Profesor klavirja!
Lep pozdrav, zanima me ce kdo pozna kakega profesora klavirja,za zasebno poucevanje
Komentarji
glasbena šola
žmetno ka bi keri amatersko šo ker to je dugi proces učenja
nebi rad sou v glasbeno,ker mi je tudi malo prekesno,sicer man nekaj izkusnje,nucal bi pa malo vec...
za kakšno glasbo bi pa rabil profesorja?
zvrst ni toliko pomembna,ker mi je od fsakega nekaj vsec,sam da bi se naucil,pravilno in dobro tehniko igranja klavirja.
Tomek_boy
Brez zamere. Ampak je mogoče tvoj cilj iti se 1 man band?
hm zakaj ze?
:). te razumem: "dopolnilna dejavnost."
Pa da nauš mislil, da imam kaj proti.
rad bi se nekaj naucil nekaj vec.) drugace pa nimam namena za one man band .) ..ce kdo ve kaj naj prosim sporoci.lp
glasbena šola Beltinci ima program tudi za odrasle ljudi www.glasbena.com/ Priporočam ti, da se malo informiraš pri njih. Verjetno se lahko dogovoriš za privat ure s katerim od profesorjem.
Sem 19-letna Katja iz Ljubljane (Bežigrad). Nudim sproščene ure klavirja za začetnike, ki bi potekale pri meni doma na pianinu. Cena ure klavirja (45min) znaša 14€. Ure vključujejo tudi spoznavanje osnov glasbene teorije.
Ure nudim od meseca julija naprej. V kolikor ste zainteresirani, me kontaktirajte na sledeči email: [email protected]
Katja Zabukovec
Nudim učne ure klavirja, električnih klaviatur in petja za različne starosti, stopnje znanja in zvrsti, prilagojene željam učencev, pri meni ali pri vas doma. Diplomirala sem iz glasbe na Univerzi v Londonu, smer popularna in jazz glasba. Imam veliko izkušenj pri poučevanju otrok in odraslih in svoje znanje z velikim veseljem delim naprej!
Za več informacij sem dosegljiva na [email protected] .
Lep pozdrav,
Anna
Lep pozdrav, zanima me ce kdo pozna kakega profesora klavirja,za zasebno poucevanje