Predsednik

|

Bi dr Milan Zver bil dober predsednk R Slovenije?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Daddy Cool

V Sloveniji v volitvah nikoli ne volimo za nekoga, ker bi bil dober ampak ker je najmanj slab.

marianne1789

Dober? hja nvn glede na to, ka je nekši podrepnik oz. pač takši janšov mutibarič... Predsednik bi za moje pojme mogo biti strankarsko neodvisen, isto kak policaji pa vojska, zavolo objektivnih razlogov.
Mene je g. predsednik Milan Turk izjemno preseneto in prepričo. Je izjemen diplomat in je precej poznane na mednarodnon (diplomatskon) parkete. S toga vidika je za predsednika edini primeren kandidat.

Ge mo obkrožo Turka.

Marko Kepe

Če obkrožiš turčina se spomni na to ka je bil PROTI tomi ka se Slovenija odcepi od jugoslavije....

zoran veren

neven zakoj trbej vsake 4 lejta voliti predsednika države. če je nekša prepoznavna ikona države, je naj celi čas. pa što koli je ali de.. menjati ga edino če kiksa. (moje mišljenje)

Plemeniti

genius v bistvu se predsednika voli na 5 let, ne na 4. Če bi se pa šlo na število kiksov, bi Turčeka mogli zamenjati že pred časom.

Spy

Volo mo Pahora. Türk je za mene hinavec. Moje mnenje.

- -

Volil bom seveda Mirana Zvera... Türka niti pod slučajno. V drugem krogu, če ne bo Zvera seveda Pahorja.

Sicer pa do sedaj nismo imeli nekega predsednika, katerega bi tujina ravno spoštovala. Vedno komunjarje... še malo, pa bomo na ravni Belorusije, ker njihovega predsednika več ali manj nihče noče ne videti in ne slišati...

Kakšen neki diplomat pa je Türk? A veste, čemu ga je Kofi Anan poslal domov iz New Yorka? Tudi tam je bil baje zapravljiv in povzpetniški...

I OWN YOUR MOM

marianne1789,
prvi pa drujgi odstavek sta ti kontradiktorna.
(turk je čist lejvi ...)
neopredeljeni bi bil npr. hanžek ali nešče, nej pa face, kere gledaš že 20 lejt iste ...

marianne1789

predsednik more mete nekšo politično stališče (zgodovina, smer razvoja, itd.). ge san gučo o strankarskoj opredeljenosti takka kontradiktornosti nega čista nikše. In ge san turka gledo zadnja 4 lejta, vače pa je njegov položaj biu marsikerome slovenci neznane.

in ka si že hanžeka omejno, si pluno sebi v skledo, ka sta si po stališčaj (pravice delavcov, lidi, ipd.) in delovanje (človekove pravice) preceej podobna, soo...

ge man argumente in razloge, zato ka mo volo g. Turka, z ''nasprotne'' strani san nej čiu niti enoga. voliti za nekoga, ka je of en drujgi kao slabši je debilno.

pri mene je ''argument''; on je boukši zatou, ka je 2. slabši nikdar nej meu teže (in v debati nemo praktično nikše).

takka ja, zakoj je pahor, zver ali pa kožar najboukša izbira?

Direktna Direktna

@marianne1789
Tij boš volo predsednika keri te je fejst prepričal, pa nanč ne vejš kak njemi je ime? Volo bi namreč Milana Turka? 

marianne1789

haha zgleda ka prišlo do kratkoga stika v enon od režnjov xD

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet