Procesor
naj mi nešče razlože, ka je to za procesora
Intel® Celeron® Processor 220 (512K Cache, 1.20 GHz, 533 MHz FSB)
če je tou kaj slaboga ali,...
Komentarji
jap, to je precej stari procesor, enojedrnik in samo 1,2 Ghz
čudno, kak pa te tou ka v novon računalniki davlejo notre
neven ge si prešto da je to dobil v novon računalniki
pogledne sporočilo, pa povej ka misliš
Procesor je star 2 lete. Tao je pač procesor za malo pejnez. Malo pejnez malo muzike.
ge san glejdo na spletni strani od intla, pa piše kako ka je 64 bitna stvar?
sicer pa neven kelko procesor vpliva na sam program windows, me zanima če bi dobro zagno win7 ob 2MB rama.
sicer pa mi nej za drugo kak za internet pa urejanje dokumetnov, tak ka igrec gvušno nemo špilo
Celeroni 220 so resda 64-bit ampak so samo osnovna verzija resnih procesorjev. Napravljeni so bli (za tiste čase - mislin ka 2007) za all-on-board računalnike, oz. za plošče, ki so imele že vse gor v microATX variantah. Namen teh procesorjev je bil "zmogljiv" računalnik za blagajne itd... in neredko so bili celo tak napravljeni, ka se jih niti ne da vzeti iz plošče same in ga zamenjati.
Win7 ti bo na tej mašini laufal, ampak približno kak WinXP na 433MHz pa 128MB RAM. Ja.. da se pisati.. samo kak..
te pa edino če mo mel gor XP,
neven san prenosnik me je potejgno glede cene, zaj pa te trbej malo premisliti, če se resno splača
tao je preci slab procesor!!!
Ge mon v mojen prenosniki Core™2 Duo Mobile Processor P8600 2.4GHz/1066MHz
Glej za kakše dokumente urejate pa net, ti je sake PoS procesor več ale menje dober. Tak ka če misleš tak delate kak se pravo, ka neboš igrice špilo ti je čisto ok.
Prej ali slej bo nekaj več kak pa samo Word. Vsi so na iston.. te pa ka šteka računalnik kda CD peče... nej čudo .. :)
saj man doma namizni računalnik, štere je prece močen za današnje čase, ide se samo tak ka bi ga koma v neso, npr. na vikend ali podobne stvari.
zatau san pijto, kelko bi tej procesor zdržo, ka se meni že včase čudno zdelo, san mislo ka so kaj naraube napisali, ka že san netbook ma minimalno 1,6 GHz, te pa vijden tej leptop, pa zatau san pijto, ka gvušno vas je tu več, štere bole obvladate tou zadevo
Chevapcic Himself
.. za osnove de zdržo brez problema, ker ma sigurno notre 1gb rama pa 128mb grafično (menje pod tau se več ne dejvle notre v naujve laptope), kar čistak folga , pa šče kakšen xvid pa dvd format filma boš lejko normalno pogledno na njen in to je to ..
.. win 7 de ti več ali manj normalno šibala gor .. tak ka .. če je pejnaz poglavitni dejavnik pri odločitvi nakupa, ga samo vzemi in prišparaj ..
bosko2009, eti maš pocejni prenosnike: http://www.so-doo.si/index.php?page_lang=si&program=1&mid=1
naj mi nešče razlože, ka je to za procesora
Intel® Celeron® Processor 220 (512K Cache, 1.20 GHz, 533 MHz FSB)
če je tou kaj slaboga ali,...