Prazne obljube s.p.-jevcev - pridem, pridem
Se van je že zgoudilo, ka ste si na dom naroučili majstra, keri van je obečavo ka "prijden", "prijden", pa prijde z dvo, tri tedensko zamudo ali pa sploj ne prijde??
Kakše so pravice stranke?
Komentarji
Se nam je, ja. Na konci je tak, da ti njega rabiš ne pa on tebe tak da se kar sprijazni stem. Konkurenca pa takšne težave hitro reši.
Ja teško je kar koli naprafti. Ka bi zno za kakše pravice?? Ne ven. Samo z izmenjavo informacij leko kaj dosegneš. Guči se ka je eden takših Janez Sever za popravlat gospodinjske aparate. Tak da ja, kar h konkurenci.
To sem tudi jaz že doživela - skoraj tak scenarij, kot v tisti reklami za Calgon. Sobota zjutraj je in stroj se je pokvaril :)
No, skratka, poklicali smo serviserja, ki je obljubil, da pride še isti dan. Od njega ne duha, ne sluha. Potem spet v ponedeljek, torek, sredo in tako naprej. Na koncu mi je sodelavka dala številko od enega, ki dela na črno, pa nam je še isti dan prišel zrihtat.
Razumem, da imajo gužvo in da ne morejo priti takoj, ko jih nekdo rabi, ampak potem naj vsaj bodo toliko pošteni, pa povejo, da danes pač ne morejo, ker imajo gužvo in da bodo prišli jutri. Poleg tega pa, če imajo toliko dela, ni res, da se jim ne bi splačalo vzeti še nekoga, magari prek študentskega servisa, da bi delal za njih. Še vedno lahko delovno razmerje prekinejo, če ne bo dovolj dela.
uf, se je že zgodilo, ampak jaz se preveč s tem ne obremenjujem, ker dejansko on izgubi tisti "denar" in naslednjo sekundo že kličem drugega, kateri je ponavadi bolj zaupanja vreden, se drži dogovora, pa še srečen je, da je kaj zaslužil ;)
Ja in če nega drujgoga? So kakše pravice , pravice potrošnika, za kere nevejmo? Ali pa se pač enostavno lejko obrišeš pod nos. Tinka78 se čista strinjan s tebof...Naj te ne obljubljajo in enostavno povejo ka nemrejo, ka ne sfolgajo, ka nemajo časa, pa naj dajo številko od keroga drujgoga...he he od konkurence.
vedno je drugi!:)
Vej kda trbej račun delati z njim te nikoli ne zamujajo :)
Je pa res smotano, celo ko si človek dopust vzame in ga čaka in čaka, njega pa od nikoder.
Ja mij že eno leto čakamo majstra za pokrivanje streje z območja Goričkoga ( vas B.......). Prejšnje keden smo pa mele Graja z markastoga, pa nan je v roke 7 dnij že poslo predračun.
Nti na telefon se več ne oglaša.
ja tudi meni čakam že več mesecev.sploh pa jih ne razumem delavcam tarnajo ko je plača da ni denarja ko jih pokličeš jim kot kaže ni za delo zgovarjajo se na vse načine in res ti ne povejo oprosti ne morem,tarnajo po medijah kako slabo jim gre posel da ne morejo preživeti itd..a reklamirajo se kot da so najbolši naj naj naj ali da bi malo se potrudili ko je delo to pa ne...nevem najboljše če jih kar imenovali in potem naj se zamislijo ali ne vem obnašajo se kot bi jim to bila pokora ........
jaz pravim glede strehe tak,,,če enim ni za delo pokliči druge!!!!Če še rabite storitvo kontaktiraj na zs ,,pokličem šefa,,pridemo izmerimo,,napiše predračun,,če je interes pridemo in naredimo!!!Mamo izkušnje!!
Da ne boste rabili čakat eno leto, da vam hiša nateka!!
Staršema so pred kratkim delali ograho na stopnišču, vs ebi moglo biti v par dnevih gotovo, tudi z enim majhnim nadstreškom, pa je vse skupaj trajao mesec in pol?Tu nekje.Katastrofa, jaz bi jih poklical in jim naročil, da naj lepo razstavijo kar so zmontirali in mi naj samo brišejo.Zelo, zelo neodgovorno.Pa, če nisi sposoben delati toliko, kot imaš naročil, ne bodo škrt in si nabavi še enega delavca, morda dva, če pa nimaš denarja zanju pa sprejemaj toliko naročil, kot si jih sposoben izpeljat.
Se van je že zgoudilo, ka ste si na dom naroučili majstra, keri van je obečavo ka "prijden", "prijden", pa prijde z dvo, tri tedensko zamudo ali pa sploj ne prijde??
Kakše so pravice stranke?