POMOČ-sony Bravia+HDMI kabel
Prosim za nasvet oziroma za pomoč. Pred kratkim se nabavil LCD Sony - a (Full HD 1080 p). Ker pa imam optiko 20/20 sem si pravtako nabavil HDMI kabel. Sprva sem kupil No NAme HDMI kabel za 10 €. Sprva je deloval ok ( kake 3 ure ) nato je tv izgubil povezavo ( TV je izpisal le HDMI . Če se preklopil na scart je TV prikazoval normalno povezavo. Nato sem kupil VIVANCO kabel ( ki je pozlačen in dražji )Tudi ta je deloval Ok vendar, pravtako kake 4 ure, nato se napaka ponovila. Kabel je dolg 1,5 m, torej dolžina ne more biti kriva. Tisti noname kabel sem pa priklopil na XBOX 360 in ne prekinja, deluje torej normalno. Kaj bi lahko bil problem? Hvala za odgovor
Komentarji
najboljše ka ideš do prodajalca in de ti razložo...pred kratkin san isto tv kujpila in mi neka nej jasno bilou pa san se obrnila na prodajalce keri so mi zadevo lipou razložili...no trenutno meni vse fajn deluje...
maxxx
Pokliči na Siol, da ti nadgradijo Sagem komunikator.
hm.. pa zakoj te zaj tou nucaš ? xbox360? ali siol-sagem komunikator?
za komunikator, na xbox-u deluje. Hvala za pomoč
Nika se ne sekeraj, to je kriv SIOL komunikator! Pri mene je isto sranje! Prek računalnika dela HDMI bp. Kda pa priklopen SIOL, pa mi za en čas napiše "ni signala" (kak Philips, tak LG). Pa san zvao na siol, pa se ov smijal, pa mi pravo, ka naj nesen kabel ta kak san kupo, ka njihova oprema deluje bp. Pa san resan neso nazaj, pa se je prodajalec smijao v Big Bange, pa pravo, ka san nej edine, ka je tak nazaj prišo. Tak, ka škoda se trgate za to! Poleg toga pa man občutek, ka je na scart bokša slika, kak na hdmi (v ton čase ka je delalo). Siol tude to kipuvle na kile (komunikatore), tak ka se ne sekeraj!
Prosim za nasvet oziroma za pomoč. Pred kratkim se nabavil LCD Sony - a (Full HD 1080 p). Ker pa imam optiko 20/20 sem si pravtako nabavil HDMI kabel. Sprva sem kupil No NAme HDMI kabel za 10 €. Sprva je deloval ok ( kake 3 ure ) nato je tv izgubil povezavo ( TV je izpisal le HDMI . Če se preklopil na scart je TV prikazoval normalno povezavo. Nato sem kupil VIVANCO kabel ( ki je pozlačen in dražji )Tudi ta je deloval Ok vendar, pravtako kake 4 ure, nato se napaka ponovila. Kabel je dolg 1,5 m, torej dolžina ne more biti kriva. Tisti noname kabel sem pa priklopil na XBOX 360 in ne prekinja, deluje torej normalno. Kaj bi lahko bil problem? Hvala za odgovor