Praksa za študenta informacijskih tehnologij (informatika)
Mene pa zanima kje vse ima študent visokošolskega strokovnega programa informatike v Murski Soboti (Lendava - MS) možnost opravljanja prakse.
Zanima me predvsem programiranje (c++, ali php - mysql).
Sploh imamo kakšna podjetja v naši regiji, ki omogočajo razvoj mladim potencialnim kadrom?
Komentarji
maš frontlab, creativ al ka so, pa še nekšo podjetje je tan abacus al nekak tak, Hakl, .. pa še se najde kaj samo se ne spomnin zaj vse :)
chili: probaj pri avtorih strani, na kero si to objavo ;)
dr. gila, ti se hecaš? hahaha
aja, ovak pa predlagan Kapion! za prave užitkarske podvige ;)
modri jaznez, man občutek, ka maš že nekše sočne izkušnje s kapionon :)))
kda san ge nazadnje gledo je bilo kar nekaj prosteh delovnih mest za visokošolske programere. možno ka se to tude spremenilo.
večji problem je kak se naj univerzitetni študent omenjene smeri najde v prekmurje službo. ale de san začo svoje podjetje ale de se pa sprijazno z slabšim delovnem meston za kakšoga kole programera... mislin ka je tak za večino uninv dipl študentov tehničneh smeri. se sploj ne čudin zakoj je vse večji brain drain...
Mene pa zanima kje vse ima študent visokošolskega strokovnega programa informatike v Murski Soboti (Lendava - MS) možnost opravljanja prakse.
Zanima me predvsem programiranje (c++, ali php - mysql).
Sploh imamo kakšna podjetja v naši regiji, ki omogočajo razvoj mladim potencialnim kadrom?