Popravilo GSM telefonov
Ali veste za koga, ki še popravlja GSM telefone? Lahko posameznik ali podjetje. Imam 2 Sony Ericsson telefona. V STM na Slomškovi so mi rekli, da nimajo rezervnih delov zanju, klicali so še nekega g. Trajbara - isto. Hvala za nasvet.
Komentarji
Prek avtobusne postaje, oziroma polek slaščičarne maš Lacija, tan probaj..........
rokec77-----Laci je STM na Slomškovi .
Poslji mi v zs. kaj je narobe in kaksna telefona mas. Vse se da dobite!
Nesi k prevarantu Laciju pa se ju zagotovo rešiš, ker ju nikoli več ne boš videl, kot jaz ne svojega! Pravi, da čaka na nove dele, ampak to traja že pol leta njegov potrčko pa da ga je prodal ...Lahko ti pa uredi še marsikateri dober posel saj po tem je znan
Hm, jaz imam očitno težave z Nokiino (E52) programsko opremo in bi se splačalo nesti h komu od naštetih (ali, če še obstaja kaka opcija)? Na prodajnem mestu se je prodajalec nekaj trudil in skušal, pa nič.
Na servisu so mi rešili eno težavo - menjali matično ploščo. Potem se ni več prilegala SD kartica- sem še to osebno stopil do tja in so mi menjali. Zdaj, pa mi je vse skupaj že malo bedasto, da bi spet tja pošiljal in čakal, ker se ne mislim, zajeb**** z nadomestnim tel., zdaj, ko mobilca v bistvu nujno potrebujem.
Manhunter - bi se spoznal na to? ZS...
Zdravo, kontaktirajte me pod ZS ali na GSM 070297990 , deli možni dobavljivi tudi v MS oz tudi servis, Lp
No, potem pa nisem edina, ki ima slabe izkušnje z Lacijem. rgsm.si in manhunter, dobita ZS.
Hvala!
Ali veste za koga, ki še popravlja GSM telefone? Lahko posameznik ali podjetje. Imam 2 Sony Ericsson telefona. V STM na Slomškovi so mi rekli, da nimajo rezervnih delov zanju, klicali so še nekega g. Trajbara - isto. Hvala za nasvet.