Rekonstrukcija ceste Tropovci †Gradišče †Murski Črnci

|

Tropovci – Gradišče – Murski Črnci  ,rekonstrukcija ceste  .Marljivi delavci cestnega podjetja MS vsak dan  delajo na tej cesti ,da bomo imeli seveda lepšo in boljšo.Dela potekajo ob minimalnih zastojih (prometnih) ,če pa že pride do  zastoja (predvsem pred stanovanjskimi hišami) ga pa zelo hitro rešijo z umikanjem in manjšimi manevri s stroji .Tudi polivajo (močijo cesto) ,da se ne prašijo okna ,fasade ,vrtovi...lahkjo rečem samo pridni so in prijazni do nas vaščanov .

Rad bi prešel k bistvu zakaj sploh pišem. Namreč:
Ko smo se danes pogovarjali o tej cesti mi je prišlo na uho  ,da jim je lastnik zemljišča  hiše (desno) ponudil pas zemlje za kolesarsko stezo ....ali pešpot -ja ponudil  sliši se neverjetno ampak je resnica . Ponudil jim je za v zameno za košček zemlje pred svojo hišo  da bi imel izhod iz hiše na svojo posest kajti bojda  sedaj stopa na občinsko ozemlje ko gre iz hiše saj  meja med zasebno (t.j njegovo in občinsko) poteka točno po temeljih hiše prvega dela .
Če sem slišal prav je bil na občini Tišina že 2x  s ponudbo ampak odgovora še ni dobil .
Moje osebno mnenje je - človeku vsaka čast na tej potezi saj bi s tem brez kakršnihkoli problemov zagotovil varno vožnjo kolesarjem  in  varnost pešcem  saj nekateri prekleto vemo da moraš biti na tej cesti pravi akrobat če se hočeš izogniti avtomobilom ki drvijho po tej cesti zelo hitro.

Pas kjer bi lahko potekala kolesarska steza(levo ali desno - lastnik na levi je pripravljen odstopiti pas zemlje vzdolž ceste -do glavne ceste)

Košček zemlje (zelenice) pred hišo katero hoče imeti za pas(ki bi ga odstopil)  bi lahko bil kolesarska steza /pešpot.
Upam da bodo na občini Tišina racionalni in s tem ubili 2 muhi na en mah  tako se bi izognili  lovljenju vsake muhe posebej .

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
vruuum

Tropovci – Gradišče – Murski Črnci  ,rekonstrukcija ceste  .Marljivi delavci cestnega podjetja MS vsak dan  delajo na tej cesti ,da bomo imeli seveda lepšo in boljšo.Dela potekajo ob minimalnih zastojih (prometnih) ,če pa že pride do  zastoja (predvsem pred stanovanjskimi hišami) ga pa zelo hitro rešijo z umikanjem in manjšimi manevri s stroji .Tudi polivajo (močijo cesto) ,da se ne prašijo okna ,fasade ,vrtovi...lahkjo rečem samo pridni so in prijazni do nas vaščanov .

Rad bi prešel k bistvu zakaj sploh pišem. Namreč:
Ko smo se danes pogovarjali o tej cesti mi je prišlo na uho  ,da jim je lastnik zemljišča  hiše (desno) ponudil pas zemlje za kolesarsko stezo ....ali pešpot -ja ponudil  sliši se neverjetno ampak je resnica . Ponudil jim je za v zameno za košček zemlje pred svojo hišo  da bi imel izhod iz hiše na svojo posest kajti bojda  sedaj stopa na občinsko ozemlje ko gre iz hiše saj  meja med zasebno (t.j njegovo in občinsko) poteka točno po temeljih hiše prvega dela .
Če sem slišal prav je bil na občini Tišina že 2x  s ponudbo ampak odgovora še ni dobil .
Moje osebno mnenje je - človeku vsaka čast na tej potezi saj bi s tem brez kakršnihkoli problemov zagotovil varno vožnjo kolesarjem  in  varnost pešcem  saj nekateri prekleto vemo da moraš biti na tej cesti pravi akrobat če se hočeš izogniti avtomobilom ki drvijho po tej cesti zelo hitro.

Pas kjer bi lahko potekala kolesarska steza(levo ali desno - lastnik na levi je pripravljen odstopiti pas zemlje vzdolž ceste -do glavne ceste)

Košček zemlje (zelenice) pred hišo katero hoče imeti za pas(ki bi ga odstopil)  bi lahko bil kolesarska steza /pešpot.
Upam da bodo na občini Tišina racionalni in s tem ubili 2 muhi na en mah  tako se bi izognili  lovljenju vsake muhe posebej .

Tadej žižek

Fajn je viditi ka tü pa tan tuj što koga pohvali pa dobre rejči od njega povej, ker tu na sobotainfo je itak 99.9% postov pa komentarov šimfanja :)

Marx

med šterimi si tudi ti tzizek, kak se spomnim iz ene od tem :)

Profile picture for user BB Branko Boldižar

More dodati še ges ka san doživeo ges tüdi podoben primer prijaznosti gda so kopali na pred hišo za optiko.

Opozoro san jih ka je znižanje robnika na izvozi  na cesto tak nerodno postavleno ka če ščen na dvorišče z avtojom mi stalno zadnji desni potač ide prejk visokoga dela robnika pa gumo pa felno mantran. No po par telefonskih klicaj - novi številkah - san prišo do delovodje keri mi je brez ka bi trzno porihto zadevo tak ka se zdaj lejko noramalno pripelan na dvor

Je pa rejsan ka san to zadevo nej uspel zriktati v par lejtaj preko odgovornih organov

fs sf

Upajmo, ka de župan, vsaj v enem primeri ravnal malo bole pametno, pa ka nede z toga pa prišla kakšna sodba z strani občine Tišina(kar smo že itak vajeni):)... ampak župan je samo župan...

skapula

to je vse super, fajn, ampak dejstvo je ka tu pločnikov nej trbej. Naj rajše naredijo širšo cesto in je to to. Te pa upamo ka do še v kere druge vasi v Tišinski občine obnavlale cesto, ker so v enih vaseh katastrofalne grabe. Ge samo praven, ka je sreča ka smo doma v takše vasi z grabame na ceste, ka bar znamo kje se jih moremo ogibate z avtojon. Rolate ale pa kaj drugoga pa tak nemreš :)))

Tadej žižek

Marx in? samo v eni temi? neje bil zaj to point ka si se ti na mene obeso ... jao

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet