Računovodski servis
Mene zanima kere računovodski servis v MS bi predlagali? Kak so kaj izkušnje?
Fala!
Komentarji
sicer je nej v MS, a je man dobre izkušnje z Rous d.o.o.
Spooky, podpišem!
Pa dobro, tudi Beltinci so nej tak daleč :) fala :)
dominika tibaut s.p. računosodstvo :)
Bajkec,
stopi v senco pa mokro coto na čelo!
ja tako je samo javite se dobili boste konukrenčne cnee, kvaliteto in vse ostalo imam licenco gzs za ta dela...
zima.bela ko boš ti končala osnovno šolo se pa vpiši v računovodstvo ti bo zavod plačal
konUKrenčne cene
......... dobili boste tudi filigransko natančnost pri delu, kot npr.:
konukrenčne cnee
Delfin, če dobro plačaš, lahko lektoriram tvoje izdelke (vključeno tudi postavljanje vejic)!
Drago Balajc
Ja; Igor Rous je natančen, sposoben in predvsem pošteni človek.... Delfin pa itak zdaj več nede mel pravoga časa, zaradi suše bodo kostanji na Goričkon prle zrejli pa de jih mogo (mogla) oditi nabirat.... in ob tem je ta persona še polpismena ali pa težki primer disleksije.....
buldgo na sodišču se vidiva ker mi jemlješ stranke mislim pa daj ta buldog 1000x bolj pameten od tebe..
RADABIBILAPrivatnica za zaščito svojih velikih poslov interese brani tudi na sodiščih...tako je tudi prav go DELFIN go , go DELFIN go, go DELFIN go toži nas vse ker ti stranke jemlemo beda na kubik
copy/paste:
išečm fizično moč za 2 uri rezanje ograje liguster. zađeljeno če ima elektirčne škarje. cena 4 evra/h del o je v m.soboti
BAJKEC pa BULDOG,
IDEMO ZREJŽEMO TALE PLOT ???
(cena je konukrenčna - 4 E na uro dobimo)
Idemo zrežemo plot...torej kdaj? Zdaj takoj? Škarje mamo? Aha pa koNUKrenčno ceno dobimo...lepo ni kaj
Bajkec,
ne leti pred potač; počakaj, da se še Buldog javi! Ziher gre zraven.
Drago Balajc
"buldgo" komaj diha.... vročina in maček delata svoje.... pri meni nega fizične moči.... man pa "elektirčne škarje", ki so "zađeljene". Pa ita pa joj zrežita tou paseko za 8 evrov, pa po dvej voraj te lejko ideta k Zvezdi na dvej pivi..... ka nede gučala, ka joj jemlen stranke....
kaj ap pa bi radi v avstriji je na uro 5 ur in se dela v vročini..samo vi ste lenuhu nesposobni za kakšno delo da vas drža podpira in daje pomoč socialno...če bi bili v stiski bi vsako delo dela lahko vas je sram da se delate norca iz fičinega dela.
Pa kak lejko maš ti računovodstvo pa pisate nevejš. Pa deca v prvon rezrede OŠ napišejo bole čitlive stavek kak ti mislen svašta.
trol zakaj si tako nesrečen da si v tej počasti skriti najdi tu eno napako...
ap bi radi.............na uro 5 ur, lenuhu nesposbni....drža podpira... vsako delo dela lahko...fičinega dela.........
DELFIN ti tak slabo vidiš ali nucaš očala ali pa si jih spucaj
rajše nekome plačaj 10 evrov na voro, ka te pošteno nafči pisate...svašta pi*ka rodi ali para i cigara neče
omfg DELFIN pa ti sploh kdaj preveriš napisano, predno kaj postaš? Pa po čem ti upaš, da ti bo sploh kdo zaupal finance, ko niti pošteno ne veš napisati enega enostavnega stavka?!
Buldog,
ti grinta lena, niti slučajno ne misli, da greva z Bajkecom brez tebe. Mokro coto na čelo, pa gremo; pa škarje ne pozabi!
točno tak
Drago Balajc
Dečki, že vidin, ka je izziv prevelki... Teh 8 evrov vleče.... to je itak samo 2 ojroja menje kak v Avstriji. Liguster, gotof si!
iskreno povejdano iz vsega ka san že preštelja tu na sobotainfo o tebi, od tebe napisanoga, DELFIN, te nebi najela ka mi dva papera vkup sklanfaš. Takka prosin, za predloge ge so računovodje dejansko pismeni lidje.
Fala!
Chevapcic Himself
.. sl.wikipedia.org/wiki/Disleksija
.. če je Delfin oseba z dislektično motnjo, se prehitro delate norca - tau še ne pomejni, ka ne ve določenih stvari naredite, lejko jih še kak fejst zna, če pa ne, pa .. no, te se pa ge tude malo nasmejem ( s tem se ne delam norca) ..
Mene zanima kere računovodski servis v MS bi predlagali? Kak so kaj izkušnje?
Fala!