Plačilni nalog
naredila sem prekršek na javno površino sem po pomotoma odvrgla smeti .
smeti sem učistila ,ker me je inšpektorca obvestila in sve naredile zapisnik da so smeti pospravljene
po nekaj dneh sem pa dobila globo 500 e oziromas na polovico 250 e v roku 8 dne
sedaj me zanima ali sem mogoče koga ubila , povozila prevozila znak . vozila pijana
nisem bila privezana z pasom ? potem dobiš tako veliko kazen
ampak za smeti lepo vas prosim ,kje pa zivimo malo okrog pogledajmo smeti ležijo po celem mestu ali v gozdu pa nihče nikogar ne kaznuje
prosim za vase mnenje ali sem opravičeno dobila globo za pol plače 250 e ???? KAZEN MORA BIT AMPAK ZA TAKO VELIK ZNESEK ali pa očina tako zelo potrebuje ta denar hvala
Komentarji
Praf je tak. Ka bi gekoli odmetavali smetij. Ta je lofska, ka je bilo pomotoma. Zakoj si pa nej smetij pomotoma doma razsipala. Tau ka so se okoli smetij, je zavolo takšij kak si tij. Praf je, ka si dobijla kazen. Zaj več verjetno neš "pomotoma" gekoli odvrgla ...
Ma nemoj, POMOTOMA si odvrgla smeti, te si jih pa še UČISTILA, pa vseeno.... aj, aj!
Edino pravilno... Jaz nisem noben svetnik, vendar me pa to strašno moti... Sem šel na sprehod enkrat,pride *žaljiva vsebina je bila odstranjena* in v gozdu odlaga vreče smeti. Potrudil se je in pripeljal od daleč smeti v gozd, si misliš?? Zakaj ni na urejeno odlagališče mi ni jasno?
Vprašanje si pa napačno zastavila. Vprašanje je: kdaj bodo tako dosledno odgovarjali za svoje lopovščine tudi politiki, tajkuni, povezani, raznorazna govna, ki so pri koritu ??
Pa brez zamere...
"Odgovorna" se naj tudi vpraša, kaj bi bilo, če ne bi "pomotoma" njo odkrili, da je raztrosila smeti? Še sedaj bi verjetno bile tam in kazile okolico, morda celo kaj zastrupljale.
Dobila je še premilo kazen! Policija bi lahko veliko več kotrolirala voznike, kateri skozi okno odmetavajo plastenke, čike in še marsikaj. V gozdovih, ob njih, na raznih jasah se najde marsikaj... tudi lepo zapakirane smeti v plastičnih vrečkah. Čemu malo ne prebrskajo te vsebine... morda je vmes kakšna položnica ali račun z imenom...
Red glede neke odgovornosti bi morala država delati že v prejšnjem sistemu... sedaj pa smo pač vzgojeni, kakor smo! Za primerjavo: čemu niso v Avstriji smeti raztrosene vsepovsod... čeprav se tu in tam najde kakšna plastenka, pločevinka tudi ob cestah... pa bi kar verjel, da to v večini ne odmetavajo Avstrijci.
Ne plačaj,ker policija si polni račun tudi na rekla kazala tudi če ni dokazov.SODIŠČE PA TE KAZNI TUDI ČE NISI KRIV IN NI DOKAZOV(rekla-kazala in roka roko umije).NAPIŠI DOPIS.Pritoži se na sodno varstvo v zvezi izdanega plačilnega naloga.
kakšen dopis.....če je lepo napisala ka je odvrgla in počistila-potem je kriva.z dopisom za sodno varstvo pa še pride položnica za 30 eur sodne takse.....ne nabijat nekaj brezveze
Melita nič ni brez veze je res položnica za 250 e nobene sodne takse ni ker se to mora plačati na občino oziroma občina zahteva teh 250 e Občini gre v žep žal
Če ti piše na plačilnom nalogu,da se lahko pritožiš se pritoži.Napiši celotno zgodbo,dodaj vsa dokazila.Napiši celotno zadevo kaj ti je inšpektorca povedala.Zakaj bi polnila njihov proračun.Mogoče pa ti nebo treba plačati.
Zakaj bi morala ona kazen plačati,če je počistila.Za to se da dogovoriti da jo samo opozorijo in da naslednjič tega ne naredi.Naj kaznijo tiste,ki to vsak dan namerno delajo.In kaj praviš Melita na to da dobiš 250 eur kazni ko hočeš nekoga prijaviti da ti neda miru in si izmisli da si žaljiv bil do njega.In kaj Melita praviš na to,da moraš 250 eur kazni plačati,ko te nekdo hoče udariti in partner tega človeka samo odrine da bi preprečil napad in ta človek namerno pade da bi iz sebe naredil žrtev.Pobere se hitro in začne kričati in pobere še tri metre dolgo palico in začne proti nama zamahovati in govoriti žaljive besede.Po tem dogodku še vedno je žaljiva dokler nisem kupila diktafon in videla da ga imam je prenehala in je utihnila.Ta oseba ima veze in poznanstva na policiji in na sodišču.Že več kot eno leto se to vleče.Zdaj je vse na sodišču v Mariboru.ZAKAJ BI PLAČALA NEKAJ ,ČESAR NISEM NAREDILA??????????.ZAKAJ BI MORALA PLAČATI TA OSEBA 500 EUR??????????ZATO KER NIMA POLICIJA DENARJA ZATO PA VEČ NE OPOZARJAJO AMPAK SAMO KAZNI PIŠEJO.Dokazovati pa moreš na sodišču ali pa SODNICA sama odloči tudi če te ne pokliče da poveš svojo zgodbo.Melita prvo premisli in potem nekaj piši.Vsak lahko napiše kaj hoče.Z takim obnašanjem neboš nikoli nič dosegla.
Praf je tak. Ka bi gekoli odmetavali smetij. Ta je lofska, ka je bilo pomotoma. Zakoj si pa nej smetij pomotoma doma razsipala. Tau ka so se okoli smetij, je zavolo takšij kak si tij. Praf je, ka si dobijla kazen. Zaj več verjetno neš "pomotoma" gekoli odvrgla ...