Pijani tožilec v soboškem priporu
Probono, ko sem jaz pisal na forum še nisem bral Vestnika. Sicer pa je res napisano kak je treba. Glede gospoda, ki se je že kar dolgo vozil in delal pod vplivom raznih substanc je že prav, da bo nekdo temu naredil konec.
V Lendavi v notariati pa mislim, ka za dva ni kruha, glede na to kak sta priljubljeniva v mestu in okolici. Marsi kdo bo raje šel v Mursko do Törnarjeve ali katerega drugega notarja in uredil stvari. Ima boga.
Komentarji
Po naši firmi se govori ka naj bi včeraj znani soboški TOŽILEC imel pred tožilstvom prometno nesrečo, treščil naj bi v drugo vozilo. Ko je prišla policija naj bi tožilec nafudal in so ga priprli. Baje ima težave z alkoholom.
Zanimivo naj bi bilo to, ka je bil na poti iz službe. Pijan.
Zna što kaj več? Keri je to?
Če što zna naj napijše....
Nej je edini!
Nej čudo če se nalevlejo svetki idejo kcoj pa mogouče že majo kaj degustacij šunka ,ren ,bilice celo rumenjak posušij usta in vse tou žeja te pa trbej zalđati .
Venda nemo zvedili letos što je bil .
@bejsni, zakaj je sploh potrebno odpirati takšne teme? Boš lepše spal če boš izvedel kdo je to, ob enem pa osebo, kateri se je to morda zgodilo prvič, ali pa čisto po naključju, javno linčal?
Vsekakor si je vsak že kdaj v službi nagnil kozarček ali dva in se odpeljal domov ... bodo ga že kaznovali organi ki so za to plačani, to pa ne pomeni, da ga je potrebno objaviti v javnosti.
P.S. Ta tožilec nisem jaz, niti nisem z nobenim tožilcem v sorodu ali kaj podobnega. Se pa mi odpiranje takšnih tem zdi popolnoma nesmiselno.
Lep dan!
Lendavcan dvomim, da nisi povezan z njim. Bomo videli, kaj bo naredil Bejek zdaj.....mogoče, vpleteni še ni naredil dovolj za "ugled" tožilstva. Po govoricah naj bi za Bojana M. iz Lendave.
Upam, da bo raziskovalni "objektivni" novinar Bedek kaj o tem napisal tudi v Vestnik. Če ne ve podrobnosti naj se oglasi pa mu povemo, vendar ne dvomim v njegove raziskovalne sposobnosti. Podatke o "svojem" tožilcu že vse ima, vendar je vprašljivo njegovo "objektivno" novinarstvo.
Bedek potrudi se pa sestavi kakšen sestavek o dotični temi, naj vesoljno Prekmurje izve, kakšen tožilec je nekatere spravljal v zapor, jim krojih usodo ali jim odrezal kakšno kazen, sam svoj prag, ki je precej umazan pa ni nikoli spucal.
Sicer pa bo gospod tudi če ga bodo iz tožilstva odslovili lahko delal v lendavskem notariatu, tam namreč ima poznanstvo in ne bo nobenih problemov.
Vogrin preberi si novi Vestnik, novinar Bedek je objektivno napisal v zadevi Misja, sam pa je baje že z eno nogo v ženinem notariatu, tako, da se ne boj preveč za njega, ne bo šel na slabše....kvečjemu na boljše....
Gre za tožilca BOJAN MISJA! Blizo 3.0 promila alkohola je imel v času službovanja.. Toliko o našem sodišču..
Vogrin na tožilstvu ni problem samo MISJA, moral bi oditi še kdo....MURMAYER je strokoven in bi moral dobiti priliko.
Probono, ko sem jaz pisal na forum še nisem bral Vestnika. Sicer pa je res napisano kak je treba. Glede gospoda, ki se je že kar dolgo vozil in delal pod vplivom raznih substanc je že prav, da bo nekdo temu naredil konec.
V Lendavi v notariati pa mislim, ka za dva ni kruha, glede na to kak sta priljubljeniva v mestu in okolici. Marsi kdo bo raje šel v Mursko do Törnarjeve ali katerega drugega notarja in uredil stvari. Ima boga.