Radkersburg delo
Firma v radkersburgu išče nekaj delovne sile. firma se ukvarja z predelavo metala. Ime firme je Radkersburger Metallwarenfabrik (glej oglase).
Moje vprašanje pa je:
- pozna kdo to firmo?
- zakaj iščejo več delavcev? so mogoče zaradi neplačevanja dobili masovne odpovedi?
Komentarji
Zakaj iščejo več delavcev? Ker imajo očitno preveč dela.
Firma je stabilna in redno izplačuje, sedaj pa prenehaj s spraševanjem bedarij in pojdi na razgovor.
Kakše delavce rabijo?Kvalificirane ali ni važna izobrazba?
stackoverflow ja resan je to bedarija, ce se nesce prle pozanima ce je sto nategun ali nej...
Jaz sem bil v sredo v tem podjetju in trenutno še ne rabijo novih delavcev....drugi pogoj pa je znanje nemškega jezika.....
Lp
Pa kak v kurce majo razpis te pa ne nücajo.Te so tak kak naša podjetja ka se jaočejo ka nemrejo dobiti delovne sile te pa pošleš prošnjo pa te nišče niti ne pošnofa banda prekleta.Pa te de meni nikak pravo ka nemre najte delovne sile.
maxxx
rasin@ mogoče pa nimaš pogojev ;)
Zur Verstärkung unseres erfolgreichen und dynamischen Teams suchen wir ab sofort Werkzeugmacher (m/w)
Fachrichtung Stanz- und Umformtechnik oder Formenbau
Ihr Tätigkeitsbereich
• Erprobung, Einrichtung und Optimierung von Tiefzieh- und Stanzwerkzeugen.
• Wartung und Instandsetzung von Tiefzieh- und Stanzmaschinen
• Mechanische Werkzeugbearbeitung
• Anfertigung von Einzelteilen und Prototypen
Ihr Anforderungsprofil
• Abgeschlossene Ausbildung zum Werkzeugmacher
• Mehrjährige Berufserfahrung in der Arbeit mit Tiefzieh- und Stanzwerkzeugen
• Gute Kenntnisse im Bereich Qualität
• Mindestens 3 Jahre Berufserfahrung in einem ähnlichen Aufgabengebiet
• Sehr gutes analytisches Denkvermögen, Kommunikationsfähigkeit
Wir wenden uns an lösungsorientierte, teamfähige Persönlichkeiten mit mehrjähriger
Berufserfahrung. Überstunden und 3 Schichtbereitschaft setzen wir für diese Position voraus.
Persönlich überzeugen Sie durch ein hohes Maß an Einsatzbereitschaft und selbständige Arbeitsweise. Ausgeprägtes Verantwortungsbewusstsein und Flexibilität zählen zu Ihren stärksten Eigenschaften.
Sie sind an einer neuen Herausforderung in einem renommierten, international tätigen,expandierten Unternehmen interessiert?
Dann senden Sie bitte Ihre aussagekräftigen Bewerbungsunterlagen (Lebenslauf inkl. Zeugnisse) mit Angabe Ihres ehest möglichen Eintrittstermins an:
Radkersburger Metallwarenfabrik GmbH
Stadtgrabenstraße 11
8490 Bad Radkersburg
[email protected]
Tel. 03476/2274-0
www.radkersburger.at
En nasvet! Poznan dobro firmo in bi lejko tan delo, ampak glede na svojo izobraženost san pričakoval malo ve,č zatau san v grazi v eni velki firmi! Firma je dobra in recimo vredu plača. Znanje nemškega jezika je nuja!!! Je pa težko notrik priti ker se dosti ljudi prijavi. In kda je kakšno free mesto imajo ogromno kandidatov na voljo. Najbukše je iti na stran firme in si obrazec doj vzeti. Potem pa izpolnjenega nesete v firmo. In mogauče z veliko sreče pridete notrik. Je pa zelo težko notrik priti ker pau prekmurja sili v firmice ob mejah. V avstriji je težko najti delo, ker nas je preveč kandidatov. Ge san se 100 na uro trudo, klico, osebno odo, čako in PO ČUDEŽUDOBIL DOBRO DELO. Morete biti pripravleni in tudi do 10 x na mejsec iti po 50 - 60 km do kakšne firme. Tau pa seveda vdari po denarnicI. Skratka težko je!
Kakšne iluzije o delu v recepciji, občini, (skratka administracija, pisarništvo) pa je nemogauče dobiti. ŽE SAMI AVSTRIJCI IMAJO PREVEČ SVOJIH DRUŽBOSLOVCEV ( in tau de ti vsaki štručko tan povedo). FABRIKA IN TAU JE TAU. In če maš srečo spadneš na kakšno dobroplačano delovno mesto, ge je velka odgovornost in malo fizičnega dela.
LP
AJA GLEDE RAZPISA PA JE TAK. V avstriji določena podjetja cejli čas davlejo razpise. Ampak redko keri kandidat izpolnjuje normo:) Tau je ponavadi finta. Predvsem tu ob meji nas jugoviče ščejo 110% izkoristiti. Prideš ta pa ne izpolniš normo in čao pero. Po drugi strani pa kak san omejno se tan prijaviš (direk v podjetju) in čakaš ka te pozovejo!
Bulshit: to ni Balkan.
ja itaq samo na balkani so nateguni ja...
maxxx@ ge san v svojen prvon poste pijto kakše delavce nücajo pa san nej daobo odgovora.Je pa moje pijsanje nej letelo na tao firmo z moje stranij zatao ka san ge nej odo ta.Napijso san zatao ka je RobertH napijso ka trenutno ne nücajo.Pa san se zatao pijto kak lejko nikak nüca delavca pa ga ne nüca?Znon pa ka naše lüjde preveč že prejk te pa žmetno notre prijdeš.edijneve firme ka ešče kelko telko zemeta lidij sta leder fabrika pa tista privat mesnica (je pa rejsan ka v mesnice delaš po 12-14 vör na den)
Bulshit: dobro poznam enih 5 ljudi, ki delajo tam. Pa še enih par bolj bežno. Tako, da lepo prosim...
Plače niso nikdar zamujale. Zamujajo ponavadi pri slovenskih posrednikih del v tujini (kar je že druga tema).
Zdaj pa s tvojimi izkušnjami na plano.
pa jebote ka si glupi ali ka? vej je pa v prvon posti clovek fajn pito kakso je stanje tan tij si njemi pa malo nej nore zaco talati, ka si sploj ka taksoga dovoli
Zdaj pa bom odgovoril in tudi imam dokaz prav iz te firme....
Prav danes sem dobil email od g. Irene iz te radgonske firme,ki je napisala tako :
Sehr geehrter Herr H.
Sie mussen sich zuerst bewerben,danach kommt es zu einem Vortellungsprach und moglicherweise zum Probearbeiten.
Bitte fullen Sie den Bewerbungsboden aus und senden uns diesen retour.
Mit freundlichen Grussen
Irene....
**********************************************************************************************
Torej znanje nemškega jezika je obvezna....delavce pa rabijo....
Jaz bom pa si razmislil o tem, še prej pa moram kontaktirat z enim delavcem o tem....kdor koga pozna,prosim da me kontaktira na PM....
No malo pozno,vendar bi se pridružila debati.Kak je zdaj RobertH delaš v tej firmi ali????Sama sem včeraj šla tudi tja pa dobila papirje za izpolnit,pa me sedaj zanima,,kak si ti rešil.L.p.
Firma v radkersburgu išče nekaj delovne sile. firma se ukvarja z predelavo metala. Ime firme je Radkersburger Metallwarenfabrik (glej oglase).
Moje vprašanje pa je:
- pozna kdo to firmo?
- zakaj iščejo več delavcev? so mogoče zaradi neplačevanja dobili masovne odpovedi?