Resnica o pravični borbi za pravičnost (Kodila - Benkovič)

|

Spoštovani bralic,

nisem se mislil več oglašati, ampak sem se vseeno odločil da objavim nekatere maile, kajti zmerjanje, da se lažem in da javno zmerjam in sem žaljiv do invalidne osebe presega vse mere dobrega okusa. Maile bom objavil zgoraj najaktualnejšega do tistega začetnega s katerim je spoštovani kolega Štefan Kodila zahteval točke dnevnega reda na čisti naravi. V tekste ne bom posegal tudi če imajo napake, ali tipkarske napake, saj gre ponavadi za hitro tipkanje vsebine, ki se ponovno ne prebirajo in popravljajo, tako oprostite tem napakam, saj vsak, ki ustvarja tudi greši.

Pozdravljen kolega Štefan,

za vse navedbe, ki jih navajaš pač moraš imeti dokaze, jaz vem kaj sem pisal in imam za tisto dokaze. Nobene invalidne osebe nisem zmerjal in je to le tvoje zavajanje.

Ni mi problem imam od tebe napovedanih nič koliko tožb in naj tudi tista oseba poda tožbo, z njo sva se prav sproščeno pogovarjala to je vse, podvomil sem v njen resnični profil in to je tudi vedela in ji za to predlagal, da se osebno srečava na soku, če pa je že to zmerjanje potem pa nekateri imajo lahko zelo dolge sezname zmerjanj.

Kako bi pa opredelil to tvoje pisanje, škoda, da predstavljam nekomu nočno in dnevno moro, da se me mora vsakokrat spomniti.

Uživaj v sestankih in če ti bo volja bomo našo prekinjeno sejo tudi nadaljevali, volja mora biti tebi, ker so to bile tvoje točke, ki si mi jih v predlogu poslal za sklic izredne seje NS, to pa je tudi vse.

Lp, Andrej

Pozdravljeni,

sporočam, da se žal izleta ne bom mogel udeležiti, zaradi v torek prejetega vabila na razgovor pred 1. konstitutivno sejo OS, ki bo jutri ob 14h in ga je sklical dosedanji župan g. Cipot.
Izleta sem se veselil še toliko bolj, da bi se s kolegi nadzorniki dogovorili za nadaljevanje prekinjene seje in pa da bi v sproščenem vzdušju g. Benkovič lažje pojasnil številne zavajajoče/neresnične navedbe v javnosti na moj račun, kakor tudi javno zmerjanje in žaljenje invalidne osebe, itd…

Prosim, da se v teh dveh dneh dogovorite kdaj nadaljujemo z našim delom NS, obenem pa vam želim, da vsi udeleženci na izletu uživate!

S spoštovanjem,

Štefan Kodila
Član NS Čista narava

Pozdravljeni,

pri svojem dopisu uporabim geslo "cenjenega" kolega in člana nadzornega sveta - Za pravičnost se je vredno boriti!

Se strinjam, da se posameznik bori za to, ampak ne z nepravičnimi metodami, vezano na telefonsko pogovor med Alojzem Glavačem in mano ter njegovim sestankom z g. Brankom Šrokom, na podlagi katerega sem izvedel, da je preverjanje pogodb moja ideja pojasnjujem, kot član nadzornega sveta sem samo predlagal dnevni red po posvetovanju z Viktorjem Časarjem in Slavkom Horvatom, točka preverjanje pogodb je izključno točka g. Štefana Kodila, za kar vam bom posredoval tudi mail v katerem je on to meni poslal.

Pri tem vidim, da se županski kanidat  Za pravičnost bori z nepravičnimi metodami, za to umikam mojo zahtevo pod preverjanjem tega (pa čeprav sem slišal za te nepravilnosti Nikolaj Cipot -  Branko Šrok - Šinkec), pustimo jih novemu sestavu in če mi bo dana možnost bom lahko preverjal, če bom imel za to utemeljen sum.

Morda bo še kateri od članov NS umaknil zahtevo in bo direktor lahko g. Štefana Kodilo obvestil, da lahko začne s svojo idejo preverjanja že prej, da mu ne bo zmanjkalo časa in mogoče ima tega časa preveč, ker se mi zdi nelogično, da zdaj, ko rabi nazadnje kakšno pomoč vali krivdo name.

Za to se ne bom izgovarjal na službene obveznosti, da me v petek 22. 10. 2010 ne bo na sestanek, svoje razloge sem navedel odkrito, kakor tudi navajam, da je g. Štefan Kodila pač izgubil moje zaupanje, če je na takšen način to govoril.

Iz sledljivosti mailov, kdaj sem kaj dobil in kdaj poslal naprej, pa se da ugotoviti mojo pristnost, za to bom le te tudi poslal.

Prosim predsednika, da moj mail kot takšen tudi prebere na tem sestanku.

Lep pozdrav,

Andrej Benkovič

ZM Finada Info
 Za Časar, Horvat, meni

prikaz podrobnosti 13. sep

Pozdravljeni,

Ker sem že pred dnevi od vodstva ČN zahteval, da mi omogočijo vpogled v celotno poslovno dokumentacijo (odgovora še nisem prejel) se seveda strinjam s sklicem seje NS za 24.9.'10.

Predlagam točko dnevnega reda:
-pregled celotne poslovne dokumentacije podjetja (pogodbe, aneksi, poslovna poročila, itd.)
-analiza stroškov in prihodkov iz naslova odloka o vzdrževanju pokopališč za obdobje 2008-2010.

Hvala, toliko z moje strani.

Prosim za povratne informacije, lp

Štefan Kodila

From: ZM Finada Info [mailto:[email protected]]
Sent: Thursday, September 02, 2010 12:59 PM
To: 'Racunovodstvo CN'
Cc: 'Čista Narava'
Subject: RE: zapisnik 35. seje

Pozdravljena Dragica,

skladno z mojimi prošnjami te prosim za posredovanje podrobno pripravljenih bilanc in poslovnih izidov za obdobje 2006-2010, skladno z ZGD in določili, ki veljajo za družbe te velikosti in obsega poslovanja.

Prav tako prosim, da NS omogočite vpogled v celotno poslovno dokumentacijo podjetja Čista Narava, ker smatram, da moramo in smo tudi iz vidika odgovornosti to pred zaključkom našega mandata dolžni storiti.
O tem smo govorili že v lanskem letu, vendar to tega ni prišlo.

Prosim, da me v 8 dneh obvestite kdaj nam lahko omogočite vpogled v celotno poslovno dokumentacijo.

Hvala za razumevanje, lp

Štefan Kodila

From: Racunovodstvo CN [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, September 01, 2010 10:31 AM
To: Horvat Slavko; Benkovič Andrej; Časar Viktor; Kodila Štefan
Subject: zapisnik 35. seje
Importance: High

Spoštovani!

V prilogi vam pošiljam zapisnik 35. seje.

Lep dan.

Čista narava d.o.o.

Dragica PIV

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Andrej Benkovič

Spoštovani bralic,

nisem se mislil več oglašati, ampak sem se vseeno odločil da objavim nekatere maile, kajti zmerjanje, da se lažem in da javno zmerjam in sem žaljiv do invalidne osebe presega vse mere dobrega okusa. Maile bom objavil zgoraj najaktualnejšega do tistega začetnega s katerim je spoštovani kolega Štefan Kodila zahteval točke dnevnega reda na čisti naravi. V tekste ne bom posegal tudi če imajo napake, ali tipkarske napake, saj gre ponavadi za hitro tipkanje vsebine, ki se ponovno ne prebirajo in popravljajo, tako oprostite tem napakam, saj vsak, ki ustvarja tudi greši.

Pozdravljen kolega Štefan,

za vse navedbe, ki jih navajaš pač moraš imeti dokaze, jaz vem kaj sem pisal in imam za tisto dokaze. Nobene invalidne osebe nisem zmerjal in je to le tvoje zavajanje.

Ni mi problem imam od tebe napovedanih nič koliko tožb in naj tudi tista oseba poda tožbo, z njo sva se prav sproščeno pogovarjala to je vse, podvomil sem v njen resnični profil in to je tudi vedela in ji za to predlagal, da se osebno srečava na soku, če pa je že to zmerjanje potem pa nekateri imajo lahko zelo dolge sezname zmerjanj.

Kako bi pa opredelil to tvoje pisanje, škoda, da predstavljam nekomu nočno in dnevno moro, da se me mora vsakokrat spomniti.

Uživaj v sestankih in če ti bo volja bomo našo prekinjeno sejo tudi nadaljevali, volja mora biti tebi, ker so to bile tvoje točke, ki si mi jih v predlogu poslal za sklic izredne seje NS, to pa je tudi vse.

Lp, Andrej

Pozdravljeni,

sporočam, da se žal izleta ne bom mogel udeležiti, zaradi v torek prejetega vabila na razgovor pred 1. konstitutivno sejo OS, ki bo jutri ob 14h in ga je sklical dosedanji župan g. Cipot.
Izleta sem se veselil še toliko bolj, da bi se s kolegi nadzorniki dogovorili za nadaljevanje prekinjene seje in pa da bi v sproščenem vzdušju g. Benkovič lažje pojasnil številne zavajajoče/neresnične navedbe v javnosti na moj račun, kakor tudi javno zmerjanje in žaljenje invalidne osebe, itd…

Prosim, da se v teh dveh dneh dogovorite kdaj nadaljujemo z našim delom NS, obenem pa vam želim, da vsi udeleženci na izletu uživate!

S spoštovanjem,

Štefan Kodila
Član NS Čista narava

Pozdravljeni,

pri svojem dopisu uporabim geslo "cenjenega" kolega in člana nadzornega sveta - Za pravičnost se je vredno boriti!

Se strinjam, da se posameznik bori za to, ampak ne z nepravičnimi metodami, vezano na telefonsko pogovor med Alojzem Glavačem in mano ter njegovim sestankom z g. Brankom Šrokom, na podlagi katerega sem izvedel, da je preverjanje pogodb moja ideja pojasnjujem, kot član nadzornega sveta sem samo predlagal dnevni red po posvetovanju z Viktorjem Časarjem in Slavkom Horvatom, točka preverjanje pogodb je izključno točka g. Štefana Kodila, za kar vam bom posredoval tudi mail v katerem je on to meni poslal.

Pri tem vidim, da se županski kanidat  Za pravičnost bori z nepravičnimi metodami, za to umikam mojo zahtevo pod preverjanjem tega (pa čeprav sem slišal za te nepravilnosti Nikolaj Cipot -  Branko Šrok - Šinkec), pustimo jih novemu sestavu in če mi bo dana možnost bom lahko preverjal, če bom imel za to utemeljen sum.

Morda bo še kateri od članov NS umaknil zahtevo in bo direktor lahko g. Štefana Kodilo obvestil, da lahko začne s svojo idejo preverjanja že prej, da mu ne bo zmanjkalo časa in mogoče ima tega časa preveč, ker se mi zdi nelogično, da zdaj, ko rabi nazadnje kakšno pomoč vali krivdo name.

Za to se ne bom izgovarjal na službene obveznosti, da me v petek 22. 10. 2010 ne bo na sestanek, svoje razloge sem navedel odkrito, kakor tudi navajam, da je g. Štefan Kodila pač izgubil moje zaupanje, če je na takšen način to govoril.

Iz sledljivosti mailov, kdaj sem kaj dobil in kdaj poslal naprej, pa se da ugotoviti mojo pristnost, za to bom le te tudi poslal.

Prosim predsednika, da moj mail kot takšen tudi prebere na tem sestanku.

Lep pozdrav,

Andrej Benkovič

ZM Finada Info
 Za Časar, Horvat, meni

prikaz podrobnosti 13. sep

Pozdravljeni,

Ker sem že pred dnevi od vodstva ČN zahteval, da mi omogočijo vpogled v celotno poslovno dokumentacijo (odgovora še nisem prejel) se seveda strinjam s sklicem seje NS za 24.9.'10.

Predlagam točko dnevnega reda:
-pregled celotne poslovne dokumentacije podjetja (pogodbe, aneksi, poslovna poročila, itd.)
-analiza stroškov in prihodkov iz naslova odloka o vzdrževanju pokopališč za obdobje 2008-2010.

Hvala, toliko z moje strani.

Prosim za povratne informacije, lp

Štefan Kodila

From: ZM Finada Info [mailto:[email protected]]
Sent: Thursday, September 02, 2010 12:59 PM
To: 'Racunovodstvo CN'
Cc: 'Čista Narava'
Subject: RE: zapisnik 35. seje

Pozdravljena Dragica,

skladno z mojimi prošnjami te prosim za posredovanje podrobno pripravljenih bilanc in poslovnih izidov za obdobje 2006-2010, skladno z ZGD in določili, ki veljajo za družbe te velikosti in obsega poslovanja.

Prav tako prosim, da NS omogočite vpogled v celotno poslovno dokumentacijo podjetja Čista Narava, ker smatram, da moramo in smo tudi iz vidika odgovornosti to pred zaključkom našega mandata dolžni storiti.
O tem smo govorili že v lanskem letu, vendar to tega ni prišlo.

Prosim, da me v 8 dneh obvestite kdaj nam lahko omogočite vpogled v celotno poslovno dokumentacijo.

Hvala za razumevanje, lp

Štefan Kodila

From: Racunovodstvo CN [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, September 01, 2010 10:31 AM
To: Horvat Slavko; Benkovič Andrej; Časar Viktor; Kodila Štefan
Subject: zapisnik 35. seje
Importance: High

Spoštovani!

V prilogi vam pošiljam zapisnik 35. seje.

Lep dan.

Čista narava d.o.o.

Dragica PIV

Fidel Castol

Tipično SDS. Z vsemi lažmi, z vsemi sredstvi frontalni napad na vse kar ni SDS. Seveda ima SDS vedno prav in edino prav. Vsi drugače razmišljujoči so pa komunistični banditi in sovražniki države. Pa dragi moj SDS (vsepovsod), pa vi ste bili in vedno boste (če tudi občasno zmagate) druga liga politikov, predvsem pa v večini (čast in opravičilo izjemam) zadnja liga ljudi.
Saj res, glavno je da ipate prav.

Štefan Kodila

Spoštovani gospod Benkovič,
res ne morem verjeti, da si tako naiven. S tem svojim pisanjem le dokazuješ, da ti ne gre za pošteno delo in delo, ki ga kot nadzornik moreš opravljati. A misliš, da bralci tega ne bodo prepoznali?
Da prevedem v en stavek: od petih nadzornikov ČN ste štirje javno podprli g. Glavača, peti sem ostal jaz, kot protikandidat g. Glavaču. Ostali so pametno, modro tiho, ti pa si upaš javno polemizirati in frajersko dokazovati svoj prav....naravnost smešno in upam, da ti bodo pametnejši svetovali, drugače boš le oteževal vodenje občine.
zvečer pa dopišem še "long version" k tvojemu patetičnemu pisanju...tudi okrog nesramnosti do invalidne osebe, ipd.....resnice ne moreš premagati!
Štefan Kodila

dupont

vuva samo dajta, skoz je fajn šteti brihtne debate slabo pismenih in neizobraženih. (ge je of smajli ka kokice žrej???)

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Dajta, šibajta, "bralci" bomo seveda bomo takoj prepoznali "resnico". Komaj čakamo, smo že na trnih. Vupan, ka je "invalidna oseba" slepa in nosi zelene obleke!  Aja, pa še tou: ne bi mogla svojih debat objavljati v 3D tehniki? Te bi bile bole zanimive kak najnovejši Bondov film...

Andrej Benkovič

Spoštovani Kodila,

valda smo v demokraciji in lahko objavljamo tudi drugi ne samo ti.
Glede invalidne osebe pa moram prvo pri tisti osebi sploh vedeti česa je invalidna, da bi lahko sploh pisal kakšno nesramnost, drugo pa tisti osebi sem napisal, da sem podvomil v pristnost njenega profila in to je tudi vse. Štefan veš, da se da ugotoviti preko IP kdo je pisal in boš lahko dokazal, če sem to jaz. Imam čisto vest.
Pri računalniškem pisanju je lažje kot pri napisanih grafitih tam se ne najde IP in podobnih stvari ;)

Andrej Benkovič

Štefan Kodila

Gospod Benkovič in njegove seanse na facebooku:
28. oktober ob 9:06Andrej Benkovič
Marta, nekateri jih nimajo v mislih niti takrat, ko se predstavljajo, pa čeprav je to vse v duho pravične borbe, takšni so še hujši.
28. oktober ob 9:09 · 1 osebaOsebi Marta Novak je všeč.
Marta Novak
Se strinjam.
28. oktober ob 9:16 Andrej Benkovič
Marta Novak, se mi pa zdi zelo zanimivo nekaj, vem ob kolikih smo končali štetje, vem, da je g. Kodila šel za Ljubljano, vem kakšen je čas vožnje do tja in vidim, kdaj vi kaj pišete. A ste mu kuhali kavo? A ste odgrnili posteljo? Ali mogoče sploh niste Marta Novak, ampak moški, ki se podpiše SK?
28. oktober ob 9:25 Andrej Benkovič
Vem kdo se skriva za tem nickom. NAJVEČJA PRAVIČNOST NAŠE ZEMLJE ;)
28. oktober ob 9:29 Marta Novak
g. Benkovič presegli ste vse meje s poniževanjem. Zjutraj vstajam zgodaj, ker mi dvoletni sin ne da spati, kje pa hodi g. Kodila pa se me nič ne tiče, ker imam moža.
Prosim za malo več spoštovanja!!!
28. oktober ob 10:04 Marta Novak
Sploh veste kaj pomeni imeti družino??? Posegli ste predaleč!!!
28. oktober ob 10:06 Andrej Benkovič
Marta jaz sem samo vprašal, nisem pa posegal v vašo zasebnost in če želite odgovorite, če ne pa ne, so se mi pa pojavila zanimiva naključja, hvala za vaš odgovor, zaupanje pa si ljudje sami ustvarjamo in če ste me prepričali naj ostane moja skrivnost. V vašo zasebnost pa nisem posegel, ker vas niti ne poznam.
28. oktober ob 10:12 Marta Novak
Res me ne poznate niti jaz vas, komentirala sem vam vedno le zaradi tega ker ste privženec g. Glavača. Jaz pa sem do danes bila mnjenja, da je g. Kodila boljši, vendar z zadnjimi izjavami in dejanji tega ne dokazuje. Sicer pa čas pokaže svoje. Lep pozdrav. Pa brez zamere.
28. oktober ob 10:20 Rok Šavel
Ne bi se smeli deliti na privržence ampak objektivno presoditi in razmisliti s svojo glavo ter ne padati na poceni trike. Jaz sem to storil in imam glede tega čisto vest.
28. oktober ob 11:18 Andrej Benkovič
Marta se strinjam z vami, se strinjam z Šavlom. Svobodni smo takrat, ko lahko svobodno razmišljamo ob predpostavki različnih mnenje in ko drugače misliče poste ne brišemo iz zidu. Najmanj kar bi si zdaj zaslužili volilni odbori in Občinska ...volilna komisija, da je bilo delo opravljeno dobro in korektno in odpadel je kakršen koli dvom. Pregledalo se je malo da ne skoraj vsak cm gradiva, ali strani ne samo glasovnice. Saj smo zaključili s štetjem uporabljenih in neuporabljenih glasovnic ob polnoči. Kaj pa mislite, da se je potem delalo do treh zjutraj.Prikaži več
28. oktober ob 11:26 Andrej Benkovič
sem mislil, da bi si volilni odbori in občinska volilna komisija zaslužili javno pohvalo za dobro opravljeno delo s strani županskega kandidata Štefana Kodile, po vseh glasilih, kjer se je sporočalo, da se dvomi v nepravilnost, česar pa ni bilo malo.
28. oktober ob 11:32 · 1 osebaOsebi Marta Novak je všeč.

Nadaljevanje Benkovič - Novak, iz 1. novembra....:
Pred 7 urami/-a Andrej Benkovič
Marta jaz sem ti rekel, da bi te rad enkrat videl na soku.

Pred 7 urami/-a Marta Novak
A res? Zakaj pa?
Pred 4 urami/-a Andrej Benkovič
Ka te vidim, ali nosiš krilo in hlače, ali samo hlače. Ka se bojiš z mano srečati, vej pa ne grizen, samo za zaupanje mi boš mogla izkazati, ka si Marta Novak, veš ka san za pravičnost nej pa za laž
Pred 3 urami/-a Marta Novak
Kva se ne morš mau potrudt, pa napisat tko, dab štekala.
Sicer pa rajši nosim hlače kot krilo, je bolj udobno. Za tvoje zaupanje mi je pa prav malo mar. Pišem kar vem in vem kdo sem, če mi verjameš ali ne. Za tvoj položaj in izobrazbo bi se... lahko bolj elegantno obnašal in izražal, sicer je pa to tvoj problem.Prikaži več
Pred 2 urami/-a Andrej Benkovič
Napisal sem ti zadosti nazorno, odloči se, ali ideva kdaj na sok, da te spoznam
Pred 2 urami/-a Marta Novak
Mogoče pa nebi bilo slabo, ko bom kdaj v vaših krajih.
oh, saj imamo avte pa se pripeljemo
Pred 2 urami/-a Marta Novak
Ja mogoče je zate enostavno, jaz kot invalid in mamica, pa si moram marsikaj organizirati.
to je res, pa nisem rekel, da čez pet min.
pred približno eno uro

Štefan Kodila

Andrej, spet izkrivljaš dejstva....ti si tisti, ki v svojem fb pisanju (beri zgoraj) trdi, da veš kdo se skriva za raznimi IP naslovi, itd....in baje te to tvoje spletkarstvo krasi tudi v službi na Ministrstvu za promet, v Lj.
Pri grafitih se res ne najde IPjev, velja pa vsaj nekaj logike: po tvoje smo grafite s priimkom nasprotnega kandidata na dan volitev napisali mi......vi pravite, da vas je to zelo motilo in ste oškodovani....ti, kot član OVK in hkrati eden od glavnih v SDS volilnem štabu si bil v nedeljo zjutraj ob 9.46h na prizorišču grafitov v Filovcih, kjer nisi nič ukrepal....enega od dveh grafitov so po pritožbah predsedniku OVK, z njegovim posredovanjem prekrili šele ob 17.30h...predsednik OVK je pojasnil, da prej na OVK niso vedeli za grafite?!?!?! (zakaj jim nisi povedal, če si bil zjutraj tam in se to nahaja v zapisniku volilnega odbora?!?!).....torej, če so vas ti grafiti tako motili, zakaj jih potem niste prekrili ob 7. uri zjutraj, kot so to korektno storili v Tešanovcih?!....se je pa nekdo prekleto dobro potrudil, da je že zjutraj ob 10. uri razbobnal po občini, da so takšni grafiti na 22 mestih (ni res) po občini in da je to maslo mojih ljudi.....naprej ne bom več debatiral...
Me pa zanima, če si mogoče sanjal termin nadaljevanja izredne seje nadzornega sveta, v noči iz petka na soboto, v Beogradu, na izletu s Čisto naravo, ker se govori, da si pregloboko pogledal v kozarček in obtičal/zaspal pred vrati hotelske sobe....?!
lep pozdrav,

gocila

NO TEJ KODILA ŠTEFAN-se še vedno nemre sprijaznete ka je zgubo na volitvaj,vej be pa naj lepo poraz preneso,nej ka se zaj neka gor prose pa išče krijfce drugje,mislin ka pa tak bedastoga kandidata še v slovenije nej bilo, lekar ga bolij ka so ven prišle njegove spletke, mene pa mojen kolegon naj je tak žau ka smo ga sploj volile,mislen ka smo nej znala ka je v resnice on, en navaden govorec ,....
P a san slišo ka ba je v Srbijo nej upo ite ka ka se je odo na občino drugen v r..t vleč, pa se je zbojo gospodaBENKOVIČA,ka jeKODIL na fejst slabon glase, pa drugo ne dela kak vseposede samo nekše zakone išče, na konce pa v svoje lastne vasi z svojen strankarsken kolegon gosp. ZLATKO BALAJCON,baje po govoricah ki so podprti pri NK ROTONDA (DOKAZNO GRADIVO),da sta negdaj prodala zemljišče oziroma zamenjala,in je gospod zlatko po svoje malomarnoste nej spelau oziroma dal not vpisate v zemljiško knjigo, in je želel klub to sedaj uredite,ampak sta KODILA IN BALAJC ZLATKO, zahtevala od kluba naj njima plača odškodnino, čeprav sta že pred leti vse dobila poravnano,zato se je pa za pravičnost treba borite-hehehehe-klubi v zadnjih ligah pa komajda preživijo z svojim proračunom,nevem kako njiva ssploh v domači vasi upata stopite pred ljudi, da ju ni sram,.....

Marjetica Marjet

Pitanje za te, ki ste to prebrali: Ali se meni splača to prebrati in, če ja, kaj bom od tega imela ???!

gocila

Ja tau se pijtan tude ges celo za datum 7.11-mislen gosp.KODILA,samo dosta pišeše pa nič ne napraveš, samo gučiš,pišeš pa obečavleš,........Dober bi bil na potv ali pa slo 1. ka bi njim dnevnike skup sestavlo, ali se pa mogoče rojene za novinara pa se poklic zgrejšo,.....hehehehe

tragač

Gospod Kodila zanima me nekaj? Zakaj se nemreš sprijaznite z tem da si nažalost na volitvaj izgubo, to mi je nej jasno. In tudi neven zakoj si tudi nej uradno čestito gospodu Glavače z zmago, z tem ka pa polemizeraš na interneti verjemi ka ti je nika nej v dobropis, verjemi mi ka boš z takšnen početjon kak ga zdaj delaš, boš se nakopo še več sovražnikov kot pa pristašov , Če boš pa seveda čez 4 lejta ščel kandidejrate, verjemi mi ka de ti še dosta bole težko koga premagati na volijtvaj samo zavolo toga ka tu javno nekoga z nekim obmetavleš oz. se obmetavleta z nekšimi bedarijami!.
Saj znan ka de me zdaj g. Kodila obmetavo z vseh strani pač ka je on res nabokši pa najlepši poleg tega pa še najbole pameten, toga smo pa že itak vsi vajeni tak ka je to nika nej novoga...
BOJ ZA PRAVIČNOST!!!   looooll    to je bole za nepravičnot!!!
zemi si vsaki telko kelko njemi ide!

dj biciklin

ej gocila tau ka ti nakladas so bedastoče...ker si tak napunjeni s pravimi informacijami, si sigurno doma iz Sela. Sigurno tudi znaš što je tan zmago na volitvaj....gospod Balajc zlatko je zmago v krajevni skupnosti....gospod kodila je zmago med vsemi kandidati v občinski svejt, pravtak pa lekar z 90% glasov za župana! tak ka znankar selanci dooobro znajo koga so volili, vij tutaši pa ste samo nevojščene....tak ka bi se najrajši pogeli od zavijsti.....naj van tekne, hehehe :)

tragač

se strinjan z biciklinon, je pa tudi istina ka je od toga napijsano, no vsaj kelko je meni znanoga,....
saj san že prle napijso Kodila je pač nej župan ker je nekdo drugi, in vsi tiste keren van je obečo kakše boukše pogoje pa nekaterim tudi službe na občinaj se je žal vse skuper sfižiilo, tak ka pa lejko čakamo za 4 lejta ge moo se verjetno z kalašnikovami strejlale što je koga zdaj pa što de koga te je pa še velko pijtanje najebale mo pa itak mij občani!!!
Kodila-Benkovič in vsi ostale svetujen van ka se enouk vsi skuper dobijte pa se te tan  povejte ka ma štere šterome povedate pa makar se zbijete samo takše  drekarije več ne pište tu gor ka je tou brezveze!!!!!!!

droptovič

tej facebook je pa rejsan izum stoletja - zabavnejše kak big brader

gocila

TRAGAČ- nej san ges z sela,
tak kak se tij misleš,man pa ženo z sela oziroma bodočo ženo,...pa gospode kodile je nišče nej navoščene, san pa bil negdaj pred leti dugo član NK ROTUNDA-iz sela.
Pa poznan osebo Kodila osebno že dlje časa, še iz šolskih dni ko sva sedela za isto klopjo,sicer je bil takrat priden fant,marljiv in pameten,...zaj pa ka njeme je politika zmejšala glavau,je pa daleč od tistega zdravega razuma ka je negdaj bil,..
Če se nemre sprijaznete z porazom volijtef, pa ka je okrog obečavo nerealne stvarij kere so neizvedljive z stališča proračuna-on je obečo telko kak če be mele ljubljanske proračun v ljubljane,...
P a ka je dobo v SEle 90 procentof , mslen ka malo menje od 90 , znan ka jih je okrog 30 volilo kontra njem, pa ka jih je 30 postof sploj nej volilo,tak ka ga vsaj tretjina ali pa še več doma v vasi tude ne podpejra,.....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet