Pizzerija

|

Naj mi nešče pove ge so dobre pizze. Do lenarta, lendava, ljutomer, goričko.
Rad bi probal nekaj novega pa so doma že vse izprobane v murski kak so kratochwill, royal... Seveda mora biti gostilnin izgled lejkpe pa prijeten za jesti to je skoro pomembno kak dobra pizza

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
komentator

Naj mi nešče pove ge so dobre pizze. Do lenarta, lendava, ljutomer, goričko.
Rad bi probal nekaj novega pa so doma že vse izprobane v murski kak so kratochwill, royal... Seveda mora biti gostilnin izgled lejkpe pa prijeten za jesti to je skoro pomembno kak dobra pizza

komentator

Rad bi šel nekam ven iz Murske.  Do sedaj sem že probal in so odlične Lenart-Agatha , Gederovci-Voroš.

Martina Horvat

S kolegicami smo se ravno včeraj menile o tem in je ena omenila, da naj bi se baje gostilna na teniškem igrišču zapirala ali že celo zaprla. Škoda.

Sicer pa probaj še v Popaju v Lendavi.

ofels

Popaj Lendava...katastrofa..pa še čakali boste dolgo, da o pozdravu osebja ko vstopite lahko sanjate, spremljali vas bodo samo mrki pogledi natakarja za šankom..

Wizeman

definitivno najboukša picerija v Pomurji POPAJ Lendava (ofels nema pojma o pojme), z autoceste pozoven, pa kda prijden ta (5-10 min) me že čaka pečena. Ena rejtki picerij, ka je zadnji 10 lejt nej spremeniijla kvalitete pice (na slabše, kak je tou v navadi). Pa Slavijči v Krijžofcaj pri Lutomeri je tüdi nej slaba.

Darci

Wizeman kako koli je leko dobra pica, odnos osebja vse pokvari, če kje res tko kot poroča Ofels.

talicc

Ja, Popaj Lendava je katastrofa! Sicer pice so nej slabe, ali osebje je pa katastrofa. Smo bili parkrat tam, ker smo mislili, da so pač prvič in drugič meli kelnari slabi dan, ali da pa že v peto tja prideš, pa je isto sr.., te pa se zamisliš.
Wizeman - tij če pozoveš z avtoceste, vrvlem ka ti je vse v najbolšem redu, ka kda prideš ta, te že pica čaka in dejansko nemaš dosta kontakta z osebjem:) Ali kda pa dejansko tam meglariš, ka čakaš in čakaš,. te ti pa neje glij vseeno.
Meni osebno so dobre pri Elvisi:)

Wizeman

No ja, natakar je nej glij nekši burkač, kar je niti nej čüdno, vej je pa cejle dneve tan, kda koli prijdeš. Sicer san pa tüdi indri nej dožijvo, ka bi me med čakanjon štoj animejro. Po navadi med čakanjon šten cajting, če san san, či pa nej, je pa tak fseeno. Ali v Popaji na žalost nemajo cajtingof. Majo pa zatou boune zvestobe, sakša enajsta pica je šenki. Tou je tüdi krneki....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet