POPRAVILO KOLESA
Imam otroško kolo za popraviti. Potrebno bi bilo menjati zračnice in malo ga nastaviti. Kateri servis mi priporočate?
Komentarji
Pokliči 040 123 210 nimaš kaj sfaliti ... pa še za ostalo ponudbo povprašaj... izdelujejo kolesa po meri, servisirajo, barvajo, ..... ipd :)
...če je že glih "kolesarska" tema.
Kje se, da kupiti v Pomurji kvalitetna kolesa? Hervis ne pride v poštev - tiste bicikline leko odavlejo oni na tržnici. Rabil bi specializirano trgovino, kje ti glede na tvojo višino/težo priporočajo okvir, potem glede na teren kje se boš vozil, da ti svetujejo tip kolesa, itd.
robin hood
probaj v freerider, na kroški ulici pri sašoji
S kaksnim bike centrom ali freeriderjem verjetno nemres zgresiti. Drzi se prodajalcev, ki izhajajo iz kolesarskih vod.
Če bi ščela sama menjati, te nebi spitavala tu na keri servis naj ide. Se ti ne zdi?
Moj predlog je, ka probaš med kolegi najti kakšnega malo bole resnoga rekreativnega kolesara, ker si te dostikrat takšne osnovne stvari sami rihtajo, pa ga prosiš, če ti menja pa malo naštela. De te prišlo dosti ceneje na konci, pa dobro de napravleno.
Link je samo delno off-topic, in to zato ka je zadosti odgovorov že dobila, ge san pa ponujdo svetovno alternativo! Neverjetno, ali si lejko misliš - to lejko napraviš tudi san!
Prvič nevejš, napraviš kaj narobe, delaš zato 15 min. duže, nakar naslednjič stvar obvladaš san in napraviš to rutinsko v max. 10-ih minutaj. Telko placa ma sakši, pa škeri isto. Apelejro san samo na to ... pa če ti misliš, ka je pač kul ka je vse v keši pa magari se ide za 10 min. dela ... tvoja izbira.
Kak se časi spreminjajo - naš dedek je komaj čako, ka je tou lejko fküper z nami delo...
freerider!
Freerider ... absolutno!
šur freerider eetak či ščejš domov z biciklon prinesti še kilo bullshita :D
Imam otroško kolo za popraviti. Potrebno bi bilo menjati zračnice in malo ga nastaviti. Kateri servis mi priporočate?