Popotovanje po Egiptu

|

Za vse kateri ste že bili v Egiptu. Malo me zanima kaksne so vaše izkušnje? Zadovolni in ali bi se odločili drugače?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
talicc

Za vse kateri ste že bili v Egiptu. Malo me zanima kaksne so vaše izkušnje? Zadovolni in ali bi se odločili drugače?

Goran Titan

preci zanimivo je, če te zanima zgodovina :) je pa glede hrane bole tak.. odvisno kama ideš..

mmm Kkk

Prednosti: Morje čudovito, ribe vseh barv plavajo okoli tebe, plaža enkratna, ležalniki, senčniki, potapljanje, možnost različnih izletov. 
Slabosti: hrana drugačnega okusa, nekateri imeli želodčne težave in vročina, vročina.
Gre se za to kaj je nekomu pomembno, jaz uživam v dobri hrani, potapljanje ni za mene. Se je pa splačalo iti tja zaradi morja, ki je res čudovito. Verjetno pa več nikoli ne bom šla:)

>

san šla v cairo...hrana super, hotel za 3 zvezdice odličen, ljudje prijazni, po mestu se gibala tudi z tramvajom - ljudje prijazni, kjerkoli kupuješ, moreš biti pripravljen barantati, drugače preplačaš 3x-no, sama organizacija je bila super, edino se mi glih ni zdelo fajn, da so za ogled muzeja imeli malo več kot pol ure, jaz sem izbrala en dan - ko je ostala skupina šla ogledat bazar, in na svojo roko šla v muzej, kjer sem prebila več kot tri ure, pa še takrat nisem uspela pogledati vsega. Nebi se odločila drugače, ravno nasprotno, še bi se vrnila, že zaradi tega, ker je ostalo še veliko neraziskanega. O turističnih krajih ob rdečem morju ne morem govorit, ker me to ne zanima, glede zgodovine in ogledov znamenitosti pa je enkratno doživetje.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet