Plezalna stena

|

Pozdravljeni
Zanima me , če obstaja kjer v Prekmurju umetna plezalna stena. Obstaja tudi kak osnovni tečaj kot je v MB?
Za informacije se vam lepo zahvaljujen!
lp Jery

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
jery

Pozdravljeni
Zanima me , če obstaja kjer v Prekmurju umetna plezalna stena. Obstaja tudi kak osnovni tečaj kot je v MB?
Za informacije se vam lepo zahvaljujen!
lp Jery

mislec

Človek bi ti zelo rad pomagal, ampak plezanje v ravenskem prekmurju? No ja če ti zadostuje nekaj osnovnega obišči OŠ 1.  Dvomim pa , da se najde kak inštruktor plezanja. Če se, se mu iskreno opravičujem in bom vesel, da imamo to možnost.

Joško Joras

Mogouče be lejko kaj napravele na ovon kamnolome v Sotine!!! Tou nebe belou božno

jr ink

Bom vprašal kar tu.

zanima me če se kdo ukvarja z plezanjem po pravih plezalnih stenah ?
ali če obstaja kaka skupina ?

Jaz nameravam začeti s plezanjem, ampak za začetek ne sam.

JanezPartyzan

Hey :) Ker se v kratkem selim v prleske konce nase kokoske, isto zanima tudi mene ... Obstaja v Ljutomeru ali Murski Soboti kaksna plezalna stena, kjer bi bilo mozno vsaj 2x tedensko trenirati?
Športna dvorana ŠIC Ljutomer sicer ima plezalno steno, ampak kot kaze ni nekega pravega interesa za njeno uporabo - ni videti da bi se izvajala kaksna organizirana vadba. Vsaj tako izgleda na prvi pogled (spletna stran). Cena najema pa je za mene izven dosega... V tem primeru bi se mi za trening skoraj bolj splacali narediti svojo stenco...

Šanji 1912

Oživljam temo z enakim vprašanjem. Nekaj sem zasledil na netu, so pa informacije o tem zelo skope.

Swifty

Plezanje je bilo več kot 10 let v Ljutomeru tedensko v šicu ampak mislim da ni več ali zaradi pomanjkanja zanimanja ali pa ker ni nobenega gi bi prevzel vodstvo. Priporočam novi Balvanski center klajmber v Mariboru, je na žalost najbližje ampak je super

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet