Recept kole

|

pred tednom dni je bil aktualeno domnevno razkritje kolinega recepta. gnes ob žlempanje san pogledno embalažo in vido, da jo polnijo v zagrebe.
stvar, ki mi ne gre v glavo: kolo delajo/punijo po celem svete, torej obstaja recimo 500 polnilnic. v njih majo stroje in sestavine, ki napravijo kolo. obenem pravijo, da samo 2 tipa poznata recept kole. kak je to možno? mar ne bi v zagrebe šef mogo tudi znate kaj točno delajo stroji etc, da na konce priteče "taprava" tekočina vo? logično bi bilo, da vsaka polnilnica pozna točen recept, mar ne?
+ ob množici polnilnic in zaposlenih, kako da info ne pride na površje? med 10-20k lidi kere dela, nej vrag da se ne najde vsaj eden "nepoštene", kere share-a recept?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Burgola

pred tednom dni je bil aktualeno domnevno razkritje kolinega recepta. gnes ob žlempanje san pogledno embalažo in vido, da jo polnijo v zagrebe.
stvar, ki mi ne gre v glavo: kolo delajo/punijo po celem svete, torej obstaja recimo 500 polnilnic. v njih majo stroje in sestavine, ki napravijo kolo. obenem pravijo, da samo 2 tipa poznata recept kole. kak je to možno? mar ne bi v zagrebe šef mogo tudi znate kaj točno delajo stroji etc, da na konce priteče "taprava" tekočina vo? logično bi bilo, da vsaka polnilnica pozna točen recept, mar ne?
+ ob množici polnilnic in zaposlenih, kako da info ne pride na površje? med 10-20k lidi kere dela, nej vrag da se ne najde vsaj eden "nepoštene", kere share-a recept?

Dani Smej

Saj 99% mešanice je tak vsem znano.... problem je v tisti finesi 1%, ki ga dobijo po mojem že "sestavljenega" in ga potem samo dozirajo na navem kakšno količino... (v tem je baje "skrivnost").

Kranjski Janez

kelko je meni znanoga delajo pri Coca-Coli v matični tovarni prašek, sestavljen iz originalnih sestavin, keri se te samo pomeša s tekočino (vodo). Zato če kupiš kokakolo punjeno v Zagrebi ali pa v Nepali ma verjetno malo načiši okus, zaradi vode, ali pač tekočine kero dodajajo.

lendavcan

Točno tako, kot vam je povedal kranjskijanez. Ekstrakt se pripelje iz matičnega podjetja, v ostalih podružnicah po svetu pa se le dodaja voda. Enako je z pivom.

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. samo dve osebi znata za recept Coca Cole in to z dovoljenjem Chuck Norrisa .. 

Frenk

nej čvap samo Chuck Norris zna recept za Coca Colo. Oviva tvojiva mislita ka znata recept.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet