Pištek-ideva se špilat doktora
www.speedyshare.com/890693162.html
komentare so dobrodošle :) ;)
Komentarji
3:18 min vrhunsko dodelane arije! Spominja na Pavarottija v mladih letih. Ge bi izvajalca takoj poslo v milansko Scalo nastopat.
No ja, bole verjetno, ka de se takšna pesem vrtela na kakšnon prevzemi gasilskoga avtoja "bogu iza leđa".
Jezuš Kristuš, takšoga pohujšljivoga, perverznoga... komada san še nej čiu. Se se mi je kauža naježila, vütro včase letin k spauvede ka mi Gospaud tau zamazanijo iz vüj spuca.
Deca tau ne vlačte doj ka vas čista pokvare
ka vi samo znate sinfate pa nikaj drugo,,,,,pa dajte vi en remix napravte pa mo te ge o van piso takse,,,,,,dr gila bar kaj skup zboksa ka pa vi kurce doma drkate klosari eni
sploj nemaš praf. či de zadostni negativnih komentarof, te de nazadnje še hit. tak je to gnesden
Kama te svejt ide...svašta
Valda ka šinfamo če je pa........ Naj se njemi zlažen pa poven ka je tak zakon ka lejko ide neven kama špilat? Pardon če mi je pa nej.
Saki lejko te drek napravi pa te ga pošinfajo pa ka.
Zato eni rajše toga ne delamo :)
No saj je nej tak slabo :D:D:DD:
ja seveda eni ne delamo eni se pa bar potrudijo pa bar kaj napravijo,,,,,sai mene so vokale tudi nei gli neven kak dobre ale melo pa to je pa ql,,ne praven ka je svetovno ale za zacatnika kak je gila je cist ql,,,,
Prosin vas lepo...Takšin dečkon kak je Pištek se povej ka je to njegova zadnja pa ka naj več ne dela, nej pa ka je za prvič dobro...
Chevapcic Himself
.. no, če smo še resni .. baujde za prvič ok .. glavno, ka je biu trud, rezultati pridejo kasneje ..
mcmario, s to izjavo "sai mene so vokale tudi nei gli neven kak dobre ale melo pa to je pa ql,,ne praven ka je svetovno ale za zacatnika kak je gila je cist ql,,,," si povedo vse... Saj je fajn, ka nan vsen ne dogaja ista muzika. Kvalitetne izvajalce najdeš v praf vsaki zvrsti. Samo tou ka tej Pištek dela, me pa spominja na www.youtube.com/watch. Isto lejko povejš za toga. Za prvič je dobro.
Či pa što uživa v takši muziki, pa kar naj. Neman nika proute, vsakomi svoje...
Chevapcic Himself
^^ ..
//swfobject plugin
.. vrhunsko ..
hehehehehe
.. skenk domačica... zakaj nebi bla še ti moja psica... :D besedilo owna
www.speedyshare.com/890693162.html
komentare so dobrodošle :) ;)