Pokanje za novo leto
Lepo pozdravleni!
Vsako leto se praznovanja na proston bole bojin. Zdi se mi kak če bi se petarde vse povprejk metale. Ka se mi je to leto zgodilo:
Šao san z družinof ob 11 vn, pa mi je petarda pri müleri direkt pod nogej prletejla. Imate podobne izkušnje?
LP!
Komentarji
Osebno neman nikaj proti pokanju, ko je seveda le-to razumno in na varen način izvedeno...
Po mojem se nede nikaj zgodilo, dokler resno nedo začali vse po vrsti kaznovati oz. postavijo "big brother" nadzor in do kaznovali vse kateri te stvarij kršijo.
Namren razumeti, kak so eni neodgovorni in mečejo peterde v množico... nevem, če se ti ne zavedajo, ka se običajno zmes najdejo še mali otroci, pri kerih lejko še večje posledice nastanejo.
Stopi do mularije pa sakšoga ekstra za vujo vdrapni ka njemi 3 krat zacinka pa je.
ka si nauri. komaj zaj je k sebi prišo
mah.... lani se mi zdelo več metanja v centri oz pred mulleron (ge smo lani stali) kak letos... oziroma smo bili zaj pri šanki pri zvejzdi ge pa niti ena petarda nej priletela.. taka... vrli so bili...
Saj je vse vredi samo dosta lidi senilnost jebe, pozabijo ka so delali kda so mali bili, zaj pa nemajo nj več volje, nej moči, interesa... Tistih par dni se pa ja lejko zdrži!!! Mi v našoj preljuboj Sloveniji pa moremo seveda najbole čedni biti, v Avstriji se petarde lejko brez problema odavlejo, mi pa moremo čedni biti!! Moremo pokazate vraga ovin "balkancan" !
Kanonijada med silvestrovanjon (se posebej tista prava, organizirana) me ne moti prevec, me pa motijo imbecili, keri ze mejsec dnij prle zacajo z vecernin pokanjon, med katerin - po vsej verjetnosti - se vnicavlejo tujo lastnino v obliki kosev ipd.
Takse pizdune bi pa z veseljon napoko, ciglij san (naceloma) prouti korporalni kazni.
Te petarde so čisto brez vezne, ampak na srečo jih je vsako leto manj in vsako leto se pozneje začne pokat, vsaj pri nas. Če je to neko praznovanje, da pokajo vse okoli kot da je nastopila 3. svetovna vojna?! Ne rečem ognjemt, tam je vsaj kaj za videt, ne pa to sranje od eksplozij, da človek še gluh rata, poleg tega plašijo živali in majhne otroke in še taki telebani so nekateri, da se ne zavedajo, kakšna nesreča se lahko zgodi s to nadlogo.
no če smo že pri plašenji živali, se one isto plašijo ognjemeta kak petard :D Dvomin ka je eni veverci jako fajn gledati kak se ognjena palma dela nad njenof drejvov :)
Hehe zmagovalen komentar Fingerling! Pa še res je...
Mene pa moti to neprestano zvonenje na cerkvah(če smo pikolovski)... Saj ne!! Ali vseeno, če ne de petard naj zvunce tude izključijo s principa!!
V bistve san nej niti ene petarde vrgo, samo mi v toj našoj preljuboj Sloveniji moremo najbole čedni skaos bite, zatao pa amo takše zakone. Če kome ne paše naj si ove oneje za vuja kujpe za teh par dni pa doma ostane. Narod kak je starejši lekar resno bole naore grata. Prle tao ka je san delo bi deci fčasok prepovedo... glupost... Avstrija malo bole razvita država pa petarde lejko odavlejo. Mislen ka san tu prešto ka sonekoga za 50 petard kaznili, tisto petardo bi policaji v rit porino...
Kul, te pa se podaj naslov, ka drujgo leto vandale proti vasin koson za smetij napotimo. Lp
hehehehe. Vandali prej, pa korporalne kazni, se vijde ka maš preveč časa za mudrijo tirate...
dbohar, to ti je že preveč za razmiti lekar, ka se moreš na besede obejšati. en post nazaj si gučo, kak so lidge štenkasti, ti se pa obreguvleš ob prvo besedo, kero najdeš. pff.. razliko med pokanjon pa razfukanjon privatnoga koša pa tuj nemreš razmiti, a?
Razmin razmin ali ponavadi tao deca takšin petarde nastavlajo keri si tao dobesedno iščejo....
Se strinjam, da se živali bojijo vsakega pokanja, pripomnila sem le, da so mi kljub vseu ljubše rakete, če že kaj, kot pa petarde, vsekakor pa ne bi pogrešala ne enih in ne drugih.
Lepo pozdravleni!
Vsako leto se praznovanja na proston bole bojin. Zdi se mi kak če bi se petarde vse povprejk metale. Ka se mi je to leto zgodilo:
Šao san z družinof ob 11 vn, pa mi je petarda pri müleri direkt pod nogej prletejla. Imate podobne izkušnje?
LP!