Restavracije na božični dan

|

Nevem kako je z restavracijami v murski soboti za božični dan.
Je kaj odprto? V mislih mam kak Kratochwill/Maximo...
Hvala v naprej in vesel božič vsem.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Uroš Žižek

Nevem kako je z restavracijami v murski soboti za božični dan.
Je kaj odprto? V mislih mam kak Kratochwill/Maximo...
Hvala v naprej in vesel božič vsem.

Martina Horvat

To tudi mene zanima. Smo nameravali danes skočiti v Maximo na kosilo, pa ne vem če imajo odprto.

Uroš Žižek

ges nameravan na večerjo skočiti, vupan ka je kaj odpreto

kelko gledan na partymax-ovi strani, ma maximo za svetke zapreto lekar? :P

sobotašinfo.com

tak ja, nakupovalno središče je idealna lokacija za božično večerjo, še malo, pa do van postele odavali in te lejko kar bijvali tan, pa kvaliteta restavracije gor ali dol !  

Uroš Žižek

ka je tebi nej jasno? či nemaš odgovora na moje (in tinkino) vprašanje, prosin ka ne blatiš teme.

pa Merry Christmas, you filthy animal.

Matej Ficko

Še eno bogokletno vprašanje: Danes je odprta kakšna trgovina? 

krobikar1

Cejlo leto lejko odiš vö gejst, pa bi še za Božič šou! Gnes bi po moje mogle biti vse oštarije zaprejte, ka je to eden največjih praznikov,....pa tudi tisti, ka tan delajo oz. bi delali majo družine, pa bi radi bili doma z njimi,...!

Martina Horvat

Si mogoče pomislil na to, da si nekatere ženske ne predstavljamo božiča tako, da bomo dve uri preživele v kuhinji zaradi kosila? Najprej uro pa pol da skuhamo in potem še pol ure da pospravimo in spucamo? Jaz bi pač rada praznik preživela tako, da bi ne bi bilo treba doma kuhati in pucati in da bi me pač nekdo postregel tako kot se spodobi. In če sem za to pripravljena plačati, je to čisto moja stvar. Če mi kdo da to možnost, jo izkoristim, če ne pač ne.

sobotašinfo.com

Tinka, ker je božič, de ti of, keri te je ščeu pelati v trgovino jejst sigurno pomagal pri posoudi, ali ge tij živeš sirouta, ka moreš vse sama. Nej te je vrejden !

Martina Horvat

To smo že probali, pa sem ugotovila, da imam potem več dela, kot če naredim sama. Ali kaj zažge ali preveč začini, posoda je tudi bolj tako tako pomita na koncu, po kuhanju je potem obvezno potrebno še posesati tla in tako dalje. Ni moj moški za v kuhinjo.
Pa ni me hotel peljati v trgovino, ampak v restavracijo. Maximo je pač bila ena opcija, ker se mi je zdelo najbolj verjetno da je odprto.

čriček

Božič je družinski praznik, tudi tisti ki morajo na ta dan delati so ljudje ki bi si zaslužili na ta dan biti doma, najlažje se je vsesti in pojesti kar ti prinesejo, rad kuham, pustim se tudi razvajati da kuhajo drugi, vendar je vseeno božič ki si ga predstavlam v druženju z družino in uživanje v dobrotah iz naše kuhinje, torej praznik ki združuje tudi pri mizi pozneje pa pomoč pri pospravljanju z mize in tudi pranja posode, kaj je težko?, nič , ker je družina na prvem mestu.

sobotašinfo.com

Jes te štekan v kompleti in fajn ka žgeta nekan vö, le alergičen san na šoping centre, pa zatou drkarin po toj temi. Fajn opravita gnes in dober tek.

simon horvat

Smilijo se mi ljudje ki sam Božič ne preživijo v krogu najbližnjih - ampak restavracije in podobne se mi zdijo tako neosebne.To pa je vseeno tak družinski praznik (moje mnenje)

Markic Kris

lejko si ti sama sebi smiliš ka misliš ka trbej za božič biti edino z družino,,,ka pa či bi saki den takši bil? se ti ne zdi ka je saki den enakovreden?

Direktna Direktna

@tinka78 preslabo si ga zdresejrala, zaj pa moreš sama v künje vse delati. sama si se krijva :D

Vesna Dolšak

Direktna, tak se govori. Vse je v dresuri. :D
Sicer pa, božič je družinski praznik, ne pa praznik, ko bi družine posedale po nakupovalnih središčih in restavracijah. Mogoče sem še "stare šole", ampak tudi ljudje, ki so zaposleni po trgovinah in oštarijah si kdaj zaslužijo kak dan fraj, da ga preživijo z družino ali s kom, ki jim je blizu.
Če se ti neda kuhat in potem pospravljat, saj so variante, ki so zelo hitro gotove, v skrajni sili kak narezek, zrezke maš tudi v zelo kratkem času ocvrte, pomfri se dobi tak, ki ga spečeš v pečici in ni nobene maščobe treba pol pucat, solato maš že spucano /bolj ali manj/ in narezano, tak da jo še samo začiniš - kosilo ali večerjo lahko imaš v dobre pol ure, če si vešča hitrega kuhanja in tistih par krožnikov in dve rajngli maš tudi v 10 minutah pomite. Sicer pa, kot je pripomnila direktna - vse je v dresuri. :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet