Recept kole
pred tednom dni je bil aktualeno domnevno razkritje kolinega recepta. gnes ob žlempanje san pogledno embalažo in vido, da jo polnijo v zagrebe.
stvar, ki mi ne gre v glavo: kolo delajo/punijo po celem svete, torej obstaja recimo 500 polnilnic. v njih majo stroje in sestavine, ki napravijo kolo. obenem pravijo, da samo 2 tipa poznata recept kole. kak je to možno? mar ne bi v zagrebe šef mogo tudi znate kaj točno delajo stroji etc, da na konce priteče "taprava" tekočina vo? logično bi bilo, da vsaka polnilnica pozna točen recept, mar ne?
+ ob množici polnilnic in zaposlenih, kako da info ne pride na površje? med 10-20k lidi kere dela, nej vrag da se ne najde vsaj eden "nepoštene", kere share-a recept?
Komentarji
Saj 99% mešanice je tak vsem znano.... problem je v tisti finesi 1%, ki ga dobijo po mojem že "sestavljenega" in ga potem samo dozirajo na navem kakšno količino... (v tem je baje "skrivnost").
kelko je meni znanoga delajo pri Coca-Coli v matični tovarni prašek, sestavljen iz originalnih sestavin, keri se te samo pomeša s tekočino (vodo). Zato če kupiš kokakolo punjeno v Zagrebi ali pa v Nepali ma verjetno malo načiši okus, zaradi vode, ali pač tekočine kero dodajajo.
Točno tako, kot vam je povedal kranjskijanez. Ekstrakt se pripelje iz matičnega podjetja, v ostalih podružnicah po svetu pa se le dodaja voda. Enako je z pivom.
Chevapcic Himself
.. samo dve osebi znata za recept Coca Cole in to z dovoljenjem Chuck Norrisa ..
nej čvap samo Chuck Norris zna recept za Coca Colo. Oviva tvojiva mislita ka znata recept.
... http://www.youtube.com/watch?v=mnS1K20eorM&feature=related ...
tu je dokaz, najprlej je bila Norris coke
pred tednom dni je bil aktualeno domnevno razkritje kolinega recepta. gnes ob žlempanje san pogledno embalažo in vido, da jo polnijo v zagrebe.
stvar, ki mi ne gre v glavo: kolo delajo/punijo po celem svete, torej obstaja recimo 500 polnilnic. v njih majo stroje in sestavine, ki napravijo kolo. obenem pravijo, da samo 2 tipa poznata recept kole. kak je to možno? mar ne bi v zagrebe šef mogo tudi znate kaj točno delajo stroji etc, da na konce priteče "taprava" tekočina vo? logično bi bilo, da vsaka polnilnica pozna točen recept, mar ne?
+ ob množici polnilnic in zaposlenih, kako da info ne pride na površje? med 10-20k lidi kere dela, nej vrag da se ne najde vsaj eden "nepoštene", kere share-a recept?