Pilates;joga

|

Pozdravljeni
Mene zanima, či što v MS ali bližnji okolici izvaja pilates pa jogo. Zanimajo me vaše izkušnje, pa tudi kak so cene in podobno. Mišleno je pa za čistoga začetnika, torej brez predznanja. Pa neje to mišlena nikšna reklama ali kaj, pač zanimajo me vaše izkušnje.
lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čokoladica

jes san včasi odla na jogo k Poloni. ona ma trgovino Bioteka poleg Blagovnice, taka jo lejko tan najdete pa kaj pijtate..
ovačik pa se lejko obrnete tudi na hišo sadežev družbe..tan znan ka majo ob pondelkaj jogo smeha, pa kda kakše meditacije...

Ellika33

Zdravo. Jes odin na jogo k Poloni v dijski dom. Zaca se novembra,traja pa do konc maja. Prvi obisk je gratis,dale pa 5€ ali mesecno ci placas. Nucas pa samo podlogo pa malo odejo. Priporocan,ker je zelo fajn.Lp

Gost

Vadbo joge majo v Plesni šoli Zeko, vsak ponedeljek ob 9.00 in v sredo ob 18.00. Vodi jo tudi Polona iz Bioteke (mislin, ka letos v Dijaškon domi več nede joge). Ges mas sicer neomejo (profi) karto za 45€ ker odin še na drujge vadbe, lejko pa zemeš tudi kakšno drujgo-za 4 ali 8 obiskov, žal pa za te ne ven cen na pamet.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet