Pizzerija
Naj mi nešče pove ge so dobre pizze. Do lenarta, lendava, ljutomer, goričko.
Rad bi probal nekaj novega pa so doma že vse izprobane v murski kak so kratochwill, royal... Seveda mora biti gostilnin izgled lejkpe pa prijeten za jesti to je skoro pomembno kak dobra pizza
Komentarji
sklejca v hoteli diana
Rad bi šel nekam ven iz Murske. Do sedaj sem že probal in so odlične Lenart-Agatha , Gederovci-Voroš.
teniški v sobote
Izven MS, recimo G. Radgona, Potač in Casa del Nonno, medseboj oddaljeni cca 100m. Pizza pri obeh zelo solidna, ambient tudi, vendar pa meni osebno boljši v Casi.
www.naizlet.si/Pizzerija%CB%9B&_Spageterija_Casa_del_Nonno-763.html
www.naizlet.si/Pizzeria_POTAC-373.html
S kolegicami smo se ravno včeraj menile o tem in je ena omenila, da naj bi se baje gostilna na teniškem igrišču zapirala ali že celo zaprla. Škoda.
Sicer pa probaj še v Popaju v Lendavi.
Popaj Lendava...katastrofa..pa še čakali boste dolgo, da o pozdravu osebja ko vstopite lahko sanjate, spremljali vas bodo samo mrki pogledi natakarja za šankom..
definitivno najboukša picerija v Pomurji POPAJ Lendava (ofels nema pojma o pojme), z autoceste pozoven, pa kda prijden ta (5-10 min) me že čaka pečena. Ena rejtki picerij, ka je zadnji 10 lejt nej spremeniijla kvalitete pice (na slabše, kak je tou v navadi). Pa Slavijči v Krijžofcaj pri Lutomeri je tüdi nej slaba.
Wizeman kako koli je leko dobra pica, odnos osebja vse pokvari, če kje res tko kot poroča Ofels.
Gostilna Ribič v Moravskih Toplicah - zakon.
Ja, Popaj Lendava je katastrofa! Sicer pice so nej slabe, ali osebje je pa katastrofa. Smo bili parkrat tam, ker smo mislili, da so pač prvič in drugič meli kelnari slabi dan, ali da pa že v peto tja prideš, pa je isto sr.., te pa se zamisliš.
Wizeman - tij če pozoveš z avtoceste, vrvlem ka ti je vse v najbolšem redu, ka kda prideš ta, te že pica čaka in dejansko nemaš dosta kontakta z osebjem:) Ali kda pa dejansko tam meglariš, ka čakaš in čakaš,. te ti pa neje glij vseeno.
Meni osebno so dobre pri Elvisi:)
No ja, natakar je nej glij nekši burkač, kar je niti nej čüdno, vej je pa cejle dneve tan, kda koli prijdeš. Sicer san pa tüdi indri nej dožijvo, ka bi me med čakanjon štoj animejro. Po navadi med čakanjon šten cajting, če san san, či pa nej, je pa tak fseeno. Ali v Popaji na žalost nemajo cajtingof. Majo pa zatou boune zvestobe, sakša enajsta pica je šenki. Tou je tüdi krneki....
Naj mi nešče pove ge so dobre pizze. Do lenarta, lendava, ljutomer, goričko.
Rad bi probal nekaj novega pa so doma že vse izprobane v murski kak so kratochwill, royal... Seveda mora biti gostilnin izgled lejkpe pa prijeten za jesti to je skoro pomembno kak dobra pizza