Počasno delovanje spletne strani in številne napake

|

Pozdravljeni! Ugotavljan ka sobotainfo.com iz dneva v den dela počasneje. Že osnovno nalaganje spletne strani traja približno 2-3 sekunde, največji problemi so pa v galerijah, ki so precej počasne in dostikrat zmrznejo. Pogosto se pojavlja napaka

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Db_Adapter_Exception' with message 'SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)' in /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php:143 Stack trace: #0 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(767): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect() #1 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(837): Zend_Db_Adapter_Abstract->quote('8', NULL) #2 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Select.php(895): Zend_Db_Adapter_Abstract->quoteInto('t.topic_id = ?', '8', NULL) #3 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Select.php(433): Zend_Db_Select->_where('t.topic_id = ?', '8', NULL, true) #4 /var/www/html/gostovanja/sobotainfo2008/sobotainfo_app/lib/My/Forum.php(435): Zend_Db_Select->where('t.topic_id = ?', '8') #5 /var/www/html/gostovanja/sobotainfo2008/sobotainfo_app/lib/Main.php(114): My_Forum->getTopicData('8') #6 /var/www/html/gostovanja/sobotainfo2008/sobotainfo_app/bootstrap.php(73): Main->setSiteTi in /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php on line 143

Drugače uporabljan optiko 20/20, preverjeno dela na toj hitrosti in z ostalimi spletnimi stranmi neman nobenih težav, saj se naložijo v par milisekundah. Neven dečki prvo bi pomoje mogli kakše bokše strežnik nabavite, ka bi folgo telko lidij hkrati? Malo drugi podajte mnenja

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Abbey Dawn

Pozdravljeni! Ugotavljan ka sobotainfo.com iz dneva v den dela počasneje. Že osnovno nalaganje spletne strani traja približno 2-3 sekunde, največji problemi so pa v galerijah, ki so precej počasne in dostikrat zmrznejo. Pogosto se pojavlja napaka

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Db_Adapter_Exception' with message 'SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)' in /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php:143 Stack trace: #0 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(767): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect() #1 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(837): Zend_Db_Adapter_Abstract->quote('8', NULL) #2 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Select.php(895): Zend_Db_Adapter_Abstract->quoteInto('t.topic_id = ?', '8', NULL) #3 /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Select.php(433): Zend_Db_Select->_where('t.topic_id = ?', '8', NULL, true) #4 /var/www/html/gostovanja/sobotainfo2008/sobotainfo_app/lib/My/Forum.php(435): Zend_Db_Select->where('t.topic_id = ?', '8') #5 /var/www/html/gostovanja/sobotainfo2008/sobotainfo_app/lib/Main.php(114): My_Forum->getTopicData('8') #6 /var/www/html/gostovanja/sobotainfo2008/sobotainfo_app/bootstrap.php(73): Main->setSiteTi in /var/www/html/gostovanja/zf/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php on line 143

Drugače uporabljan optiko 20/20, preverjeno dela na toj hitrosti in z ostalimi spletnimi stranmi neman nobenih težav, saj se naložijo v par milisekundah. Neven dečki prvo bi pomoje mogli kakše bokše strežnik nabavite, ka bi folgo telko lidij hkrati? Malo drugi podajte mnenja

čriček

Gnes je rejsan .čista katastrofa.dokler je nej teh oglasov bilo ka skos migajo ,je ajdi še nekak bilo ,več je toga na kupi pa se pozna .upam ka te čimprej to uredili.

Dani Smej

Gnes ma stran resno precej "prebavnih" motenj...

Glede galerije in počasnega nalaganja slik pa je že duže časa problem. Ne vem v čem je fora oz. če se ne da ta zadeva popraviti, ker je na ta račun spadnolo že nekaj kritik.

Abbey Dawn

Gledej galerij se spomnin ja, san že stare teme gledo nekaj. Ali na splošno opažan ka vse skup dela prepočasi... klikneš gumb ali link pa traja tan do 5+ sekund ka se odprej nekaj, no včasih menje.

Mile Z

Ja kaje problem, preobremenijtev, preveč nas je gori te pa šče rejsan te oglase gor napokajo te pa drugo nemreš čakati. Malo de trbelo posodobiti server nej samo reklame gor dejvati pa naj šrouta.

Profile picture for user Kiri Tadej Kirinčič

Tezava je v tem, da se je v zadnjem letu obseg dela precej povecal, ravno tako pa se je zelo povecal obisk. Posledica tega je preobremenitev serverja ob spicah. Delamo na odpravljanju tezav in upamo, da jih bomo v zelo bliznji prihodnosti tudi uspeli resiti.

-chaser-

Reklame tu nemajo nikše vejze z počasnen nalaganjon.

miic miic

pomoje je sds kriv, ka ma telko uporabniških računov (anton charming & co.)  :)))

Marx

miic

ges tudi mislim tak...

Preobremenili so server...

miic miic

haklavi? :)  ge man vači glede toga visko toleranco, ker san pač navajeni shajati z 1 mb linijo ale ka je pa preveč, je pač preveč. vupan samo ka do čim prlej zrihtali :)

ofels

Jaz sem pa mislil,da je kriv mojblink in utorrent, vsaj na mojem pc-ju..torej ni krivda pc...

Matjaž Gomboc

Da ednouk porscheja voziš se je fejst težko nazaj na fičeka navaditi. :)

Vesna Dolšak

Nič ne boste zamudili, če je treba sekundo ali dve počakat. Ta čas si pa kakšno zažvižgajte. Če znate?! 

Hašiš

Problem dugoga nalagnja so oglase, oglase se nalagajo iz externih povezav. In tej povezave so problem.

Burgola

ge bi samo dodal, da sobotainfo preko opera mini (prejk mobitela) strašno dugo odpera - čeprav vse ostale strani (rtvslo, ....) odpera normalno. to pa tan do polovice kaže statusbar, potem pa se zadeva praktično stavi....po večini pa se te pokaže slikca Oooops.
telko v znanje:)

5450

AnaLiza.. dokeč je sekunda, dve, je še okej... gda pa nuca 1 minuto ka odpre galerijo je pa adijo.

Vesna Dolšak

Ma ja, 5450 ... malo heca. Sicer pa poznam rešitev za to nadlogo. Ne odpiraj tega, pa bo mir.
Ne odpira ti minuto ali dve ... menda ja ne?!

5450

Ne odpiraj tega, pa bo mir. Zakoj se te sploj gor dejvle če nej za to, ka se gleda? Malo betežne rešitve maš ti ;)

Mafiozo

po moje pa reklame bremzajo... oz server od kejc pretakajo reklame (toboads)... ali ka je ... bar pri meni gda se stran nalaga se nalaga dugo od njih

Pablo Escobar

ehhhh kakšne reklame, SQL povezaf je preveč to je to, server overload...

Baron von Rumplin

majstri.. folk me gnjavi za oglas keroga san lani objavo na sobotainfo, in nemren te oglas odstraniti, najden ga pa lejko na googli... blagoslovljen bodi tisti keri naredi gumb odstrani oglas!

aja, pa gumb "Tvoji oglasi" bi tudi praf prišo

čriček

Že pred mesecami sem urednika ,na sobota ifo ,nekako prosil oz. opozoril sem na oglase ki se vlečejo že od marca lani,in so izgubili na aktualnosti ,da se jih odstrani ,ker imajo nekateri oglasi neomejen rok za oglaševanje.Ta rok bi trebalo omejiti na 30 dni ker vse ostalo je časovno povoženo .Vendar do danes ,kljub obljubi da se bo stanje v kratkem uredilo ,ni od tega nič,ter se oglasi lepo nabirajo .Opažam da je zadnje čase tudi precej oglasov ,ki bi spadali v komercijalne oglase ,kaj se bo uredilo v zvezi s tem?

Janez Kranjski

Še enkrat: Fx, Noscript in Adblock plus delajo čudeže (za tiste, kere oglasi ne zanimajo oz. so nej tak naivni, ka bi klikali saki banner, keri obečavle stran, ge se cedijta mejd ino mlejko). Seveda s ten posredno delamo škodo oglaševalcon in sami strani ali to je postranskoga pomena. :D

Baron von Rumplin

ka de što porihto te oglase ali trbej vdrejti v bazo pa moren sam zbrisati?
Ker me še vedno gnjavijo za te oglas... 

čriček

Kiri ,Tudi moji oglasi ,katerim je bila dodana slika so na GUGLI,sicer sam vido ka manjka opis ,oz pisani del vse ostalo pa je res.Sicer pa sem zastavil vprašanje že pred tem za ureditev oglasov ,vse je ostalo pri vaših obljubah,zadnje ćase opažam tudi podvojevanje oglasov,torej eden za drugim ,kaj in kdaj mislite določene zadeve popraviti ,oz.organizirati ?Pa še eno zadevo bi omenil ,ali bi se dal nekako urediti urednikov kotiček kamor bi se lahko naslavljale tekoče ,predvsem dnevne zadeve,na katere bi potem dobili tudi odgovor'.

seblogger

Pa vreme link van ne dela. Že ene 3 tedne kaže

Murska Sobota

21°C

Najbole pa me bolij, ka so tvoje slike v  galeriji spet poimenovane samo DSC!

Tomaž Benko

Odpira rejsan počasik..pa firefox zmrzne za 5 sekund na štarte...edijno na sobotainfo

miic miic

eden uporabnik je že v ''chati'' omeno problem. pri polovici slik ne vidim komentarjev pod sliko!  se še komi to dogaja???   prosim če zrihtate zadevo... fala :)

Niko1

Pomoć kredita po osobi u nevolji

Jeste li u potrebi za kredit? Želite li biti financijski stabilna? Ili želite proširiti svoje poslovanje? Nudimo poduzeća kredit auto kredit poslovni kredit osobni zajam i Božić kredit? smo dati kredit na vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2% trajnu udobnost koja je po dogovoru. Ova ponuda je otvoren za sve molimo Vas da nas kontaktirate putem našeg e-maila na: [email protected]

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet