Razrez inox-a in navadnega jekla
Rad be dal rezate nekše komade z inoxa pa z navadnoga jekla pa me zanijmle ge be se tao v prejkmurje dalo za primerne cejne pa v kratkon čase napravete.Pavlinjeke san že 10x zvao pa nite ne zdigne nišče telefona.Poslo san tudi mail pa opet nika.Zato me zdaj zanijmle ge be se dalo tao vo zrezate.debelijna pa je inox 10mm navadno železo pa 33mm.
Komentarji
TKO (Tovarna kovinske opreme) Tišinska ulica 29b. Samo prlej nej kak drujge keden ka majo kolektivne dopust. Lp
daj povej znaš mogoče do kakše debelijne delajo razrez jekla?Nüco be debelijne 35 ale 40mm.
Razrez pločevine in paličastega materiala
avtogeni in plazemski razrez CNC; debelina plošč od 3 do 250 mm, dimenzije 2500x12000
razrez na hidravličnih škarjah; debelina pločevine do 10 mm
žaganje cevi in profilov do premera 500 mm.
http://www.tko.si/si/tko/1/razrez-plocevine-in-palicastega-materiala.ht…
Fala.San spregledno tao informacejo
avtogeno pa plazemsko ti odvestuvlen na SCT, ker boš z druge stranij mel scotani fala. če ščeš kaj preciznoga pa simetričnoga te idi k mataji na vodni curek
Glede razreza oz. do kelko debeline režejo vala kak je zgoraj napijsano.
Vrejžejo pa fajn (tak kak se more) oz. po domače povejdano oblikovno lepou pa točno.
lp
Rad be dal rezate nekše komade z inoxa pa z navadnoga jekla pa me zanijmle ge be se tao v prejkmurje dalo za primerne cejne pa v kratkon čase napravete.Pavlinjeke san že 10x zvao pa nite ne zdigne nišče telefona.Poslo san tudi mail pa opet nika.Zato me zdaj zanijmle ge be se dalo tao vo zrezate.debelijna pa je inox 10mm navadno železo pa 33mm.