Pomoč deci
pozdrav,
doma se mi je nabralo puno materiala: svinčnike, flomastre, ravnila, šestila, markere itn. Rad bi podaril to nekšoj dece/družine, kera si tej stvari težko privošče. Raznim organizacijam ne zavupan, zato bi bil vesele, če što pozna kakšo takšo familijo z malo deco, keri nebe bilo nerodno sprejete "darila" in bi tak vsaj malo razveselo deco. Za diskretnost prosin pišite prejk PM. Fala
Komentarji
čriček, fala za link, a bi se rad osredotočo na prekmurje (okolica MS) + na tisto družino, kere nemajo PC/interneta.
Na csd ms imajo te podatke pa ti bodo najbolj znali pomagati.
Na Unicredit d.d. zbirajo različne igrače ki jih otroci ne potrebujejo in jih nato podarijo Zvezi prijateljev mladine v M.Soboti ki nato te igrače razdeli tistim najbolj potrebnim. Igrače vsekakor ostanejo našim (pomurskim) otrokom.
V foaeju je nastavljen rdeč zbiralnik v katerega se lahko odložijo igrače.
To sem tudi jaz večkrat že razmišljala. Razni rdeči križi in podobno se nikoli niso ravno preveč izkazali. Pred par tedni je Leo klub v BTCju zbirai igrače in otroške potrebščine. Sigurno te bodo znali napotiti na pravi naslov, če slučajno več ne zbirajo.
It's good to give. It makes people happy...
pozdrav,
doma se mi je nabralo puno materiala: svinčnike, flomastre, ravnila, šestila, markere itn. Rad bi podaril to nekšoj dece/družine, kera si tej stvari težko privošče. Raznim organizacijam ne zavupan, zato bi bil vesele, če što pozna kakšo takšo familijo z malo deco, keri nebe bilo nerodno sprejete "darila" in bi tak vsaj malo razveselo deco. Za diskretnost prosin pišite prejk PM. Fala