Poceni sobica za eno noč
Moja kolegica nema nige placa ka be se cartala s svojen nege.Pa me zanima če kaj znate ge so kakšne sobe pocene v naše okolice?
Komentarji
purpl- malo iznajdlivoste be te v tej lejtaj nej škaudelo,.....
vaček pa maš motel čarda, hotel zvezda,dijana,...20€ na noč z zajtrkon vred, ,.....hihihih
Jaz man fajne plac za tej zadeve.Pa ne nucan sobic pa podobno zatu neven ;)
1. avto
2. šuma
3. ?????
4. profit
jocker, ka njemi bedarije predlagaš če človek išče sobo???
V čardi in zvezdi maš nočitev z zajtrkom 26,00.
Dvomim, da ge koli dobiš dosta ceneje dnevni počitek.
Na Cankovi v Ajdi so imeli popoldanski počitek, cene pa ne vem.
Nočitev z zajtrkom je pa 23 eur.
San ti najšo še eno ceneje.
CENIK STORITEV DIJAŠKEGA DOMA MURSKA SOBOTA:
- velja od 01. 10. 2009
NOČITEV: 15,99 EUR
NOČITEV + ZAJTRK: 17,99 EUR
Informacije pa lahko dobite tudi po telefonu vsak delavnik med 07.00-15.00 uro (02/530-03-10).
Či pa sta malo ekshibicionista, pa vama verjetno še keri šenki da, či lejko coj ... gleda. :)
Pa ka sta bredomca? ali pa mladoletniva?Za dobro ljubav trbe meti dobre pogoje . Sicer pa tak na brzinsko če je sila .. ja vrag vido ka bi si nej placa najšla , pa rajši nemo dale.
UNA je z Marsa, pa je logično brezdomka, domov je pa tuj nemre pelati. Ka bi si pa doma mislili, či bi pripelo nezemljanko ... :D
Naj jima bo toplo pa ge šteč ta se l j u b i l a .
Chevapcic Himself
Za dobro ljubav trbe meti dobre pogoje
.. no ja .. upam, da tole glih ne drži, vsaj kar se "materialnih" pogojev tiče, saj navsezadnje gre za "potrošni" material, mišljeno na pogoje kajpak .. no, tau je idealistično povejdano, realnost znamo kak je ..
.. ale tu pa si zmago .. --> .. sicer pa tak na brzinsko če je sila .. ja vrag vido ka bi si nej placa najšla ..
Jaja čevap , pa če je tuj tak mrzlo ka škriple pod nogami, oz m.. nogami.
@čriček
V mrazu glih ni neki štos to počet, je že bolje najet sobo.
AnaLiza-- Što sproba tisti zna ...
@čriček
Very funny!
v parke na klopce ka pa te :D
Moja kolegica nema nige placa ka be se cartala s svojen nege.Pa me zanima če kaj znate ge so kakšne sobe pocene v naše okolice?