Prenočišča v prekmurju + dober ambient

|

Kot vedno se tudi tokrat obračam na vas :) Pač več glav več ve.
Skratka, mene zanima kje v Prekmurji bi se dalo prespati za recimo 25 lidij + da bi mogoče še bil kakšen prostor za kak žur (recimo one man band ali pa dj)? Kakšne terme ne pridejo v poštev. Kolegica mi je že nekaj omenjala Ajdo, Čardo,.... ampak so izkušnje lidi različne. Kakšne so vaše? :)
Namreč moji sodelavci se odpravljajo na izlet po prekmurji, saj bi si radi poglednili "prekmurske znamenitosti". Predlagal san njin ogled orhidej, rutunde, Marofa v Mačkovcaj,... zdaj bi pa samo še prenočišče nucali za den ali dva.
Hvala vam že v naprej!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tadej Kreft

Kot vedno se tudi tokrat obračam na vas :) Pač več glav več ve.
Skratka, mene zanima kje v Prekmurji bi se dalo prespati za recimo 25 lidij + da bi mogoče še bil kakšen prostor za kak žur (recimo one man band ali pa dj)? Kakšne terme ne pridejo v poštev. Kolegica mi je že nekaj omenjala Ajdo, Čardo,.... ampak so izkušnje lidi različne. Kakšne so vaše? :)
Namreč moji sodelavci se odpravljajo na izlet po prekmurji, saj bi si radi poglednili "prekmurske znamenitosti". Predlagal san njin ogled orhidej, rutunde, Marofa v Mačkovcaj,... zdaj bi pa samo še prenočišče nucali za den ali dva.
Hvala vam že v naprej!

Miha Fišer

Kolikor mi je znano je Tremel povečal kapacitete (http://www.kmetija-tremel.si/). Sicer na stani piše 19 oseb. Nevem, če je to podatek pred povečanjem kapacitet ali je to podatek še od prej. Vsekakor se je vredno pozanimati.
LP, M.

KRT

Veckrat organiziram kake take skupine, pa imam navado da jih namestim v hotel Diano, kjer se tudi dobimo. Potem pa gremo s kombijem ali mini busom na turo po takšnih in drugačnih znamenitostih. Ko popadajo dol jih pripeljem nazaj v MS, omagani gredo spat, ostali pa po turneji po soboških lokalih.  Prenočišče v MS ti da možnost, da se tekom noči lahko vsak umkne spat kdaj mu zapaše, drugo jutro pa se tudi lahko malo muvajo po kavah in opazujejo lokalce na delu. Ko vsi pridejo k sebi pa en sprehod po mestu in še malo pokažeš Soboške atrakcije.

janja žalik jerebič

tudi jes priporočam Diano... lokacija je res taka, ka lejko ideš peški po soboti či si še nej zmantrani... pa tudi prostor za privateparty majo tuj či se zmeniš...v istoj stavbi pa majo povrh vsega še savne in bazen, za sladokusce pa odlično slaščičarno... in seveda je od tan nej deleč nikan na goričko ali pa v dobrovnik k orhidejan, ali še kama inan..

mihael ljuboja

Pozdravljeni!
Priporočam prenočišče  Bagari na letališču.Je dober ambient, hrana je super,vse je čisto, novo, urejeno, za žur je tudi dovolj prostora, Aero klub pa nudi tudi panoramske polete.
Resnično priporočam, da se še dobit skupinski popust!!!

Tadej Kreft

Hvala za vaša priporočila. Jih bom posredoval naprej svojemu šefu :) 

astrus1

Iščem prenočišče v okolici Lendavskih term. Lp Ana

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet