Romi zaradi zidu ne dobijo dovolj zraka

|

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user kanžor kanžor

te de njim pa občina mogla nabaviti kompresore in kisikove maske  

odi mi ga cuzaj

spravte se delat nej ka državo cecate pa si postavite ograje pa sanitarje ;@ mene je tuj nej nišče nika k rite prnesto!!! in ja ges san tuj za enakopravnost kak pravite !!! ide delat

Anubis Anubis

Hahahah, pa to ne moreš no.. 2m.. pardon, 2.26 metra visike zid, pa nega zraka...
Naj rajši povejo, ka je previseki zid pa nemrejo drv kradnote..

Profile picture for user BB Branko Boldižar

To se uredi čisto zlahka:

1. Kupijo si naj boljše zemljišče
2. Sezidajo so boljše hiše po lastni želji
3. Obnašajo se naj kot civilizirani ljudlje
4. V šolo naj grejo da bodo vedeli kaj govorijo pri intervjujih ;)

Profile picture for user kanžor kanžor

pa sunca nemajo '??  njim je izgleda sunce naškoudilo  pa malo preveč ga cukajo te pa so blesavi  . oj boug nam pomagaj ka se dogaja 

theused

Saj ne moreš verjeti..sicer pa , krivi so razni analitiki, ki jih ves čas pumpajo z enakopravnostjo itd. med drugim pohvala romom ,ki sem jih slišal, za lepo slovenščino, hkrati pa graja, dragi moji, če vas 6 živi v eni sobi, to še zmeraj ni razlog ,da morete imeti razmetano , kot pri Ziganih ;)

theused

in kaj je še ironično ? To , da največji zagovorniki Romov, nikoli niso in nikoli ne bodo imeli Roma za soseda . Fajn je iz sedežne za 2000 € lapati o drugačnosti, enakopravnosti in bla, bla, bla..me zanima koliko teh amnesty internacionalčkov, bi dejansko imelo za sosede STROJANOVE IN KOMPANIJO ;) ?

BuLsHiT

Z zidom ločeni romi v Beltincih
by SOBOTAINFO.com Friday, May 21, 2010 4:32 AM

se van pa da... 

od kec pa te ide gor sunce iz šume ka zijd smejče .ka do suncon tak so že sajavi .verjetno se ide bole za drva ka nemrejo prek zijda spraviti okrog pa se njin ne da vlačiti .
vejpa od Juričove stranij nega zijda ali ??' občina beltinci de verjetno uvedla 5 letni samoprispejvek ka njin napravijo stanovanja pa šenkrejte ka " deca nedo šli veni srat pa scat "

Bojan Žižek

Meni glij tak naj občina kujpi parcelo pa potejgne elektriko pa še zazijda kučo zatau ka ge tak ščen ka san enakopraven. Rajši naj fkup potejgnejo kelko delovne dobe majo si skuper pa ka so uni prispevalo do zdaj. No pa še glede zijda san nej znau ka sunce sija iz šume pa zavolo zijda nega zraka tou je fenomen.

Windu

Praf ma me, ka bi ges tüj začo zahtevati takšo enakopravnost xD Konec koncov san bole čaren od večine njih :P

dončec

V Prekmurju kje živijo še Romi? Toliko vem, da v Černelavcih ter Kuštanovcih.

Tobias Žižek

Only in Slovenija. :) To se samo prinas dogaja ka ka si sprdnejo to dobijo. Samo to tudi več nede dugo glede na trend (če nete dobri te leteli), keri se začenja. 

theused

Jaz se strinjam z Romi, da niso enkopravni..ne plačujejo prispevka za elektriko, vodo, nimajo urejenih gradbenih dovoljenj , ničesar ne prispevajo v državno blagajno, v večini skrbimo za njih davko plačevalci..strinjam se z njimi , to ni enakopravnost ..njihovim debilnim zagovoprnikom pa sporočam, da si naj uredijo zasebna življenja, si poiščejo partnerje, naj shujšajo , naj se prenehajo drogirat in že enkrat odprejo oči..na tem Svetu ti ni nič podarjenega in ni dovolj , samo , da si ....

siniček

ge san tudi rom halllooo samo to ja pa res malo preveč neman provti drugim roman nika lol samo to ka nemrejo zraka dobiti.. hhhhh.. mislin od drugih komantarov pa se ne strinjan .. ka dosti romov že dela v avstriji .. mislin za rome iz vanče vasi in pušče .. in goričkegaaa pa mislin ka naj več delajoo .... pa so zelo dobri delavci pridni in kulturni..samo ta objava ka nemorejo dihat hhh je pa malo preveč negativna ..lp

Anubis Anubis

Ja saj, in zaradi takših "posameznikov" so, oz. ste na slabon glasi..
Ges tude neman nič proti normalnin, keri se znajo integretati v družbo. Delajo kot vsak drug, prispevajo svoje, in ne izzivajo oz. netijo prepirov itd.. Skratka takšni ka ne izstopajo..

Takšne golazni ka se pa strelajo okoli, kradnejo, živijo na račun države, pa drugo ne vejo kak se mlatiti pa smrdeti okoli po svejte, pa spakerati čim dale vkraj..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet