Razrez inox-a in navadnega jekla

|

Rad be dal rezate nekše komade z inoxa pa z navadnoga jekla pa me zanijmle ge be se tao v prejkmurje dalo za primerne cejne pa v kratkon čase napravete.Pavlinjeke san že 10x zvao pa nite ne zdigne nišče telefona.Poslo san tudi mail pa opet nika.Zato me zdaj zanijmle ge be se dalo tao vo zrezate.debelijna pa je inox 10mm navadno železo pa 33mm.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
tito titic

Rad be dal rezate nekše komade z inoxa pa z navadnoga jekla pa me zanijmle ge be se tao v prejkmurje dalo za primerne cejne pa v kratkon čase napravete.Pavlinjeke san že 10x zvao pa nite ne zdigne nišče telefona.Poslo san tudi mail pa opet nika.Zato me zdaj zanijmle ge be se dalo tao vo zrezate.debelijna pa je inox 10mm navadno železo pa 33mm.

JB TITO

TKO (Tovarna kovinske opreme) Tišinska ulica 29b. Samo prlej nej kak drujge keden ka majo kolektivne dopust. Lp

tito titic

daj povej znaš mogoče do kakše debelijne delajo razrez jekla?Nüco be debelijne 35 ale 40mm.

dupont

avtogeno pa plazemsko ti odvestuvlen na SCT, ker boš z druge stranij mel scotani fala. če ščeš kaj preciznoga pa simetričnoga te idi k mataji na vodni curek

JB TITO

Glede razreza oz. do kelko debeline režejo vala kak je zgoraj napijsano.
Vrejžejo pa fajn (tak kak se more) oz. po domače povejdano oblikovno lepou pa točno.
lp

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet