Problem
Pozdravlene
Man en problem keroga sama neven rejšite :) Ščen si doj potegnote podnapise za filme. Kda poklačen prenesi podapis, me ne pita kak ga ščen shranite ale odprejte, ampak se mi samo odpre v media player. Ka naj napraven?
LP in fala za odgovore :)
Komentarji
probaj samo npr. shranite na namizje pa da odpreš film z (bs,vlc playeron ) samo to dotateko not potegne...
desni klik na link pa shrani mesto povezave kot...?
načeloma bi to naj prisililo OS ka ti pokaže dialog za shranjevanje.
nej de mi nej eno nej drujgo....
če vlačiš filme doj z partisa ale pa blinka recimo, maš pri dostih torentih podnapise zraven.
boj pozorna ge piše: SloSub
Predvidevan, ka je govora o Firefoxi.
Tan daš Orodja -> Možnosti -> (Splošno) Prenosi in si tan te narktaš, če ščeš skos shranjevati v isto mapo, in to v kero, ali pa ščeš ka te skos pita, kama.
... no, je pa izredno zanimivo, ka ti media player odpera podnapise.
Maš sploh inštalirani winzip oz winrar? Keri brskalnik uporabljaš? Firefox? Predvidevajmo ka maš vse to.
Če imaš, probaj sledeče. Idi v Firefox pod Orodja - Možnosti. Izberi zgoraj zavihek "Programi". V levi koloni čisto spodaj pogledni, če imaš program winzip ali winrar ali mogoče celo oboje. V desni koloni se prepričaj, da je desno od Winar oz winzip izbrana opcija VEDNO VPRAŠAJ in ne SHRANI. Namesto "vedno vprašaj", lahko uporabiš tudi "Uporabi drugo." Odpre se še eno okno in izbereš winrar oz winzip iz seznama. Daš "V redu" na vsa odprta okna, da se spremembe shranijo. Nato probaj še 1x prenesti podnapise pa javi če ti odpre okno pri prenosu le teh. lp
Najlepša fala vsen za pomoč in uspelo mi je :D
Pozdravlene
Man en problem keroga sama neven rejšite :) Ščen si doj potegnote podnapise za filme. Kda poklačen prenesi podapis, me ne pita kak ga ščen shranite ale odprejte, ampak se mi samo odpre v media player. Ka naj napraven?
LP in fala za odgovore :)