Pribinovina d.o.o: kaj je vredno 115.000,00 € ?????
Zadeva Horvat & prijatelj g. Milošević (vodja volilnega štaba Horvata 2008)
Berem pogodbo s Pribinovino d.o.o., ki je javno v obliki pdf dokumenta dostopna na
24ur.com/bin/document_download.php
glej tudi:
24ur.com/novice/slovenija/horvat-z-e-posto-in-sms-navijal-za-sklenitev-poslov-za-pomurje.html
ali
24ur.com/novice/slovenija/horvat-se-zdaj-ukvarja-z-belo-krajino.html
Predmet pogodbe (3. člen) zajema:
- strokovne izdelke nastale v zvezi s projektom
- predloge, priporočila
- opis poteka posameznih vsebin
- seznam vključenih strokovnjakov
- ime in priimek iizvajalca, opis dejavnosti, datum izvedbe
Kaj bodo torej delali??????????????????
Kdo mi lahko razloži kaj v tej pogodbi je vredno 115.000,00 €?
Jaz za tistih 5 stavkov v 3 in 4. členu ne bi plačal 20€.
Kdo se tukaj norčuje iz koga? Gre za davkoplačevalski denar! Kaj imajo obveznosti v členu 3. in 4. opraviti z razvojem Pomurja?
Gre za javni denar zato bi bilo lepo, če bi nekdo pojasnil kaj je predmet pogodbe, ker ga sam ne znam razbrati!!!!
Poglejte si pogodbo sami in se prepričajte na lastne oči kako lahko nekdo podpiše pogodbo s takimi opisi obveznosti in za to plača 115.000 €, kar je za Pomurje izredno velik denar.
Na zgornjih linkih so tudi pogodbe za Frontal in Oikos.
V mlaki nam kažejo luno! Eureka, to morate narediti za razvoj Pomurja!!!
G. Horvat, opravičite se Pomurskim delavcem, ki tega denarja ne bodo zaslužili v 20 letih trdega dela. In odstopite, če imate še kaj vesti!!!
Komentarji
Drejči, tudi dolenjci te že komaj čakajo. Kopirano s 24ur.com
Horvat, pojdi v neko tujo državo delati neumnosti, v Sloveniji si jih naredil že preveč. Mi Dolenjci ne rabimo še enega takega *.
Eni smo pač ovce, ki mirno gledamo, medtem ko se drugi znajdejo na račun siromakov in prodajajo ubogim ljudem brez služb "socialno podjetništvo".
Jaz to razumem kot "socialno" za socialno ogrožene posameznike, ki živijo z minimalnimi prejemki in "podjetništvo" za podjetne, ki dobijo preko 100 tisočakov € za več kot očiten nič. Se pa socialno podjetništvo lepo sliši in to je tudi vse. Učiti ljudi kako se pišejo prošnje za delo z razvojem Pomurja nima nič!
Me prav zanima a se ti posamezniki ob takih pogodbah še upajo na cesto med socialo? Saj jih vsi poznamo. Jaz si nebi...
svašta!!!!!!!!
ka se znani ugledni soboški političarčki idejo-koje cifre-mahinacije....
čeduže bole je slika jasnejša o skorumpiranosti v MS-hudičeva posla
sramota!!!!!!!
Naj nekdo ki hodi na te seminarje socialnega podjetništva, kjer se učijo pisanja vlog za službo, g. Miloševića raje vpraša kako se napiše pogodba za katero dobiš 115.000 €
Tu ima g. Milošević velike reference in bogate izkušnje.
Druga varianta pa je, da se nezaposleni javijo za vodjo volilnega štaba g. Horvata. Volitve 2012 so pred vrati. Tovrstna opravila so očitno zelo dobro plačana.
maxxx
www.mladina.si/tednik/201029/kaj_je_socialno_podjetnistvo_
ta zadeva glede gostiln sploj nej slaba
tajci, se strinjan
banda lažniva, lopovska,
me pa tolaži, ka je včeraj ova ministrica pravla v Sveti na kanali a, ka nedo dobili plačano, ker nema ministrstvo pejnez, kar je potrdila notranja revizija...edino pravilno!!!, če de tomi resan tak
sicer pa grdi so pa nori so, s čim do si pa le drugače kruh služili če nej s prevarami
V tem trenutku je EDINO dokazljivo in dokončno to, da država RESNIČNO NIMA denarja za to. In ji najbolj paše, če se Prekmurci zopet med sabo štukamo, ker ji to gre na roko.
Eno samo nakladanje, ki ne bo prineslo razultatov. Le pri nas lahko dobi plačano za take bedaste oslarije.
In Franc - tisti "seminarji", oni jim "strokovno" pravijo, delavnice, kjer jih "učijo" pisati prošnje, so ravno tako en velik lari-fari, zguba časa in denarja, le zapravljanje, raje bi s tem denarjem kaj pametnega ukrenili, pa ne bi bilo treba nikogar učiti pisat prošnje za delo, ker bi večina delo imela.
Pogodba s Pristopom (beri: očetovskim podjetjem Frontala):
- Vodja projekta: 100 dni * 1500 EUR + DDV = 180.000 EUR
- Strokovnjak za pridobivanje investicij: 75 dni * 1100 EUR + DDV = 99.000 EUR
- Pomočnik vodje projekta: 130 dni * 1000 EUR + DDV = 109.200 EUR
Fajne dnevne postavke. Me res zanima kakšne plače imajo ti strokovnjaki, ki v 100 dneh "not prinesejo" več kot 100.000 EUR.
Drejči si je spisal sodbo Sam.
V izreki je na debelo napijsano:"Politična smrt z likvidacijo in nadomestilon":
Motejče je edijno toiu nadomestilo, štero je v štiri debele štrunfle zamotano, pa globoko zakopano, tak ka niti NPU s prascami za tartufe iskati nede mogo najti. Zna se pa zgoditi, ka ešče drkač pozabi, kama je kaj zakopo.
Tisti, šteri bole čas mate, pa malo merkajte, ka nan toga trinčeka na kakšo ekstra regijsko funkcijo v prekmurji ne porinejo. Tou niti nebi bil unikum, če se malo spoumnimo, kakše dobro plačane politične sprejvode so že ništerni doubili (Podobnik, Kelemina,...).
Za 100.000,00 Drejčija eno leto no rokah nosim po MS
(če mi zagotovi varnost, ka me kakšen komentator Sobotainfo ne napadne z baklami in granitnimi kocami )
ja če ta pejneze sebof mela te vaj ges napadnen pa z baklame pa revolucijof, samo te me vidva tožita nej andrej horvat,....
Zadeva Horvat & prijatelj g. Milošević (vodja volilnega štaba Horvata 2008)
Berem pogodbo s Pribinovino d.o.o., ki je javno v obliki pdf dokumenta dostopna na
24ur.com/bin/document_download.php
glej tudi:
24ur.com/novice/slovenija/horvat-z-e-posto-in-sms-navijal-za-sklenitev-poslov-za-pomurje.html
ali
24ur.com/novice/slovenija/horvat-se-zdaj-ukvarja-z-belo-krajino.html
Predmet pogodbe (3. člen) zajema:
- strokovne izdelke nastale v zvezi s projektom
- predloge, priporočila
- opis poteka posameznih vsebin
- seznam vključenih strokovnjakov
- ime in priimek iizvajalca, opis dejavnosti, datum izvedbe
Kaj bodo torej delali??????????????????
Kdo mi lahko razloži kaj v tej pogodbi je vredno 115.000,00 €?
Jaz za tistih 5 stavkov v 3 in 4. členu ne bi plačal 20€.
Kdo se tukaj norčuje iz koga? Gre za davkoplačevalski denar! Kaj imajo obveznosti v členu 3. in 4. opraviti z razvojem Pomurja?
Gre za javni denar zato bi bilo lepo, če bi nekdo pojasnil kaj je predmet pogodbe, ker ga sam ne znam razbrati!!!!
Poglejte si pogodbo sami in se prepričajte na lastne oči kako lahko nekdo podpiše pogodbo s takimi opisi obveznosti in za to plača 115.000 €, kar je za Pomurje izredno velik denar.
Na zgornjih linkih so tudi pogodbe za Frontal in Oikos.
V mlaki nam kažejo luno! Eureka, to morate narediti za razvoj Pomurja!!!
G. Horvat, opravičite se Pomurskim delavcem, ki tega denarja ne bodo zaslužili v 20 letih trdega dela. In odstopite, če imate še kaj vesti!!!