Pomurski oslanci

|

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
- -

Glavno je, da ni nikjer zraven kakšnega totalnega genija od SDS-a.

Se itak niti ne zavedajo, kaj delajo narobe, ne dojemajo glede na volilni rezultat, da so višek kar se tiče soboške politike. Mojega glasu ne bodo dobili nikoli niti pomotoma.

kviki

Danes se lahko izkažejo. Večina jih kot predsednika DZ podpira Pahorja in so to tudi javno napovedali, le Ficko že na pol pod mizo leži. Na začetku je bilo prisotnih le 89 poslancev, tako da zaradi svoje opitosti od Jankovićeve zmage niti glasovati ni zmogel. Kar smo izvolili, imamo.

- -

Danes bodo težko izvolili predsednika... prav zaradi Jankovićeve zaletavosti...
Torej SDS ne glasuje (po mojem prav, naj si t. i. drek spucajo komunisti sami), Jankovičevi pa podprejo svojo kandidatko. Vsi ostali Pahorja. Kakor koli se sešteva, noben ne more dobiti 46 glasov, ane?

- -

Dobro sem napovedal, dvakrat čisto enak rezultat. In verjetno še v tretje, če kateri od kandidatov ne odstopi, ali pa SDS vseeno glasuje. V tem primeru bo Pahor najverjetneje predsednik Državnega zbora.

Evo, imamo kar imamo in smo izvolili. V Soboti celo komuniste, kar ni prvič. Sicer Sobočance rezumem, gre nam izredno dobro, brezposelnosti skoraj ni, mesto je v razcvetu in še kaj. Ej, smo bumbarji na kubik!

BuLsHiT

idi se rajsi z biciklinon vozit ka si majkemi ze dosaden kak drek s komunitisti.  

- -

Odjebi, smo v demokraciji in ti meni ne moreš zapovedovati, kaj bom delal... se razumeva?

Sicer pa je zadeva dobila kar zanimivo nadaljevanje: Pahor je od kandidature odstopil, prijavil pa se je Virant, kateri ima tudi podporo SDS-a. Bo izvoljen? Če bo matematika normalna, potem bi moral dobiti okrog 50 glasov (SD bo podprla Jankovićevo kandidatko).

Izgleda, da vseeno komunist /ka ne bo vodil/a Državnega zbora!

BuLsHiT

pa jebote kretencina nesposobna ge tij vidis kakse komuniste jebote. 

- -

Če si politično nepismen, ti jaz na žalost ne morem pomagati. O tem več ne debatiram s tabo.

No, Viranta so izvolili s 52 glasovi proti 28... Itak bo predsednik samo do podpisa koalicijske pogodbe... kaj bomo dobili takrat, bomo videli.

Zdaj so pogajanja Jankoviću še dodatno otežena... vsi komentarji na televiziji grejo v to smer in kritiko, da je dokaj nesposoben politik. Da to ni podjetje oz. Mercator, ampak politika in država.

Landini

Se popolnoma strinjam, človek je lahko fantastičen trgovec, ampak državna politika ga je že prvi dan povozila. Ne samo njega, celotno poslansko skupino. Möderndorfer in Jakič poskušata parirati ostalim starim izkušenim mačkom, pa jima to uhaja iz rok. Joj, kako se zdaj jočejo Župevčeva, Brunskoletova in Zanoškar. Kar se pa tiče Pahorja, pa sem popolnoma na njegovi strani. On v koalicijo ne sme, ker bo Jankovič popolnoma uničil levico in s tem tudi stranko SD. Ne vem, kaj je Jankovič obljubil SD-jevim poslancem. On je res popolni totalitarec. To mu je mogoče uspevalo v dobro stoječi trgovski verigi, v politiki pa tako ne gre. 
Sam menim, da ta vlada, če jo bo vodil Janković ne bo dočakala konca mandata. Mogoče pa nas res čaka vladna koalicija, ki je izvolila predsednika DZ-ja. Bo še zelo zanimivo. 
 Če pa bo res Janković vodil vlado. Bodo pa na mesto predsednika DZ- ja izvolili Karla Erjavca. Virant bo pa prevzel javno upravo, oziroma ministrstvo, ki bo ta del pokrivalo.

Spy

Daj slavko boj faca pa odpri še deset istih tem!! Može???

Spy

San pričakoval tovrstni, neargumenterani, za tebe značilni odgovor :)

Pa vseeno bi te še enok proso ka mi odgovoriš: Zakoj si odpro dve identični temi??

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet