Računalniške komponente

|

Pozdravljeni v teh lepeh vročej dnej!
Menej neka zanima...
In sicer, rad be küjpo novo grafično, ker je stara crknila in san gledo po internete in se tüde odločo za določene model,
ampak je fora v ten,
ka enostavno nešče cena te grafične (in podobnih) spadnote :)  v Slo
vmes so še zdignole DDV in kelko gledan na internetneh bautaj v Slo je cena te grafe tan med 160 in 170 €
medten ka je v Nemčeje pa Avstrije že en cajt tan med 140 in 145 €, kar se pa že fajn pozna...
Ka je še en problem, ges san do zdaj skauz kipüvo v Lj, ampak me zaj nede nika v Lj pa še dobavni rok majo med 3 in 21 dni (san zvau pa so pravle ka be to naj bilo 10 dni v resnici) pa neda se me vozite zavolo toga ta,
plus neman teh PayPal in Visa pizdarij, zato nemren naroče s teh baut v Nem/At...

Torej zanima me, če što pozna kakšno dobro, fal bauto z računalniško opremo ete poleg v Avstrije, ka leko ja-pa-nej ta-pa-nazaj z avtojon skočeš??

Aja, pa o ten gučin Gigabyte GeForce GTX 650 Ti Boost OC, 2048 MB, Windforce 2x, ka vrvlen, ka če se do se prešto ka se se že pito koje k. iščen :D

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Pozdravljeni v teh lepeh vročej dnej!
Menej neka zanima...
In sicer, rad be küjpo novo grafično, ker je stara crknila in san gledo po internete in se tüde odločo za določene model,
ampak je fora v ten,
ka enostavno nešče cena te grafične (in podobnih) spadnote :)  v Slo
vmes so še zdignole DDV in kelko gledan na internetneh bautaj v Slo je cena te grafe tan med 160 in 170 €
medten ka je v Nemčeje pa Avstrije že en cajt tan med 140 in 145 €, kar se pa že fajn pozna...
Ka je še en problem, ges san do zdaj skauz kipüvo v Lj, ampak me zaj nede nika v Lj pa še dobavni rok majo med 3 in 21 dni (san zvau pa so pravle ka be to naj bilo 10 dni v resnici) pa neda se me vozite zavolo toga ta,
plus neman teh PayPal in Visa pizdarij, zato nemren naroče s teh baut v Nem/At...

Torej zanima me, če što pozna kakšno dobro, fal bauto z računalniško opremo ete poleg v Avstrije, ka leko ja-pa-nej ta-pa-nazaj z avtojon skočeš??

Aja, pa o ten gučin Gigabyte GeForce GTX 650 Ti Boost OC, 2048 MB, Windforce 2x, ka vrvlen, ka če se do se prešto ka se se že pito koje k. iščen :D

Pa čüješ stackoverflow fala!! :)
To je to ka ge gučin,
ka se v Avstrije dosta stvari falej dobi...

Če še što pozna kakšno bauto, naj samo napiše!

stackoverflow

Electronic4you je bila včasih znana tudi kot Majdič, prevzemna mesta imajo v Villachu, Linzu in Klagenfurtu. Zgoraj sem pozabil dopisati, da ponavadi pri mylemon traja dan ali dva, da dobijo artikle v Feldbach. Konec koncev ti je potem vseeno in lahko naročiš pri kateri drugi spletni trgovini in v istem času dobiš poštno ležeče na najbližjo pošto ob avstrijski meji.
Hint: obišči geizhals.at. 

Evo, san naročo pre mylemon.at,
prevzeu, plačo, dau not
in dela...   
Edino ka me je svadelo je to, ka kda san oddal spletno naročilo
mi je tan pre zadnjon korake avtomatsko cuj butnelo Rundum-Sorglospaket v vrednosti 5,67 €
Pa (glede na to ka san oddal naročilo v sredo) san praf čako, ka do me do petka vgojno obvestile ka leko ta priden, ampak so me te poslale obvestilo komaj ob 17.40h (torej po njihoven delovnon cajte), taka san te mogo ite komaj tej keden prevzet...
Ampak, to so še vedno menše nevole,
taka če kome odgovarja to, ka si ide iskat ta v Feldbach, sigurno priporočan,
pa še cene cele cajt pomale doj ido, taka
stackoverflow pa še inok fala za izhodišče!!

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet