurje???? 4000 lude je ostalo brez službe, ja to je naredo. Rejsan čestitke. Če pa je za tebej to delo, te pa upan ka sta tvojiva starša bila zaposleniva v Mure ale pa Pomurke pa ka boš sam občuto kak je bite brez pejnez. Samo to je gli fora, ka mate doma pejnez kak blata boli vas pa za siromake kak so ene gratale.

Ka je pa te tou??? Tou san ges napijso ali tij??? In ja moja mam je delala v Muri cejli život, pa oča gda je še žijvo je tüdi nej meo boukšo slüjžbo... dosta je bil celou brezposelni, tak ka ja... znan kak je tou biti brez pejnez! In vse ka man zdaj san si san s svojin delon spravo... nigdar mi je nišče nika nej dao! Tak ka se goni nekan v trij pizde materine s temi tvojimi oslarijami... in ka je janša napravo za prekmurje če smo že pri ton???  Pa tema je o tistoj debilnoj deci iz njegovoga podmaldka... samo lekar ste vsi simpatizeri janše na takšon nivoji... küjpi si lepou monopili pa se doma špilaj... ka mogouče je celou boukše ka nikomi ne potejgneš... se ti lejko zaletij!

anja forjan

ja pa san te tu užalila? nop :) janša nan je pa dal marsikaj, če njega nebi bilo bi se še zaj nej vozo po avtoceste do mb, deca so dobila toplo malico v šole, .... malo si kaj prešte :))) toga podmladka san pa nej gledala taka neven kakšo bedarijo so naredele, ampak to tvoje razmišljanje ka si napiso je pa čista zgrešeno in žaljivo za nekatere.
Monopoli pa špilajo deca, in če te je ta igrica tak fajn se samo špilaj pa paze ka ti še to ne zemejo ....... Ja to je pa vse lepo in prav ka si se vse sam z delon prislužo, ampak glede na obnašanje pa se vide ka bi ti še malo šolanja koristilo, ampak ene so nej za šolo, ker so mentalno zaostale ale pa so lenuhe za knjige in živejo za to ka delajo kozlarije tak kak jih ti. Tude takše se rodijo in sočustvujem s tebof. Pomoč si pa le poišči     če pa vlečeš z občutkom se ti nemre zaletete, zato ka pa ti nemaš občutka si pa tak lepo samotarske :)

Bonifacij Rumpelstilski

Zaradi avtoceste v Prekmurji zdaj vsi super dobro živejmo (pa on je meo telko s touf avtocesto opraviti kak ges pa tij mimogrede)... ta topla malica v šouli se je izkazala kak en velki zgrešeni projekt keri je neslavno propadno kak vse ostale janšove velke poteze... janša je glih takši šalabajzer kak vsi ostali politiki... in te se najdejo takše küre kak se gor gemlejo za tej lidij... v bistvije nej janša nouri, nouri ste tisti ka ga podpejrate pa se njemi davlete nategovati! Glih tak kak tisti iz drüjgih strank svojin idolon....

Ges tejbe z namenon žalin ka si küra! Pa idi zdaj že tistomi svojomi vlejči pa vgasni! Če tak slabo vličejš kak razmišljaš, te tej tvoj dosta okouli odi....:)

anja forjan

ti si pa rejsan diplomejrane *žaljiva vsebina je bila odstranjena* :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kura ti je nesojena žena!!!!!!!!!!!!!!!!!      pa nej si žalo menej, ker mene ne pride nika do živoga. Žalo si druge!!!!

xerox

@dexter

človek, tebej je život fejst zjebal... Resno se mi smiliš... poišči si pomoč...

Vsaj v času teh praznikov se malo umiri!
Please!!!!!!!!!!!!!!!!

smrt +++

Žalitve, pa kakršnekoli so, so vseeno neumestne!!
Je pa dejstvo, da bi Janša in Pahor lahko  naredila bistveno več kot sta; skupaj s svojimi nekaterimi bebastimi ministri......

fs sf
S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet