Profesor klavirja!

|

Lep pozdrav, zanima me ce kdo pozna kakega profesora klavirja,za zasebno poucevanje

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tomas Horvat

Lep pozdrav, zanima me ce kdo pozna kakega profesora klavirja,za zasebno poucevanje

trot

žmetno ka bi keri amatersko šo ker to je dugi proces učenja

Tomas Horvat

nebi rad sou v glasbeno,ker mi je tudi malo prekesno,sicer  man nekaj izkusnje,nucal bi pa  malo vec...

Tomas Horvat

zvrst ni toliko pomembna,ker mi je od fsakega nekaj vsec,sam da bi se naucil,pravilno in dobro tehniko igranja klavirja.

pajo

Tomek_boy
Brez zamere. Ampak je mogoče tvoj cilj iti se 1 man band?

pajo

:).  te razumem: "dopolnilna dejavnost."
Pa da nauš mislil, da imam kaj proti.

Tomas Horvat

rad bi se nekaj naucil  nekaj vec.)  drugace pa nimam namena za one man band .) ..ce kdo ve kaj naj prosim sporoci.lp

Pavel Šipoš

glasbena šola Beltinci ima program tudi za odrasle ljudi www.glasbena.com/  Priporočam ti, da se malo informiraš pri njih. Verjetno se lahko dogovoriš za privat ure s katerim od profesorjem.

KatjaZ19

Sem 19-letna Katja iz Ljubljane (Bežigrad). Nudim sproščene ure klavirja za začetnike, ki bi potekale pri meni doma na pianinu. Cena ure klavirja (45min) znaša 14€. Ure vključujejo tudi spoznavanje osnov glasbene teorije.

Ure nudim od meseca julija naprej. V kolikor ste zainteresirani, me kontaktirajte na sledeči email: [email protected]

Katja Zabukovec

piano

Nudim učne ure klavirja, električnih klaviatur in petja za različne starosti, stopnje znanja in zvrsti, prilagojene željam učencev, pri meni ali pri vas doma. Diplomirala sem iz glasbe na Univerzi v Londonu, smer popularna in jazz glasba. Imam veliko izkušenj pri poučevanju otrok in odraslih in svoje znanje z velikim veseljem delim naprej!

Za več informacij sem dosegljiva na [email protected] .
Lep pozdrav,
Anna

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet