Prevoz na tekmo MURA- arsenal

|

Zna što ob kelke pa skec se ide v mb, či san kujpo ovo karto z doplačilon za 6€ ka ma vključene prevoz??

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ugurka

Zna što ob kelke pa skec se ide v mb, či san kujpo ovo karto z doplačilon za 6€ ka ma vključene prevoz??

ugurka

neje tau neka rano?
tekma se zača kumaj ob 8, mi mo pa tan že ob 6..

seblogger

Definitivno ne boš v MB ob 18h. Moje izkušnje mi pravijo, ka de scenarij približno(!) sledeči. Prvo, odhod nede ob 17.30, ker do ene trije zamudili, pa de se malo čakalo. Ej, mojga sosida moremo počakati, takoj pride, že je na poti... trije do se mogli še poscati, pa spiti še tisto pivo v rokaj, ka nede toplo gratalo pa ka ga nedo po busi polejvali. Odhod tan ob 17.45. Sledi še vsaj eno scanje na poti, torej postanek na pumpi v Lormanji, ka je dodatnih 5-10 min, lejko tudi 15 minut. Ker je avtobus nej avto, se ne boš vozo glij pol ure, ampak malo več + malo te se še drlinckali po MB do stadiona. Na stadioni boš okoli 18.45, plus minus 15 minut. Maš čas za še eno pivo ali dve + scanje, te pa se tak moreš prizibati počasi na svoje mesto.

ugurka

ja pa nede valda samo enoga avtobusa, ale??

sexy boy Serbian

zna što če so avtobusi že pune? ka se karte več nemrejo dobite, ka baje so samo do 2 odavale karte z prevozon.. 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet